Belgia, Ghislenghien
Belvas, ren kakao for ekte sjokolade. En av de få rettferdige sjokoladefabrikkene i Europa, er den høykvalitets sjokoladen merket med Max Havelaar. Den har også vendt seg mot økologisk: praliner og sukkerfri sjokolade med autentiske smaker, rene og kvalitetsingredienser (bare Stevia, Maltitol og naturlige sukkerarter fra kakao og hasselnøtt). Vårt motto: kun naturlige ingredienser, både for...
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
Belgia, Brugge
... autentisk blokk med ren sjokolade. Fra starten av valgte utviklerne å lansere fire forskjellige smaker (mørk, melk, hasselnøtt og Cointreau) samtidig. Dette ble gjort for å skille seg enda bedre fra andre sjokolademerkene. I mellomtiden blir allerede fjorten smaksopplevelser fra Choc-o-lait kommersialisert, og merket selges i mer enn 40 land. Målgruppen til Choc-o-lait er fortsatt spesialbutikker, bakerier, sjokoladebutikker, ... og dette vil alltid være tilfelle.
Italia, Palagonia
...-dressing, sopp i olje, svarte oliven, grønne oliven, asparges, kapers, soltørket tomat, artisjokker. Granite og sicilianske iskrem: Granite i alle smaker, sitron, mandel, pistasj, morbær, sjokolade, appelsiner, granateple, fikener, hasselnøtt, jordbær osv.
Portefølje (55)
Belgia, Ghislengien
... sjokolade med nøttebiter (lilla) 3. Melkesjokolade (blå) 4. Melkesjokolade, smak av karamell (brun krukke) 5. Melkesjokolade, smak av hasselnøtt (grønn) 6. Melkesjokolade, smak av nougat og hasselnøtter (turkis) 7. Mørk sjokolade (rød) 8. Mørk sjokolade, aromatisert med appelsin (oransje) Chocofolie-fonduene kan nytes med ulike småretter og tilberedninger: - Luksuriøse fruktfat - Profiteroles fylt med krem - Crêpes og vafler - osv... Ikke vent lenger, og nyt en vellykket kveld med denne deilige og sosiale desserten som vil imponere familien din og glede vennene dine.
Belgia, Goé-limbourg
...Makroner: Kaffe, Hasselnøtt, Sjokolade, Fiol, Bringebær, Pistasj, Vanilje. Kremet hasselnøttpålegg 100% naturlig. Fruktpastiller med smaker: Jordbær, bringebær, kiwi, solbær og pasjonsfrukt. I anledning påsken kan du oppdage et utvalg av hånddekorert sjokoladeegg i den reneste tradisjon, samt en mengde figurer og fyllte emner som garantert vil glede både små og store.
Vi kan tilby deg produkter av beste kvalitet til beste pris. Du kan be om priser og informasjon om følgende produkter: Bleie - Krem - Sjokolade - Hasselnøtt - Fast såpe - Flytende såpe - Tomatpuré - Te - Sprayrensere...
Spania, Barcelona
... forskjellige assorteringer av spesialiteter. I dem kan du finne alt fra småkaker med forskjellige smaker (smør, hasselnøtt, sjokolade, eple og bær) til et variert utvalg av håndlagde produkter fra det spanske kjøkkenet: turrón, marsipan, polvorones, pets de monja, barquillos, carquiñoles... *Aragón, Asturias, Barcelona (Ramblas, Sagrada Familia, Gaudí, Montserrat), Bilbao, Costa Brava, Euskadi, Galicia, Ibiza, Málaga, Madrid (Plaza Mayor, Cibeles, Gran Vía), Sevilla, Menorca, Mallorca, Valencia...
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Produsent av økologiske grunnblandinger for håndverksmessig iskremproduksjon. Leverandør av økologiske smakstilsetninger som hasselnøtt-, pistasj-, valnøtt- og mandelmasse. Økologiske fruktpuréer, seminarer og iskremteknikk. De økologiske iskremkomponentene fra merket 32°Fahrenheit gir håndverksmessige iskremprodusenter en enkel måte å lage førsteklasses naturiskrem av økologisk kvalitet. 32°Fahrenheit økologiske baser og -pastaer er perfekt tilpasset hverandre og garanterer en fyldig, stabil iskrem – naturligvis uten emulgatorer, uten smakforsterkere og uten fargestoffer.
Italia, Castel Bolognese
...de skiller seg fra alle andre lignende produkter som kan finnes på markedet. Vi kan tilby et eksklusivt produkt som blir stadig mer verdsatt over hele verden. Fra produksjonen av sjokoladekaffe har dette i dag utvidet seg til andre typer: med smak av anis, hasselnøtt, ginseng, kanel og mynte og sjokolade. Disse produktene er tilgjengelige i kapsler, i bønner og i glass (malt for moka eller espresso): et format for hver behov og for å tilfredsstille kravene fra alle kunder!
