Belgia, Herstal
Hos Joiris Distribution er vi spesialister innen distribusjon av matvarer: spekemat, pølser, cateringprodukter, salater, krydder, sauser, oster, hermetikk, drikkevarer og mer. Vår bedrift henvender seg til profesjonelle (slaktere, cateringfirmaer, F2, osv...). Vi har bygget vårt rykte på en streng utvelgelse av produkter og tjenestene vi tilbyr våre kunder. Et stort lager av produkter finnes i vårt lager for å kunne imøtekomme forespørslene raskt. Utstyrt med kjølebiler og varebiler, leverer vi bestillingene dine så raskt som mulig, samtidig som vi strengt overholder hygienestandardene.
Frankrike, MONTREUIL BELLAY
Produsent av andouillettes for supermarkeder, RHD, catering, grossister, innkjøpssentraler. Produsent av andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel og andouillettes Champenoises laget av rent svinekjøtt. Andouilles fra landet 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Andouilles la Saumuroise 100% svinekjøtt pakket i vakuum. Produsent av tradisjonell hvitpølse, ekstra magre pølser pakket i vakuum. Andouillettes au Saumur Champigny pakket i vakuum. Produsent av spekemat for supermarkeder, RHD...
Belgia, Stembert
... arbeidsstyrke tilgjengelig for å omdanne kjøttet til den tilberedningen du ønsker: biffer, pølser, patéer, ... Fra gården til våre utsalgssteder, velger vår leder selv kvalitetskjøttet som du finner på tallerkenen din. Det er denne kvalitetsgarantien som har gjort at PG Vian er anerkjent for sin seriøsitet når det gjelder sikkerhet og kvalitet på produktene sine. Forbrukeren har ikke tatt feil. Han smaker og kommer tilbake.
Frankrike, Manosque
Selskapet Le Séchoir des Alpes er en bedrift spesialisert innen agroindustri, mer spesifikt innen produksjon av spekemat og pølser. Det er med sitt tradisjonelle og håndverksmessige know-how, overlevert fra far til sønn, at Le Séchoir des Alpes tilbyr et utvalg av kvalitetsprodukter som representerer alle smakene fra Provence.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye er spesialist på delikatesse-pølser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter: blodpudding, sambas, pâtéer, kalvehode, skinker, pølser, kjøttpudding, spekemat, surkål, italienske spesialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svineføtter, presset hode, grønnsaksaspik, produkter til nyttår (fyllt and, hvit blodpudding med valnøtter, fylt fjærfe, fylt perlehøne, svart blodpudding med epler, fylt smågris, hvit blodpudding med druer eller kål,…), kjøttboller, chorizo, amerikansk filet, parmaskinke, stekt roastbeef,…...
Belgia, Wemmel
... (IFS, BRC, ISO,…). Våre merker: Paul Prédault, den eneste ekte franske kokkeskinken, La Quercynoise, den beste foie gras og magret, Prestige de la Sarthe, de ekte Rillettes og Langoise, Arcal, den perfekte cocktail-baconrullen (5 smaker) og forberedt fjærfe, Armor Plats Cuisinés, spesialist på typiske franske ferdigretter som Boeuf Bourguignon, Amand traiteur og gastronomi, deilige fiske-terriner fra Bretagne, Montagne noire Pur porc, tørkede pølser og spekeskinke fra Sørvest-Frankrike, 9 måneder Label Rouge…...
Frankrike, Fontaine-Simon
... gjenvinningssystemet sikrer maksimal organoleptisk kvalitet av fruktene og bevaring av deres næringsstoffer. Tørkede frukter kan tilpasses i ulike granulometrier, hele, i biter, i flak eller i pulver, og de er tilgjengelige både i økologisk og konvensjonell variant. De kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet for mange forskjellige anvendelser innen næringsmiddelindustrien: småkaker, pølser og spekemat, sjokoladeproduksjon, ferdigretter, kosttilskudd, melke- og osteprodukter, dietetiske produkter, sauser og krydder, te og infusjoner.
