...PBO/PBI, IQF/Interleaved/Bulk","Contact":"Vennligst ta kontakt med oss: sanawich@mail.ru","Brand Name":"Merke: Hake fiskefilet","Glazing":"Glasering: 0-30%...","Related product":"Relatert produkt: Hake filet, porsjon...","Packing":"Pakking: 1*10kg","Product Type":"Produkttype: Fisk","Part":"Del: Filet","Quality":"Kvalitet: Høy kvalitet til riktig pris","Packaging":"Emballasje: Bulk","Style":"Stil: Frossen","Key words":"Nøkkelord: Hake filet","Latin name":"Latinsk navn: Merluccius productus","Shelf Life":"Holdbarhet: 24 måneder"}...
Danmark, Karlebovej
... (W / R & filet) 10. Sål fisk 11. Revfisk, 12. Sardinfisk (Simi IQF) 13. Mullet fisk (Simi IQF) 14. Hestemakrell, 15. Fiskelizard, 16. Ansjos, 17. Skad fisk, 18. Blekksprut. 19. Bombayand, 20. Katfisk, 21. Saltet manet. 22. Razor musling skall. 23. Toppskall, baby musling skall. Vi tilbyr produkter av beste kvalitet og konkurransedyktige priser. Hvis du er interessert, vennligst ta kontakt med oss for langsiktig og regulert samarbeid.
Litauen, Balandiskiu K., Pabirze , Birzai
... Produksjonspraksis & Krav for storfeskjærerier og avbeinsanlegg. Agaras produserer kjølte eller fryste storfefilet, striploin, topside, silverside, rumpe, øye-runder, knoker, trim, benfrie forpartier, benfrie flanker, indre/ytre fett fra storfe, biprodukter, innmat, sener, bein for menneskelig konsum, 3. kategori bein, 3. kategori fett, 3. kategori blod, storfeskinn og også kjølte svineslakt, kjølte eller fryste svinebein, loin, skuldre, nakker, mageregioner, filet, trim, innmat, skjærfett, nakkefett, svor.
Portefølje (32)
Frankrike, Rungis
... bearbeidingslaboratorier, en feilfri produktsporbarhet og de nære båndene det opprettholder med sine leverandører og kunder. Fransk restaurantdrift: Linefanget havabbor, torsk, turbot, steinbit, rødspette, havmus, gul og svart torsk, dorade, vill og oppdrettet maigre, blekksprut, sepia, rascasse,... Japansk restaurantdrift: Filet av albacore tunfisk, fet og rød, oppdrettet laks fra Norge og rødmerket, oppdrettet dorade (Hellas), oppdrettet havabbor (Hellas), fersk og frossen blekksprut, hvit mullet,... Kollektiviteter: leverandør av sjømatprodukter til store kollektiviteter.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Tyrkia, Izmir
...Vi er en konsern som har IFS, BRC og Global Gab. Vi kan levere følgende varer; FILLETER (PBI, PBO, V CUT) SEABASS DICENTRARCHUS LABRAX PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 50/75 - 75/100 - 100/140 SEABREAM SPARUS AURATA PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 50/75 - 75/100 - 100/140 MEAGRE ARGYROSOMUS REGIUS PBO, ENKELT FILÉT, MED SKINN, 70/100 - 100/145 - 145/200 - 200/240 REGNBUEØRRET ONCORHYNCHUS MYKISS...
Tyskland, Schirgiswalde-Kirschau
Vi produserer tilapia, pangasius, rødreker, reker, elveabbor, gjedde og snøretorsk i våre lukkede resirkuleringsanlegg, dyrket i Sachsen. Vi har også mulighet til å bearbeide produktene våre til filet eller AmK-fisk. Videre tilbyr vi tilpassede fisker for alle de her produserte fiskeslagene som tørrfôr som settefisk.
