Spania, Vigo
Adigal er et IT-selskap som utvikler forvaltningsprogramvare for små og mellomstore bedrifter og selvstendig næringsdrivende. Våre ERP-løsninger dekker ulike sektorer og aktiviteter: - Integrert salgsadministrasjon - Generell regnskap - Prosjektkontroll - Tekstilproduksjon - Mekaniske verksteder - Programmer for nettbrett - Programvare for kassesystemer - Håndtering av salg av fisk og sjømat - Matvaresporbarhet - Salg og forhåndssalg med mobile enheter og nettbrett - Kostnadskontroll - Lagerstyring...
Frankrike, Cesson-Sévigné Cedex
Spesialist på arkitektur og prosesser for næringsmiddelindustri, THEBAULT INGÉNIERIE designer og realiserer industrielle produksjonsenheter for sektorene sjømat, grønnsaker, kjøttprodukter, bakeri, meieriprodukter, logistikklager og transstockere. Nøkkelferdige prosjekter på nasjonalt territorium eller for eksport. Kunder: Babynov, Daunat, Defial, Delmotte, Entremont, Fleury Michon, Bel, Geotexia...
Tyskland, Steinbach
Fisk- og delikatesseprodukter, sjømat.
Portugal, Loures
Vi er et selskap som tilbyr fersk og levende fisk og sjømat. Vi jobber hovedsakelig med det beste som vår portugisiske kyst har å tilby... kvaliteten... Men vi handler med all fisk og sjømat så lenge kvaliteten er avgjørende og kundens behov krever det.
Italia, Scafati
... produserer utelukkende i Italia. Til dette formålet tilbyr vi våre gastronomiske og skofabrikk-partnere. Gastronomi anses som et grunnleggende aspekt av Made in Italy, sammen med kunst og mote, både av utlendinger og av italienere selv. Som en krone på verket i den italienske industrien tilbyr vi et bredt utvalg av produkter laget etter den gamle kulinariske tradisjonen, fra vin til olje, fra sjømat til hermetikk og den århundrelange napolitanske konditortradisjonen. Itacraft tilbyr et variert utvalg av regionale gastronomiske produkter, samlet under merket "I Nostrani".
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Tyrkia, Istanbul
... og FOTEG ISTANBUL, samt BUSWORLD TURKEY og VIV TURKEY-messer som arrangeres hvert annet år. Disse messene har kvalifisert seg for UFI Approved Event (UFI Godkjent Messe) sertifikatet, og er derfor internasjonale spesialmesser som er oppført i UFI’s Verdens Internasjonale Messen Kalender. HKF Fuarcılık A.Ş.'s messeportefølje dekker alle proteiner vi trenger for mat, inkludert rødt kjøtt (ANIMALIA ISTANBUL) og hvitt kjøtt fra fjærfe (VIV TURKEY), samt SEAEXPO TURKEY, Messen for Fiskeri og Teknologier for Sjømat.
Frankrike, Saint Martin Des Entrées
Frial er spesialisert på premium frosne matvarer: sjømat og ferdigretter. Frial er den europeiske lederen innen ferdigretter, spesielt takket være sin filosofi: smak, service og naturlighet. Frial velger naturlige ingredienser, uten GMO eller kunstige fargestoffer, og tilbereder dem med respekt for tradisjoner og håndverk, med lavt innhold av salt og fett. Emballasjen er valgt for sin praktiske bruk for oppbevaring og for rask tilberedning for forbrukeren.
LABORATORIET FOR BROMATOLOGI VEST (LBO) tilbyr mikrobiologiske, kjemiske og hydrologiske analyse tjenester. Analysene som utføres gjelder produkter beregnet for menneskelig konsum eller dyrefôr, vann og miljøprøver fra agro-matsektoren: Slakterier, skjæring, fjærfe-sektoren, pølsemakeri, spekemat, kjøttprodukter, dyrefôr, sjømat, kjeks, bakverk, distribusjon og restaurant samt eggprodukter. LBO...
Frankrike, Cuincy
EPICÉA har i 30 år levert til næringsmiddelindustrien, stor- og mellomstor distribusjon samt restaurantbransjen. Vi tilbyr et bredt utvalg av krydder og urter for dietetiske produkter, snacksprodukter, salte og søte kulinariske hjelpemidler, spesialtilpassede handelsprodukter og funksjonelle og aromatiske blandinger for spekemat, ferdigretter og sjømat. EPICÉA utvikler en serie brukervennlige...
