Frankrike, Clermont Ferrand
...Mjødurt, Terminalia, Angelica, Burdock, Havre, Epilobium, Rabarbra, Brennesle, Svarthyll, Scutellaria) og standardiserte ekstrakter (Ingefær, Kanel, Rhodiola, Ginseng, Sibirsk ginseng, Centella Asiatica, Boswellia, Garcinia, Ashwagandha, Griffonia simplicifolia, Lakris, Wakame, Hvitløk, Marihand, Kaffe, Hagtorn, Soyabønner, Katteklør, Johanniskraut, Tranebær, Blåbær, Oliven, Svart pepper, Lang pepper...
Frankrike, Rochefort-En-Yvelines
FRANCE FOOD, handelsnavn FRANCE FRAISE, er spesialisert på distribusjon av ferske eller frosne frukter, hele eller forhåndskuttet, i frossen puré. FRANCE FOOD møter behovene til konditorilaboratorier. FRANCE FOOD tilbyr: jordbær, kiwi, rabarbra, aprikoser, epler, plommer, rips, ananas, sitroner, alle typer bærfrukter. Besøk nettstedet vårt for mer informasjon. FRANCE FOOD har sitt hovedkontor i...
Sadvit - en familieeid juicefabrikk fra det fruktbare området rundt Warka. Selskapet har eksistert siden 2012. Vi produserer kaldpressede juicer laget av hele frukter - NFC (Not From Concentrate) samt smoothies. I vårt sortiment finner du juice laget av eple, pære, aronia, svart currant, kirsebær, gulrot, rødbete, jordbær, bringebær, rabarbra, appelsin, mynte, mango, tomat, kirsebær og mange...
Frankrike, Nogent-Sur-Seine
...I over 40 år har selskapet GAGET (økologisk sertifisert av Ecocert) utviklet sin ekspertise innen design av unike smaker for næringsmiddelindustrien. I sitt høyteknologiske laboratorium lager de spesielle smaker, kaffeekstrakter (Arabica, Robusta, blandinger av Arabica/Robusta), karamel (aromatisk flytende karamel, saltet smørkaramel, melkekaramel) og fruktforberedelser (sitrusfrukter, gule frukter, røde frukter, eksotiske frukter, gulrøtter og rabarbra), beregnet for ferske meieriprodukter (dessertkrem, yoghurt), iskrem, frosne eller melkeaktige desserter, bakverk og konfekt.
... 90 % av omsetningen til utenlandske kunder, bearbeidere av grønnsaker til frysevarer, hermetikk, fjerde gamma og tørking. For å garantere kvalitet er spesialisering en viktig faktor. Gjennom årene har vi fokusert på noen få produkter: rødkål, hvitkål, blomkål, rosenkål, savoykål, purre, rabarbra, selleri og knollselleri. I omtrent tretti år har vi også kunnet spesialisere oss på produktet vannkress for industriell bearbeiding.
Belgia, Grez-Doiceau
La Cantine de Géraldine er et verksted for produksjon, på bestilling, av søte og salte paier laget på en håndverksmessig måte, med ferske og sesongbaserte produkter. La Cantine de Géraldine har ikke butikk, alt skjer direkte på verkstedet. Vår meny varierer etter sesongene (frukt og grønnsaker i sesong, spesielt jordbær, rabarbra, sikori...) og etter de viktige tidspunktene i året, med blant...
Italia, Casale Litta
Produksjon av godteri Variasjon av smaker Spesialitet rabarbra Reklamegodteri...
Belgia, Ellezelles
Le Cellier Saint Pierre tilbyr håndlagde produkter som aperitiffer, klassiske eller sukkerfrie syltetøy (jordbær, bringebær, aprikoser, bjørnebær, skogsbær, kirsebær, blåbær, plommer, rabarbra, aprikoser, rips, ananas, ferskener, fiken,…), tyttebærsyltetøy, løksyltetøy, te, vin, champagne og musserende vin.
Belgia, Céroux Mousty
...curry, fersken, kirsebær, bringebær, melon, blåbær, vannmelon, jasmin, bitter mandel, hibiskus, skogsbær, te, bergamot, sitrongress, anis, klementin, kokosnøtt, rabarbra, kanel, mynte. Doseringen bør tilpasses etter din bruk. Det er opp til deg å bestemme hvilke typer blandinger og krydder du foretrekker. Vi er eksperter på smak. Vi utvikler smaker basert på land og kulinariske vaner. Vi jobber...
Storbritannia, Sudbury
Etablert i 1938, dyrker Boxford (Suffolk) Farms en rekke toppfrukter, steinfrukter og myke frukter i det pittoreske, bølgende landskapet i Dedham Vale og Stour Valley, et område med enestående naturlig skjønnhet (AONB). I tillegg til å dyrke jordbær, bringebær, blåbær, kirsebær, asparges og rabarbra, har gården en lang og unik historie med epledyrking, og dyrker for tiden over 40 varianter!
Fallani produserer håndlagde godteri siden 1926. Selskapet har utviklet seg fra et håndverksverksted til en strukturert bedrift, og i dag distribuerer de sine produkter både i Italia og internasjonalt. De mest kjente godteriene fra Fallani er de fra den Klassiske Linjen, med klassiske smaker: bygg, rabarbra, mynte og anis. Fallani produserer også andre linjer: Ung Linje, Urte Linje, Linje Uten Tilført Sukker og Økologisk Linje. Det lages også tilpassede godterier.
Polen, Końskowola
Vi er en produsent av frosne (IQF) frukter, som: Bringebær, Jordbær, Svart og Rød Rips, Kirsebær, Blåbær, Bjørnebær, Rabarbra, Aronia, Stikkelsbær. Vårt selskap ble grunnlagt i 1991. I Polen har vi nå 3 produksjonsanlegg. Vi produserer årlig over 15.000 tonn frosne frukter. Vi har sertifikater for ISO 22000, ØKO, Kosher.
Frankrike, Paris
Hei, vi selger økologisk rabarbra, det er bra, ikke sant?
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play