Frankrike, Laguiole
La Maison CONQUET er spesialisert på gastronomiske tradisjoner fra Aubrac. La Maison produserer derfor spekemat, hermetikk og mange typer kjøtt og spesialiteter basert på renrasede Aubrac-okser, svin, lam fra Aveyron og kalv. Selskapet produserer også ferdigretter, innmat, aligot og lokale oster som tome. De ferdigrettene som tilbys av La Maison er hovedsakelig tripoux, fylt kål og farçous aveyronnais med svisker.
Spania, Alhama De Murcia
...Matmerket ElPozo har i over 60 år tilbudt millioner av forbrukere tillit og kvalitet, som gjenspeiler selskapets bekymring for å utvikle et bredt utvalg av sunne og behagelige produkter som samtidig er enkle å tilberede og konsumere. Selskapet leder segmentet "Helse" når det gjelder kjøtt, og har spesielle produktlinjer for de som, i tillegg til de tradisjonelle produktene, også tar hensyn til et spesielt kosthold.
Wytwórnia Wędlin Swoszowiece er et familieeid selskap som ble grunnlagt av Władysław Mraz på 1930-tallet. Etter 1945 ble det ulovlig tatt fra eieren og overført til den kommunale landbrukssamvirket. Tilbakeleveringen til familien skjedde i april 1989. Siden den gang har Wytwórnia Wędlin Swoszowice blitt drevet av de to partnerne Adolf Mraz og Krzysztof Kowalczyk. Siden 1995 har hovedproduksjonen blitt drevet på Myślenicka 132 og 132a. Ved siden av produksjonsanlegget ligger det en egen butikk, hvor vi hjertelig inviterer deg til smaksprøver og for å kjøpe ferske pølser og kjøtt.
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Pet...
Portefølje (1)
Bulgaria, Rakovski
I det lille, men himmelske Bulgaria, som ligger i den sørøstlige delen av Europa, mellom de høye fjellene og de jevne markene, i en by med rik historie, som forteller oss at hardt arbeid ikke er en myte, men en realitet - i flere tiår har familien min oppdrettet ender som blir fôret med ren mais for å gi et naturlig og sunt miljø. Plikten og kjærligheten til familien min tvang meg til å ta mitt v...
Portefølje (10)
Frankrike, Emerainville
VDC France markedsfører produkter av høy kvalitet fra fransk matvareproduksjon med kvalitetsmerker som er både kreative og smakfulle. I takt med sesongene og anledninger tilpasser produktene våre seg de nåværende trendene. VDC France ønsker å etablere seg som en viktig aktør som eksportør internasjonalt. For dette formålet er vårt sortiment utviklingsdyktig og utvides i takt med forbrukerpreferans...
Frankrike, Auros
Grunnlagt i 2002, er MAISON VOISINE en familiebedrift. Vi er produsent og grossist av håndverksprodukter fra Aquitaine. MAISON VOISINE ble grunnlagt for å skape et lokalt og regionalt distribusjonsverktøy med godt tilpasset kjøleutstyr. Selskapet tilbyr direkte leveranser til våre kunder som slaktere, pølsemakere og dagligvarehandlere. Med røtter fra flere generasjoner av oppdrettere, slaktere og ...
Portefølje (31)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk ...
Frankrike, Vigan (Le)
Selskapet THOCAVEN er spesialisert på oppdrett av ender. Vi fôrer endene med kornmais for å sikre sunne og naturlige produkter. Vi tilbyr et komplett utvalg av andekjøtt som foie gras, brystfileter, confit, tournedos, rillettes, pølser, lår...
Frankrike, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE jobber tett med fagfolk innen matbransjen for å tilby løsninger for deres cateringvirksomhet og for å levere foie gras. EURALIS GASTRONOMIE har flere merker avhengig av de ønskede markedene, som ROUGIÉ, MONFORT eller JEAN STALAVEN. Vi er spesialister på oppdrett og bearbeiding av ender og gjess.
Polen, Goczalkowice Zdroj
Spania, Cuéllar, Segovia
Frankrike, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er et selskap som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av regionale matspesialiteter. DROSERA GOURMANDE produserer dermed mange matvarer basert på and, som foie gras, blokker av foie gras, mousse av foie gras, gizzards, confiterte produkter, andebryst osv. Selskapet tilbyr også tripoux, pølser, pâtéer, fritons, cassoulet, galantiner, terriner til aperitiff og terriner med vil...