Restaurant i La Manga El Cañonero. Det er en restaurant som ligger i Los Belones, Cartagena. Dette er et sted spesialisert på middelhavskjøkken, som salater, sjømat, retter og tapas. Alt dette tilberedt av et flott team av kokker og servitører som vil gjøre besøket ditt til en fantastisk gastronomisk opplevelse.
Belgia, Antwerpen
... menyer og drikkepakker i forskjellige prisklasser. Dock's Café tilbyr en fornyelse av den klassiske brasseriekjøkken, men har også et anerkjent utvalg av sjømat og østers. Baren er det ideelle stedet for aperitiff. På vår barkart finner du en omfattende seksjon 'Class by the Glass' med blant annet 24 viner som selges per glass. Seks håndverksøl fra fat suppleres med vårt husøl 'Principale'. Elskere av sterkere drikker vil helt sikkert finne sin smak i det brede utvalget av whisky, rom, portvin,...
Frankrike, Paris
Siden mai 2017 har Bar à Iode etablert seg på høyre bredd. Lillebroren til Saint Germain, konseptet forblir det samme: sjømat og fisk i overflod, alt akkompagnert av gode viner! Ligger mellom rue de Charonne og rue Faidherbe, skiller Bar à Iode Charonne seg fra sin eldre bror med sine store vinduer som gir stedet et tydelig mer moderne og samtids preg. En stor sal i etasje gjør det mulig å komme i gruppe eller ikke!!
Storbritannia, Edinburgh
... optimal service. Igjen, HOOK MEAT SUPPLIES LTD opprettholder høye kvalitetsstandarder og støtter riktig posisjonering av våre produkter. Våre hovedprodukter er storfekjøtt, svinekjøtt, pølser, fjærfe, lam og sau, bearbeidet kjøtt, fisk og sjømat, spiselige oljer, vegetabilske oljer som ekstra jomfruolivenolje, kokosnøttolje, avokadoolje, solsikkeolje, soyabønneolje, maisolje, sesamolje, rapsolje...
Frankrike, Fleurance
Ligger i Gers, har selskapet GIMBERT spesialisert seg på sjømat i over 20 år. De tilbyr et bredt utvalg av smaker fra havet, inkludert fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell samt ferdigretter som bretonske kamskjell. Produktene fra GIMBERT Océan finnes i mange innkjøpssentraler for dagligvarehandelen. Som et kvalitetsstempel sikrer selskapet en klar og presis sporbarhet for alle produktene i GIMBERT Océan-serien.
Tyrkia, mersin
...kostbare overvåkingsenheter for å opprettholde den nødvendige temperaturen, siden små temperaturjusteringer er nødvendige for å opprettholde riktig temperatur. Hvis temperaturen er for lav, vil produktet fryse og bli ødelagt. Hvis temperaturen er for høy, vil produktet modnes og bli ødelagt. Derfor forlenger teknologien for kontrollert temperatur holdbarheten til produktene eller forlenger dem betydelig. Fryste forsendelser Last som må transporteres fryst består hovedsakelig av kjøtt og sjømat, fryste forsendelser er mye lettere å transportere.
...Forsvarsindustri Klimatiske Testrom og Kabiner IQF-Blast Frysesystemer Container Type Kald- og Frossenlagringsrom Kjøtt- og Kjøttprodukter Lagring og Behandlingsanlegg Frukt- og Grønnsaks Lagring og Behandlingsanlegg Sjømat Lagring og Behandlingsanlegg Melk og Melkeprodukter Lagring og Behandlingsanlegg Bakeriprodukter Lagring og Behandlingsanlegg...
Sverige, Malmo
OctoFrost AB er en globalt anerkjent leverandør av utstyr for matbehandling med et dypt fokus på termisk behandling som blanchering, matlaging, nedkjøling og IQF-frysing. OctoFrost kjølemaskiner og utstyr kan brukes til å behandle et bredt spekter av IQF-produkter (frukt, grønnsaker, bær, sjømat, kjøtt, fjærfe, pasta, meieriprodukter og korn) og er designet med kundens behov i tankene: et...
Abdi Polat Fiskeri ble grunnlagt i 1988; og har eksportert sjømat og fisk til Italia, Frankrike, Spania og Midtøsten. I 1993 fortsatte Mersin-fiskeren Abdi Polat med eksport av kultur- og sjømat til Midtøsten. Vi har som mål å være til stede i moderne verdensmarkeder.
