Jeg spesialiserer meg på markedsføring av sjømatprodukter, hovedsakelig middelhavsrosa reker og blekksprut fanget i Middelhavet. Fantastisk produkt. Jeg samler kontakter for forsyninger.
Vi er en familiegård fra Polen, etablert i 2014. Vårt fokus er å produsere høykvalitets sneglekjøtt. Vi tilbyr engrosmengder av levende, tørkede snegler Helix aspersa maxima. I tillegg ønsker vi å etablere et langsiktig handelspartnerskap. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål.
... restauranten, som er lukket med glassvinduer som gir klar utsikt til havet. For hyggelige sommerkvelder har vi 2 terrasser (en av dem er dekket) som vender mot havet. B&B ligger i en blindvei som, om sommeren, sammen med bryggen, forvandles til en slags promenade. Restaurantmenyen er basert på sjømat og kjøttspesialiteter med rikelig med grønnsaker og utvalgte viner, men vi har også en vegetarisk meny.
Ligger i 1. etasje over Fratelli, er Cicchetti en moderne italiensk restaurant i Ampthill som er åpen fra torsdag kveld til søndag lunsj. Her serveres håndlaget pasta, sjømat og kjøtt laget med kun de beste lokale ingrediensene, i tillegg til et utvalg av deilige cocktailer for å sette deg i stemning.
Ligger i Rochefort, i Charente-Maritime (17), er Pons Primeurs en grossist innen ferske produkter. Spesialist på distribusjon av ferske produkter og markedsleder i Charente (16) og Charente-Maritime (17), tilbyr dette familieeide selskapet, som ble overtatt i 1998 av Myriam og Jean-Charles Pons, ferske frukter og grønnsaker samt fisk og sjømat fra regionen til profesjonelle. Pons Primeurs følger...
...Restauranten HOT WOK & POT - Thai, Indisk & Japansk mat. Et nytt sted på den kulinariske kartet i Łódź, hvor du kan bli tatt med inn i en fargerik verden av asiatisk mat. Vår restaurant skiller seg ut med en utrolig koselig atmosfære, hvor du vil oppdage smaker fra fjerne Asia. Våre ansatte velger hver dag ingredienser av høyeste kvalitet som grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk og sjømat, som sammen...
...L'Ostricaio srl er et selskap som har spesialisert seg i flere tiår på rensing, behandling og frakt av sjømat, hummer og alle levende og røkte skalldyr. Selskapet er anerkjent av Helsedepartementet i Roma med identifikasjonsnummer 506 CSM, og gir sine kunder alle nødvendige tillatelser innen matvarekvalitet. Selskapet har renseanlegg med tanker som holder produktene alltid levende. I tillegg importerer og markedsfører det hummer og alle levende skalldyr direkte fra produsentland, og gir sine kunder kvalitetssertifikater.
... Amalfikysten, som klokt blander den typiske duften av sjømat med krydder og den uforglemmelige duften av sitronene fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten gir kunden muligheten til å nyte de typiske rettene fra vietrese-tradisjonen og Amalfikysten, som, på grunn av kvaliteten på de ekte produktene og kokkens dyktighet, blir spesielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med sjømat, paccheri eller risotto alla pescatora eller med steinsopp, spaghetti med muslinger, fisk.
...Hôtel Audierne Auberge du Cabestan. Ditt hotell i Audierne, med sjarmerende rom, som vi har fortsatt å renovere i løpet av vinteren 2018/2019 for å kunne ta bedre imot deg, tilbyr en oppmerksom og varm service.
Vår restaurant, med hageutsikt og terrasse, tilbyr hjemmelaget mat laget med ferske produkter fra vår region: sjømat, fisk, kjøtt, grønnsaker fra Bretagne.
Auberge du Cabestan, som...
... en temperatur på 4/6° C. Firmaet Quattro G Srl fra Civitanova Marche, med autorisasjon fra Helseministeriet IT 311 CSM, har operert i 40 år innen rensing av sjømat, og markedsfører i nasjonalt territorium, i EU-land og i alle andre stater. Den lange erfaringen gjør at de kan velge leverandører, produkter og arbeidskraft som må følge selskapets retningslinjer nøye når det gjelder forsyning.