...og på den andre siden de kokte spesialitetene laget i Dijon, i et anlegg som stadig er i utvikling med en IFS-tilnærming som ble lansert i 2006 og et ISO 8-sertifisert skjæreområde som ble innviet i 2007. Forskning og innovasjon er våre hovedutviklingsområder, både når det gjelder produkter, prosesser, emballasje og pakking. Denne politikken har gjort det mulig for oss å oppnå de siste årene en INNOVASJONSPRIS SIAL 2004, et produkt anerkjent som SAVEURS DE L'ANNEE 2006, og en hederspris SAUCICREOR 2007. Label rouge salaisons dijonnaises. JAMBON PERSILLÉ LABEL ROUGE...
Frankrike, Coudray Au Perche
Svin er vårt fag. Vi er til og med spesialister. Men for 30 år siden bestemte vi oss for å gjøre svin på en annen måte. Et kvalitetsvin, av kjøttrase, fra en lokal kjede og produsert i henhold til presise spesifikasjoner (Label Rouge svin på halm, Bleu-Blanc-Cœur svin og sertifisert, og snart et økologisk svin). Vi lager smakfulle produkter for vår egen glede, men også for vår helse. Oppdag vår kjede, våre produkter, kvinnene og mennene som jobber sammen med oss hver dag. Og ikke nøl med å ta kontakt, hos Vallégrain er vi lidenskapelige, så vi elsker å prate med deg!
... ISO 22000:2005, som reflekterer MAPORALs bekymring for å sikre at alle prosesser knyttet til vår virksomhet bidrar til å oppnå trygge sluttprodukter ved forbruk. Vi er godkjent for eksport til flere land, inkludert Den russiske føderasjonen, Brasil, Canada, Japan, Chile, Hongkong og land med offisiell portugisisk språk. Selskapet er lisensiert som fryselager, med en lagringskapasitet på 460 tonn frossent kjøtt.
Storbritannia, Bradford
Hos SaveCo er vår misjon å bli regionens fremste nettleveringstjeneste for de ferskeste dagligvarene, HMC-sertifisert halal kjøtt og hverdagslige husholdningsartikler. Med over 30 års erfaring innen vårt felt, streber vi etter å oppnå dette gjennom upåklagelig kundeservice, kompromissløs kvalitet og en urokkelig forpliktelse til de viktigste menneskene for oss - DEG, kunden.
Agriturismo Fiorendo er det perfekte stedet for dem som ønsker å tilbringe ferien i fullstendig avslapning, bo i perfekt restaurerte hytter med stor respekt for miljøet. Området er ideelt for turer og dager tilbrakt utendørs med de minste, og selv om det ligger 1000 meter over havet, er det bare 12 km fra Pinerolo og omtrent 40 km fra Torino. Bedriften er helt økologisk sertifisert, og kjøtt, grønnsaker og oster som brukes i restauranten er hovedsakelig produsert på gården.
Italia, Villa D'ogna
...Kjøttbehandlingsanlegg Aut. San. 2842 S/p Az. Sertifisert ISO 9001:2000...
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
...med hovedkontor i Estremoz, dobbelt sertifisert i henhold til NP EN ISO 9001 (Bearbeiding og Transformasjon av Ferskt og Frosset Kjøtt: Svin (Svart Svin, Hvitt Svin) og Sau. Produksjon av Tradisjonelle Pølser fra Alentejo (Svart Svin, Hvitt Svin) og andre Pølser) og IFS FOOD, med helsemerket L-301. Vi har vært i drift i mer enn tre tiår, og har noen av de mest moderne fasilitetene i landet for bearbeiding av kjøttprodukter, vi er spesialister av tradisjon. SEL har mottatt mer enn 10 distinkte internasjonale og nasjonale priser.
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
... industrien, catering og store og mellomstore butikker. Våre sauser kan være fargede eller nøytrale, flytende eller tykke, milde eller krydrede, varme eller kalde, eller rett og slett marinader. Med vårt høyteknologiske laboratorium-kjøkken er vi i konstant forskning for å skape produkter hvis kvalitet og smak vil tilfredsstille forbrukerne. Vår fabrikk er sertifisert IFS høyere og siden 2014 BRC, noe som letter våre partnerskap med utenlandske markeder.