Spania, Zamora
... verdsatt gourmetprodukt i den internasjonale gastronomien. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uten bein eller i skiver. På grunn av vår europeiske kundebase har vi utvidet katalogen vår med flere produkter: produkter som spanske oster, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhet: Vårt utmerkede iberiske kjøtt (filet, indrefilet, nakke, rygg...). Vi er klare til å oppfylle alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører...
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Belgia, Vilvoorde
...Luka, med base i Vilvoorde, er produsent og leverandør av kjøttprodukter, spesialisert på kokte skinker. Vårt sortiment inkluderer også emulsjonsprodukter (f.eks. kokte pølser, kjøttbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Frankrike, Dremil-Lafage
...Gaston & Din Sjømat Catering. Produsent av ferdigretter for sjømat- og cateringavdelinger. Gaston er historien om en produsent som startet sin virksomhet i 1978 i Toulousaine-regionen i Drémil-Lafage. Våre sjømatprodukter er laget for hånd og er basert på ferske råvarer: filet av fersk torsk fra vill torsk. Dette garanterer en uovertruffen kvalitet både når det gjelder ferskhet og tekstur i vår...
Italia, Luzzara
Vårt selskap har vært spesialisert siden 1975 på produksjon av gjengede stenger, hele gjengede stangbiter, delvis gjengede trekkstenger og jernkroker, både rå og galvanisert, i FE, C45, 8.8, 10.9, rustfritt stål og messing. Filet benytter seg av moderne maskiner og høyt kvalifisert personale med lang erfaring i bransjen. Vår produksjon omfatter både standardmateriale, som stenger på én og tre...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Frankrike, Villeneuve Tolosane
I over 40 år har UNIVERSAL tilbudt sin ekspertise innen agro-matemballasje. Med et variert tilbud, fra emballasje til pakkemaskiner, og et bredt spekter av produkter (over 500 referanser), gir UNIVERSAL en tilpasset løsning for hver type emballasje: kjøtt, fjærfe, spekemat, frukt og grønnsaker. Produkter: Ringer for innbinding av fjærfe, Skåler til hjerne, Sokker, dekke og hampe til skinke, Alumin...
Frankrike, Vincennes
Bedriften Pichon er leverandør av båtnett i alle dimensjoner, strikker, stropper og transporttilbehør. Ets. Pichon har jobbet for luftfart, bilindustri, maritim industri samt jernbane i over et århundre. Ets. Pichon tilbyr blant annet et bredt utvalg av båtnett som kan produseres i alle dimensjoner, farger og tilpasset etter mål. Innrammingen av disse båtnettene kan utføres i blank, matt eller mal...
Italia, Mariano Comense
Restauranten la Piemontese tilbyr kundene kun det beste av piemontesisk kjøtt, strengt sertifisert av konsortiet CO AL VI og servert etter en lang modningsprosess. Vi tilbyr et innovativt kjøkken, med forretter og hovedretter preget av unike kombinasjoner og tilberedt på stedet for alltid å sikre maksimal friskhet. Vårt kjøtt (filet, roastbeef, diafragma, ribbe og fiorentina) er akkompagnert av...
Tyskland, NÜRNBERG
HAVABORRE; DORADA; ØRRET; ÅL!! FERSK; RENSKET; FILET OG RØKT FISKEVARIANTER.. ENGROSSALG; IMPORT OG EKSPORT..
Italia, TRESANA
...BEDRIFTEN PRODUSERER FERSKE PØLSER (PØLSER, BITER, LUGANEGA) OG MODNE KJØTTPRODUKTER MED UTELUKKENDE ITALIENSK KJØTT AV HØY KVALITET, UTEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARGESTOFFER, OG BRUKER OPPSKRIFTER OVERLEVERT FRA VÅRE BESTEFEDRE, I RESPEKT FOR TRADISJONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE KJØTTPRODUKTENE SOM PRODUSERES ER: VÅR LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPAKKA MED FERSKT KJØTT) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Frankrike, Les Pennes Mirabeau
Frankrike, St Evarzec
Sveits, Mörel-Filet
Populære land for denne søkefrasen