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produserer en rekke produkter for bakeriindustrien: • Marzipan-, Persipan- og nøttemasser; • Nøtte-nougat- og mandel-nougatmasser; • Mørke- og helmelk-sjokoladeoverdragelser samt hvit sjokolade; • Hasselnøtt- og mandelpreparater; • og alt dette i et bredt sortiment samt økologiske produkter.
Italia, Sambuca Di Sicilia
... OGSÅ KJØPES I ENKELTPORJONER PÅ 100g (granita av svarte morbær, granita av mandel, granita av sitron, granita av kaktusfiken, granita av fiken, granita av sjokolade, granita av hasselnøtt... osv...) HÅNDVERKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTASJ (EKT PISTASJ FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AV PANTELLERIA VIN) SVART TRØFLER HVIT TRØFLER BOSS CAKE (DEN BESTESELGENDE) DEN BESTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSSNE KAKER 1) TRE TYPER KJØTTPAI (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE PAIER) 2) RICOTTA SMULER 3) 21 ANDRE KAKER BOSS...
Italia, Cirò Marina
...Vår Granita har mange smaker: Sitron, Jordbær, Mynte, Appelsin, Melon, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Kremen kommer i smaker som: Kaffe, Hasselnøtt, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Sorbeten har en fløyelsmyk smak av: Sitron, Mandariner, Rosa Grapefrukt, Appelsin, Jordbær og mange andre smaker etter forespørsel. Mange andre produkter som Yoghurt, Ginseng, Bygg, Te, Iskrembaser, Varm og kald sjokolade og mange flere produkter. Vårt selskap er til disposisjon for emballering av produktene med DERES MERKE og for eventuelle andre forespørseler dere måtte ha.
Spania, Rivas Vaciamadrid
...cappuccino, emulgerte melk, osv... for serveringsbransjen. Vi lager en av de beste sjokoladene til kopp i verden. Dette produktet kan dispenseres gjennom en maskin som lager produktet på stedet, uten å varme opp produktet konstant, noe som medfører betydelig tap av kvalitet. Maskinen har svært kompakte dimensjoner og lar deg også selge høyt etterspurte produkter: Kaffe, Kaffe i Bønner for Serveringsbransjen, Kaffe etter italiensk smak, cappuccino, emulgerte melk, serveringsmelk, sjokolade med hasselnøtt, osv... i Horeca-kanalen, kafeer, konditorier.
Italia, Siderno
...Utløpsdato: 1 år fra produksjon Produktet er fritt for glutenkilder. Boksestørrelse: cm.35 X cm.14 X cm.7 (høyde) Smaker: -Limon -Pistachio -Amarena -Klassisk (Sjokolade og Hasselnøtt) -Hvit (Fiordilatte) -Likør -Valnøtter og Fikener -Amaretto -Kokos -Jordbær -Hasselnøtt -Cunese (Sjokolade og Rom) -Mørk Sjokolade og Appelsin Vi kan lage spesielle smaker for enhver behov og preferanse. Pallene består av...
Vi er håndverkere, og produktene våre er typiske for området Cuneo (Piemonte), laget av utvalgte råvarer og håndlaget for å tilfredsstille de mest krevende kundene: - AMARETTI: søte mandelkaker i 25 smaker (klassisk, hasselnøtt, pære, kastanje osv.) - Holdbarhet: 8 måneder. - SJOKOLADE: DIAVOLI (cuneesi): marengs med fyll av krem i forskjellige smaker (alkoholholdige og ikke-alkoholholdige...
Vi har gjort et utvalg blant 350 varianter av svenske godterier, hvor man kan finne nye smaker som salt lakris, krydret lakris, sure geléer og sjokolade fylt med peanøtt, hasselnøtt, lakris, mynte, mandel, kokos osv... For at allergikere, spesielt celiakere, skal kunne spise våre produkter med full trygghet, har vi identifisert de referansene som mangler de vanligste allergenene, inkludert gluten...
Hellas, Kalybia
Hot baker produserer småkaker med fyll av eple, sjokolade, vanilje, honning, hasselnøtt, kanel, tahini, sitron, jordbær, banan, mandel. Kransekake, melomakarona, mini og vanlige, både enkle og med sjokoladeoverdragelse. Individuelle paier med fyll av eple, tahini, appelsin, sitron, jordbær. Småkaker med fyll, melomakarona, kransekake, grissini med sesam, grissini med sjokolade. Hot baker...
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play