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... SEINE er sertifisert som Økologisk Landbruk av ECOCERT. Dyrene beiter maksimalt på Natura 2000-engene i driften. Gresset der er enestående takket være den fuktige karakteren til myrene. Dyrene er krysset mellom blond d'Aquitaine, normand og Montbéliard for å oppnå en fin marmorering, marmorert kjøtt og robuste dyr som er i stand til å motstå det svært aggressive og ville miljøet i myra. De er i...
Bulgaria, Targovishte
... og produksjon er sertifisert og oppfyller alle kravene til HALAL-standarden, hvis logo for større bekvemmelighet står på de øverste pappetikettene med oversettelse til engelsk, tysk, fransk og nederlandsk.
... robotikk, noe som gjør oss svært effektive og sikrer maksimal kvalitet og matsikkerhet i de produserte produktene. Fasilitetene er sertifisert under IFS Food, BRC og ISO 14001, i tillegg til å ha sertifikat for økologisk produksjon. Utvalget av barneernæring inkluderer produkter tilpasset alle aldre, fra 4 måneder til 12 år, med oppskrifter av frukt, grønnsaker med kjøtt eller fisk, og melkeprodukter...
... hvor sortering, pakking og lagring av produktene skjer, noe som fullt ut tilfredsstiller bedriftens behov. De egne bygningene ligger på en tomt på 7.000 kvm. Hovedbygningen dekker et areal på 690 kvm, hvor maskinene for sortering, pakking og emballering er plassert. Potetsortene som selges for 2013 - 2014 er AGRIA (GUL KJØTT), JAERLA (HALVGUL KJØTT) og SPUNTA (HALVGUL), som er produsert fra importert sertifisert.
Belgia, Oudenaarde
Schepens Emballasje har spesialisert seg på bearbeiding og behandling av fleksible emballasjematerialer som: papir, OPP, PE, cellofan, PET osv. Klipping av moroller til kundespoler eller ark eller stansede formater skjer med største omhu, alt tilpasset kundens behov. Schepens Emballasje er aktiv i blomster-, kjøtt-, mat- og industriemballasjebransjen. Alle produkter er BRC-sertifisert.
Hellas, Corfu
BEHANDLING, STANDARDISERING AV FISK, KJØTT, FERSK OG FROSSEN, GRØNNSAKER, FUGL, DEIG. Handel og distribusjon av matvarer med sertifisert kvalitet. Handle enkelt og raskt til de beste prisene.
... - TIL TROSS FOR AT DEN JOBBER MED VANN, FUKTER DEN INGENTING, VI HAR SKAPT IDEELLE FORHOLD FOR VANNET Å FORDAMPES. - DIVERSE FARGER GRÅ, SVART, HVIT, GRØNN, RØD, BLÅ, GUL - IDEELL MODELL FOR DITT MILJØ - INNOVATIVT DESIGN - SERTIFISERT PRODUKT - MELKEKJØTT ØKER PRODUKSJONEN - INNSPERRET KJØTT ØKER KONVERSJONEN - INNSPERRET SVIN REDUSERER HJERTESLAG OG ØKER MATKONVERSJONEN MED 38% - FUGLER ØKER...
Romania, Bucuresti
... levende fugler, landbrukskasser og -kasser, plastbeholdere, containere for frukt og grønnsaker, samt kasser og bokser for industrielt bruk, alle disse produktene kan tilpasses for å møte behovene til våre kunder. Vi leverer på forespørsel ethvert produkt laget av jomfruelig eller regranulert materiale. Selskapet er ISO-sertifisert av TUV Nord Germany.
Hellas, Ag.i. Rentis
... ANKA EPE til GARBY ANKA A.E Innen handelssektoren representerer og promoterer selskapet sine produkter aktivt på både det innenlandske og utenlandske markedet. Tjenester som tilbys Full teknisk støtte for produktene før og etter salg Full teknisk dekning (Service) for produkter som kjøttkverner, skrellere, eltemaskiner osv. Selskapet GARBY ANKA er 100% gresk, og alle produktene deres produseres av spesialisert personale, er sertifisert og oppfyller alle retningslinjer og krav fra Den europeiske union (CE).
Spania, Lugo
... biprodukter. Produktene er laget med lokal råvare og følger tradisjonelle oppskrifter som gjør det mulig å tilby et produkt av høyeste kvalitet; et eksempel på dette er salget under beskyttelse av opprinnelsesbetegnelsen "galicisk lacón". Handlingsprosedyrer er sertifisert i henhold til ISO 14001 (MILJØFORVALTNINGSYSTEM) og ISO 22000 (MATSIKKERHET).
