Frankrike, Collobrieres
Selskapet Confiserie Azuréenne spesialiserer seg på produksjon av kakao, sjokolade og konfektprodukter. Produktene deres inkluderer spesielt glasert kastanje, kastanjekrem og kastanjeis.
Kroatia, Zagreb
... ønsker har sikret at Kraš har opprettholdt sin ledende posisjon blant konfektprodusentene i regionen. Krašs flaggskipmerker som Bajadera, Griotte Desserts, Dorina sjokolade, Animal Kingdom, Domaćica, Napolitanke vafler, Kiki og Bronhi toffees, samt mange andre som er godt kjent for våre forbrukere, er det beste beviset på dette. Kraš opererer i dag som et moderne, markedsorientert selskap med en årlig produksjon som overstiger 33 000 tonn konfekt. Mer enn halvparten av den totale produksjonen markedsføres nasjonalt, mens resten eksporteres med suksess til verdensmarkedene.
...Leveringen av sjokolade-dekorasjoner, sjokoladekopper og sjokoladeflak skjer ofte via grossist eller distributør. Vi leverer også produktene våre direkte til våre kunder. Vi leverer ikke bare globalt, men produserer også sjokolade-dekorasjoner, sjokoladekopper og sjokoladeflak utenfor Nederlands grenser. Dette gjør vi i Nederland, Belgia, Asia og USA.
Belgia, Liège
Hos Carré Noir rimer sjokolade med kreativitet. Denne butikken-verkstedet, som startet på nett, fremhever produktene sine ved å forvandle dem til ekte kommunikasjonsobjekter. Sjokoladefabrikken samarbeider jevnlig med unge designere fra Liège. Resultatet: et produkt som er sublimert og presentert i flere originale former. Smilene, en subtil påminnelse om Carré Noir-logoen, vil løfte humøret ditt...
Belgia, Bruxelles
... Chocolate jobber for et stort antall internasjonale selskaper som bruker personlig sjokolade til reklame, markedsføring eller relasjonsgaver (til kunder eller ansatte). Besøk med omvisning (kun etter avtale) for grupper. Smakingen er ikke glemt! Vi tilbyr også besøk med aktiv deltakelse fra besøkende, introduksjonsverksteder, vinsmaking og sjokolade (etter avtale og pristilbud).
Belgia, Brugge
... autentisk blokk med ren sjokolade. Fra starten av valgte utviklerne å lansere fire forskjellige smaker (mørk, melk, hasselnøtt og Cointreau) samtidig. Dette ble gjort for å skille seg enda bedre fra andre sjokolademerkene. I mellomtiden blir allerede fjorten smaksopplevelser fra Choc-o-lait kommersialisert, og merket selges i mer enn 40 land. Målgruppen til Choc-o-lait er fortsatt spesialbutikker, bakerier, sjokoladebutikker, ... og dette vil alltid være tilfelle.
Vårt selskap ble grunnlagt i 1974, og vi produserer førsteklasses sjokolade som kun inneholder naturlige ingredienser, uten GMO eller tilsatte oljer. Vår forretningsfilosofi er basert på et tillitsfullt, langsiktig forhold til alle våre kunder. Vi samarbeider med eksklusive butikker over hele verden: 80 % av vår produksjon er ment for eksport. Våre sjokolader kan finnes i München, London, Wien, Tokyo, Paris, New York, Miami, osv. Chocolats Charlemagne tilbyr deg et unikt utvalg av sjokolade av høy kvalitet, laget med naturlig vanilje. Besøk nettsiden vår for mer informasjon,...
Tyskland, Rott Am Inn
Ærlig og rettferdig sjokolade!
Belgia, Evergem
Hvis du er på jakt etter sunn og ærlig sjokolade, er du på rett sted! Våre sjokoladespesialiteter er: sjokolade uten tilsatt sukker (maltitol), sjokolade basert på Stevia-ekstrakt, sjokolade uten melk, økologisk og fair-trade sjokolade. I tillegg lager vi mange andre sjokolader etter ditt ønske.