... viner, italienske oster, vakuumpakkede kokte pølser, rødbeter i skiver og revet på boks og glass, gulrøtter i skiver og revet på boks og glass, svarte og grønne oliven i skiver, revet selleri, mungbønner, høyt oljesolje, spesialolje for steking på boks, kokte og frosne reker, sjømatdelikatesser, pangafileter, tunfisk i skiver. Vi begynte å selge i Portugal, og i dag er vi også til stede i Angola, Mosambik, Kapp Verde og Guinea-Bissau.
Frankrike, Epernon
SEALED AIR har i over 40 år vært en av de ledende produsentene av beskyttelsesemballasje. Våre produkter er rettet mot markedene for ferskt kjøtt, fjærfe, fisk og sjømat, pølser, spekemat og røkt produkter, ost og meieriprodukter, frukt og grønnsaker, bakeri, pizza, pasta, ferdigretter, restaurant, væsker og væsker. Våre emballasjeløsninger er varierte: vakuumforseglet shrink bag, aseptiske...
Italia, San Nazzaro Di Monticelli D’ongina
...Salumificio Val d’Ongina har siden 1978 produsert alle typer spekemat laget av de typiske grisene fra "bassa" Piacentina. Vi har bevart smaken av de beste tradisjonene fra landsbygda, uten tidsbesparelser eller helseskadelige og kvalitetsreduserende snarveier.
Italia, Ragoli
... typiske trentinske spekemat. Den håndverksmessige bearbeidingen av våre typiske trentinske produkter er den uforvekslelige, behagelige forskjellen som ingen kan unngå å merke seg når de smaker på disse gastronomiske spesialitetene. Å gjenoppdage smakene fra tidligere tider, tilfredsstille de mest kresne ganer, innovere tradisjonelle retter med noen nysgjerrige og typiske ingredienser: dette er mitt...
Frankrike, Tarbes
Vår virksomhet består i å sikre distribusjon av utvalgte produkter innen spekemat, pølser og catering, nøye utvalgt i henhold til strenge regler for matsikkerhet. Våre tjenester retter seg mot en profesjonell kundebase innen matbransjen, som inkluderer: slaktere, pølsemakere og cateringtjenester, dagligvarebutikker, restauranter, samt mellomstore og store butikker.
Familiebedriften har siden 1995 produsert kvalitetsprodukter av spekemat etter tradisjonelle oppskrifter, tørket på tradisjonelt vis, i luft. Selskapet ligger i Slovenia, i den urørte dalen ved elven Soča, hvor vi også tørker kjøttet. Vi lager tørkede salamer og pølser av svinekjøtt, salamer av villsvin og bjørnesalamer. Hovedproduktene våre er spekemat som tørkede salamer, tørkede pølser...
Spania, Albacete
Salg av gourmetprodukter til både privatpersoner og bedrifter. Distribusjon av viner, oster, oljer, eddiker, spekemat, konserver, pølser og skinker. Hos Wine Gourmet finner du et bredt utvalg av de ledende gourmetproduktene på markedet til konkurransedyktige priser og med den beste leveringstjenesten, slik at du kan få dem levert til ditt hjem eller din bedrift innen 24 timer og i de beste forholdene. Hos Wine Gourmet har vi spesielle betingelser for fagfolk innen HORECA-sektoren.
Storbritannia, Ilkley
Spesialister på næringsrike matvarer du ikke kan kjøpe i butikkene. 100% naturlige, høyt velferds pølser, nitratfritt bacon, spekemat og glutenfrie bakervarer. Alt er fri-for og 100% naturlig - lavkarbo, keto, paleo, diabetiker og vekttap. En livslang drøm ble til virkelighet av eierne Michael og Kate Oliver, som fokuserte all sin kompetanse og energi på å bli pionerer innen sine 100% naturlige fri-for matvarer laget med lokale ingredienser for å imøtekomme et bredt spekter av kostholdsbehov.
Portugal, Évora
Vi markedsfører gourmetprodukter, økologiske produkter og regionale produkter fra Alentejo, som oster, likører, søtsaker, kjeks, honning, geléer, pølser, spekemat, olivenolje, eddik og krydder. Vi søker partnere for å eksportere portugisiske produkter og partnere for å oppdage andre produkter i verden, for å gjøre kjent gastronomien og kunnskapen fra andre land i Portugal.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play