Portefølje (2)
Italia, Casalnuovo Di Napoli
Frankrike, Revel
Belgia, Oostende
Latvia, Daugavpils
Belgia, Olen
Familieeid produsent av kjøttvarer og snacks med et svært omfattende produktsortiment av fersktilberedte retter, frysevarer, kjøttkonserver, delikatesser, sauser og spesielle snacks. Dette markedsføres under merker som OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten og Alimex, både nasjonalt og internasjonalt. OVI er et kort navn for et bredt spekter av selvprod...
Frankrike, Nogent Sur Oise
I sin fabrikk i Nogent-sur-Oise produserer SALAISONS JOUVIN hvert år 2 700 tonn svinekjøttprodukter i tråd med tradisjonene for å tilby en unik smak og oppfylle kravene fra de største distributørene. Som spesialist på fransk chorizo, er denne "Made in France" produksjonen av svinekjøttprodukter underlagt kontinuerlig kvalitetskontroll. Vår chorizo, laget i vår fabrikk i Nogent-sur-Oise, er en spe...
Portugal, Vila Nova De Santo André
A MARQUES & MARQUES - SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA er et portugisisk selskap som opererer innenfor pølsemakerbransjen. Det ligger i det lette industribeltet i Vila Nova de Santo André (Setúbal). Hovedaktiviteten er produksjon og salg av tradisjonelle portugisiske pølsemakerprodukter, som i hovedsak bruker kvalitetskjøtt, som for eksempel alentejana.
Belgia, Eernegem
Vleeswaren Steen er en blomstrende grossist, lokalisert i et nytt kompleks i industrisonen i Eernegem (Ichtegem). Selskapet har et bredt utvalg av mer enn 3000 kvalitetsprodukter. Med et dyktig team av motiverte medarbeidere leverer Vleeswaren Steen hovedsakelig til slaktere, bakerier, delikatesseforretninger, smørbrødsforretninger, catering, storkjøkken, serveringsbransjen osv. i Vest-Flandern, ...
Belgia, Liège
Selskapet "Les Cochonnailles" er etablert på det private området av morgenmarkedet i Liège. Cochonnailles har som mål å tilby sine kunder en personlig service som fremhever service, utvalg og et svært godt forhold mellom kvalitet og pris for spekemat, pølser, oster, hermetikk, delikatessevarer, emballasje, frosne varer og rengjøringsprodukter. Vi tilbyr våre kunder en daglig leveringstjeneste samt...
Frankrike, Villeneuve Les Bouloc
La Maison Garcia er først og fremst en historie om lidenskap, om lidenskapelige mennesker. Lidenskapelige for godt håndverk, lidenskapelige for menneskelige relasjoner, lidenskapelige som Gilbert og hans kone Jeanine var da de i 1961 bestemte seg for å åpne sin butikk i hjertet av den vakre landsbyen Castelnau d’Estretefonds. En vakker bedrift der fru Garcia legger all sin energi i å fremheve t...
Spania, Villaviciosa De Odon
I 1920 ble det født en person i Mexico som gir mening til oppskriftene, bestemor Nati. Mens hun lagde mat til sine 11 barn, utarbeidet hun en oppskriftsbok med tradisjonelle meksikanske retter som de spiste daglig ved bordet. Nå, nesten 100 år senere, har barnebarna hennes gjenopprettet den for å bringe den autentiske smaken til familier over hele verden. Vi jobber hardt hver dag for å tilby våre ...
Belgia, Groot-Bijgaarden
Vi tilbyr våre kunder et bredt, men raffinert utvalg av rundt 5000 nøye utvalgte delikatesser, cateringartikler, surkålsspesialiteter og oster.
Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.i...
Belgia, Diest
Fugler og spesialiteter, kalde tilberedninger, stort vilt, lite vilt.
Belgia, Veurne
Ter Beke er en innovativ belgisk fersk matgruppe som markedsfører et omfattende utvalg av kvalitets ferske matprodukter og tilhørende tjenester i en rekke europeiske land. I dag er vi spesielt spesialisert på produksjon og salg av delikate kjøttprodukter og ferske tilberedte retter fra 7 industrielle anlegg i Belgia og Nederland. Hos Ter Beke jobber omtrent 1.650 ansatte. Ter Beke har vært notert...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play