...luftgjennomtrengelige kasser på 20-25 kg. De fraktes til fabrikken samme dag uten opphold og presses. I stedet for sekker transporteres de i kasser for å forhindre at olivenene varmes opp, noe som kan føre til uønskede smaker i oljen.
Tyrkia, Balikesir
I 2020 trådte vi inn i matvaresektoren som Şahintaş AŞ. Vi er stolte av å kunne tilby tradisjonelle smaker til både det innenlandske og globale markedet, med et innovativt perspektiv som fokuserer spesielt på olivenbaserte produkter. Under Egeoliva-merket produserer vi høykvalitets oliven og olivenolje. I tillegg tilbyr vi også kontraktsproduksjonstjenester i henhold til etterspørselen. Vi kan...
... mette, vi produserte det nyeste: Vi var stolte av Gullprisen vi vant i kategorien "Detaljhandelspakke Innovasjon, Design, Presentasjon og Design i Naturlig Ost" under Nantwich International Cheese Competition. Alltid bevisst ansvaret for å presentere smak, helse og naturlighet sammen, arbeidet vi arm i arm med den nyeste teknologien. Vi ønsket; La oss etterlate unike smaker både på ganen og i...
Portefølje (9)
Hellas, Agios Dimitrios
... Nemea, Oliven og olje fra Mani og Kreta, Økologiske belgfrukter fra Thessalia og Makedonia, Bønner fra Prespa, Økologisk trahanas og bulgur fra Trikala, Sauser fra Mytilene og Pella, Greske likører med Kefaloniske oppskrifter, Økologisk mel og ris fra Makedonia, naturlige kosmetikkprodukter fra Kymi i Evia for menn og kvinner! Samtidig oppdager de nye innovative forslag og smaker, basert på tradisjonelle produkter eller glemte oppskrifter som, Tomatsaus med appelsin eller jordbær, Honning med hasselnøttkrem, Honning med mastik fra Chios, Pasta med safran fra Kozani osv.
Tyrkia, Merkez
... honning, samt tulum-ost, oliven, sucuk og pastirma, blir forsynte og sendt til alle deler av verden. I tillegg kan vi undersøke og finne de produktene du har vanskelig for å få tak i, og levere dem til deg på en kvalitetsmessig og rimelig måte. Alle typer produkter som det er stor etterspørsel etter fra Tyrkia, vil bli skaffet for deg.
Portefølje (5)
...sardiner, ansjos, blekksprut, muslinger, navajas og ål. Håndlagde hermetiske ansjoser og sardiner. Hermetiske grønnsaker. Oste med flere spanske opprinnelsesbetegnelser (Asturianere, Galicianere og Extremadurere). Honning og syltetøy (håndlagde), 40 smaker. Safran, paprika og andre krydder. Syltede grønnsaker (oliven, sjalottløk, banderillas osv.). Ris og belgfrukter. Røde, rosé, hvite og søte viner (dessertviner), med alle D.O. Vermut, Fino og Manzanilla. Cava og champagne. Håndlagde likører.
Spania, Trasierra
Zaha er navnet som brukes i Sør-Extremadura for olivens blomst. Vi har valgt dette navnet for å identifisere vår ekstra jomfruolivenolje med smaker fra fortiden, smaker som er nøye utvalgt, men tilpasset dagens gane. For dette lager vi begrensede utgaver av vår olje som lar oss ta vare på og skjemme bort den, som seg hør og bør for et familieprosjekt. Med samme omsorg vil vi tilby deg flere tradisjonelle delikatesser fra vår olivenlund under merket Zahaoliva: syltetøy, oliven ... i jakten på den utsøkte smaken av håndverksprodukter fra regionen.
Italia, Cerignola
Vårt selskap ble grunnlagt i 1995 som en leder innen produksjon av håndlagde Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli og andre typiske lokale produkter. Vi bruker råvarer av høy kvalitet fra vårt eget land. Vårt produktsortiment inkluderer ulike smaker, nemlig: Tradisjonelle Scaldatelli, med olje, med chili, med løk, med pizzaiola, med sesam, med rosmarin, med oliven, med oregano, med poteter og mange andre smaker, typiske Pugliese Mostaccioli med kokt vin, Biscotti i ulike former og smaker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play