Spania, Alicante
Salg av spanske delikatesser med et stort utvalg av produkter direkte fra Spania med gratis levering. Salg til både privatpersoner og profesjonelle med et bredt utvalg av produkter som: Bomba-ris, tapas med sjømat, sangria, tinto de verano, ingredienser til paella, ingredienser til fideuà, spanske aperitiffprodukter som tørket frukt, oliven og sylteagurk, spanske patéer, spansk spekemat, spanske...
Frankrike, Saint Nazaire
...blandekverner. De tilbyr også fryse- og hurtigfryseutstyr: hurtigfrysetunneler, fryseanlegg, fryseskap, samt blandingsutstyr for næringsmiddelindustrien: matblandere. FRANCE DANEMARK MATERIEL (FDM) adresserer dermed problemstillinger knyttet til bearbeidede produkter (sjømat og kjøttprodukter), animalske mel og miljøet for næringsmiddelindustrien.
...Conservas Casa Alicia, som ligger i hjertet av konserveringsverdenen i Lodosa (Navarra), tilbyr et stort utvalg av konserver med opprinnelsesbetegnelse og uten D.O. "Asparges, Paprika, Grønnsaker, Belgfrukter, Frukt, Tomat, Sopp, Sopp, Fisk, Skalldyr, Sjømat, Viltkjøtt."...
Ungarn, Százhalombatta
Duna Vonal KFT. driver eksport-import handelsvirksomhet. Vi spesialiserer oss på distribusjon av frosne og forhåndskjølte kjøttprodukter (fugl: kylling, kalkun, and, gås, vilt, storfe, svin), fisk (abbor, catfish, laks, hekktorsk), og fiskeprodukter (reker, blekksprut, sjømat). Vi kan samarbeide med flere land, og vi er også til stede på det ungarske markedet, hvor vi jobber for å utvide vårt...
Frankrike, Monnieres
...Produsent av tørre og fruktige hvite viner, perfekt til sjømat. Bedrift beliggende i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Produsent av hvite, røde, rosé og musserende viner. Produserte viner: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Noen av vinene våre lagres på eikefat. Philippe og Thierry...
Tyrkia, izmir
Anavasya Seafood er et fremadskuende, mellomstort selskap, grunnlagt i 2007 av to ingeniørbrødre med erfaring innen produksjon, bearbeiding og emballering av sjømatprodukter. Selskapet leverer et variert utvalg av sjømatprodukter, fra havabbor, sardiner, til havbram, laks og alle typer sjømat. Anavasya Seafoods erfaring med filetering av havabbor, havbram, ansjos og sardiner har ført til...
...Vi har vært en pålitelig leverandør og partner for restaurantbransjen i over 40 år, inkludert storkjøkken, spesialforhandlere samt importører og grossister med base i Hamburg. Frossenmat er vår virksomhet. Vårt sortiment omfatter varegruppene kjøtt, vilt, viltfugl, fjærfe, spesialiteter av fjærfe, fisk / sjømat, ferdigretter, potetprodukter, deig- og bakevarer, frukt og grønnsaker samt oljer/fett, røkte varer og eggprodukter.
Frankrike, Vannes
Siden 1996 har ALIZE INTERNATIONAL SAS vært spesialisert innen internasjonal handel og import av frosne produkter til næringsmiddelindustrien og distribusjon. Vi sørger for sourcing av kjøttprodukter, fjærfe eller sjømat.
Luxembourg, Luxembourg
Våre produkter: hjerte av kongekrabbe, kongekrabbe i skall, skallmage, sjømat-salater, oppdretts-kaviar, rød kongekrabbe, fiskeegg, gjørs, gjørsfileter, brasiliansk havabbor, gjørsfileter, abbor, marinader fra Cansu i Tyrkia.
Spania, Narón
Etablering dedikert til detaljhandel med førsteklasses frosne matvarer. Produkter med Pescanova-garanti, inkludert forskjellige fisker og sjømat osv. Et bredt utvalg av månedlige tilbud tilbys til de beste prisene.
Bulgaria, Sofia
Den greske restauranten Yamas tilbyr autentiske og klassiske greske retter, alltid fersk fisk grillet over kull, sjømat, greske spesialiteter laget av ferske og høykvalitets ingredienser. Oppskriftene og deres strenge utførelse blir ivaretatt av kjøkkensjefen, som har jobbet i mange år i Hellas.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play