ISO 9001 sertifisert selskap Behandling og produksjon av svinekjøtt...
Belgia, Liège
Cobelvian er et belgisk kooperativ av kjøttprodusenter. Cobelvian utvikler to svineproduksjoner: «Porc Cobelvian»: et tradisjonelt kjøtt, sporbar og produsert i strengt samsvar med lovgivningen, som fremhever bøndenes engasjement for å levere et kvalitetsprodukt. «Porc du Pays de Herve»: et kvalitetskjøtt med differensiert produksjon, produsert i samsvar med spesifikasjonene, sertifisert gjennom en ekstern kontroll som går helt til slakteriet.
Polen, Piotrków Trybunalski
... internasjonal og nasjonal transport, som dekker transport av lettbedervelige varer, medisiner, alkohol og tobakk, samt ferske og frosne frukter og grønnsaker, samt kjøtt, industriprodukter inkludert husholdningskjemikalier og kosmetikk, samt elektronikk og husholdningsartikler, RTV. Vi har en flåte sertifisert med høyeste Euro 6-klasse og høykvalitets kjølebiler med økt lastekapasitet utstyrt med...
Hellas, Athens
... ventetiden... Alt kjøtt er ferskt og av sertifisert kvalitet, potetene er ferskklippet og stekt i solsikkeolje, grønnsakene er nyvasket og ferskklippet, vårt olje er ekstra jomfruolivenolje og vår feta er gresk. Kjøttdeigen er fryst.
Høy kjøttkvalitet er en selvfølge for oss. GEZER kjøttfabrikk har det mest moderne utstyret i en europeisk standardisert og sertifisert kjøttfabrikk i Tyskland.
Frankrike, Quimperle
Oppdag produktene, oppskriftene og ernæringstipsene fra Bigard, nummer 1 i kjøttbransjen i Frankrike. Oppdag Bigard-produktene: kjøttdeig, pølser, carpaccio, fylte grønnsaker, merguez... BIGARDs slakterier tilbyr deg kyllinglår og vakuumpakket kjøtt fra nøye utvalgte dyr. Vår salgsavdeling tilbyr deg personlig oppfølging og kvalitetsservice uansett hva dine behov måtte være. VPF svin, Sertifisert Bretagne-svin, Label Rouge svin, Label Rouge gårdssvin, Bleu Blanc Cœur svin... Kjøttferaser, unge storfe, okser, melkekyr... BIGARD tilbyr et bredt utvalg av produkter som Label Rouge lam.
Tyskland, Zwingenberg
En liten økologisk sertifisert birøkt på kanten av Odenwald. I tillegg til regionale honninger produseres honningoppskrifter og honningspesialiteter fra hele verden tilbys.
...Produsent av original Holsteiner Katenschinken. Årlig DLG-prisvinner. Grunnlegger av 'Beskyttelsesforeningen for Schleswig-Holstein Skinkeprodusenter'. Sertifisert kvalitet fra Schleswig-Holstein.
Ungarn, Ecser
...Jeg er fransk gift med en ungarsk kvinne. Jeg bor i Budapest hvor jeg eier en "food factory". Stedet er HACCP-sertifisert, noe som gjør at jeg kan tilberede ferdigretter, men også skjære opp kjøtt som jeg kan vakuumpakke og fryse, eller bare pakke ferskt og sende til Frankrike. Jeg planlegger å reise til Frankrike en gang i måneden med en kjøletransport som jeg eier. Hvis du har behov for...
Italia, San Demetrio Corone
Kjøttprodukter av Rent Svin SERTIFISERT SELSKAP: ISO 9001:2000 og IFS...
Italia, Mariano Comense
Restauranten la Piemontese tilbyr kundene kun det beste av piemontesisk kjøtt, strengt sertifisert av konsortiet CO AL VI og servert etter en lang modningsprosess. Vi tilbyr et innovativt kjøkken, med forretter og hovedretter preget av unike kombinasjoner og tilberedt på stedet for alltid å sikre maksimal friskhet. Vårt kjøtt (filet, roastbeef, diafragma, ribbe og fiorentina) er akkompagnert av...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play