Storbritannia, Oakham
... verdien av forpliktelse er kjennetegnene ved vårt selskap. Den unike karakteren av våre produkter og videre utvidelse av produktlinjer har ført til rask markedsinntrengning og utvidet distribusjon. Øl Kjeks Brød, kaker og bakverk Champagne og musserende viner Ost Eplevin og pærevin Kakao og sjokolade Kaffe og te Krydder, ekstrakter og krydderier Søtsaker Meieriprodukter Kosthold og økologiske matvarer...
Portefølje (10)
... smak. Alle ingrediensene som brukes i produksjonen av hans praliner og makroner er nøye utvalgt for sin upåklagelige kvalitet. For sine overraskende håndverksoppskrifter bruker Pierre Ledent utelukkende sjokolade med kontrollert opprinnelse som inneholder minimum 70 % kakao.
Vi er produsent av konfektprodukter. Vi produserer varer basert på egne oppskrifter utviklet over 70 år, samt produkter ved bruk av moderne teknologi og emballasje- og pakkingsteknikker. I vårt rike utvalg finner du kremkarameller (melk, mynte og kakao), toffee (melk og sjokolade), fylt karamell, harde karameller, sukkertøy og sjokoladebelagte produkter (plomme i sjokolade, gelé i sjokolade...
Portefølje (9)
Spania, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
...med / uten proteiner, og alle ingrediensene du ønsker for å skille deg ut. Vi garanterer eksklusivitet. Våre produkter kjennetegnes ved bruken av råvarer av første kvalitet (nøtter, kakao, osv.) kombinert på best mulig måte for å oppnå den beste smaken. Kunden bestemmer emballasjen: kapasitet og materialer.
Belgia, Ghislenghien
... sjokolade med 72 % kakao og for smør, økologiske mandler fra Murcia, økologiske hasselnøtter fra Piemonte, økologiske pistasjnøtter fra Sicilia, økologisk fersk krem (lokal selvfølgelig!), vanilje og alle andre ingredienser brukt i sjokoladeproduksjon. Ingen konserveringsmidler, ingen fargestoffer, ingen smakforsterkere, ingen aromaer, ingen GMO, ingen hydrogenerte fettstoffer. Våre produkter er også glutenfrie. Vår utfordring: å bevise at økologiske produkter og produkter fra rettferdig handel er like gode på smak som de er for mennesker og natur.
Bulgaria, Gabrovo
... skapelse. Trå inn i vår aromatiske verden, hvor luften er fylt med den innbydende duften av rik kakao og varme konfekter. Her blander dyktige håndverkere nøye de fineste ingrediensene, fra fløyelsmyk sjokolade til lokalt produserte nøtter og frukter, for å lage et variert utvalg av utsøkte delikatesser. Fra klassisk sjokolade til sukkerfri, velværeprodukter, spenner vårt repertoar over hele spekteret...
Portefølje (10)
... sjokolade). Kvalitet er en prioritet for Les Chevaliers d'Argouges, og det er derfor helt naturlig at selskapet har fått betegnelsen «ren kakaosmør sjokolade», som sertifiserer at sjokoladene ikke inneholder vegetabilske fettstoffer.
Tyskland, Schmalkalde
...Sortimentene fra Viba og HEILEMANN tilbyr et stort utvalg av høykvalitetsprodukter for ulike anledninger, ideelt som gave eller for å unne seg selv et nytelsesøyeblikk. Merkeslagord Viba - Glede ved snacking HEILEMANN - Mer enn sjokolade...
... håndlagde peladillas i verden. Sukker-peladillas, sjokolade-peladillas, karamelliserte peladillas, ren sjokolade-peladillas, melk-sjokolade-peladillas, hvit sjokolade-peladillas. Håndlagde peladillas. Tradisjonelle håndlagde søtsaker fra Casinos. De beste håndlagde søtsakene i verden. Fylte mandler, polvorones, plater med ren sjokolade, plater med melk-sjokolade, plater med hvit sjokolade. Håndlagde søtsaker. De beste brettene med håndlagde Sant Donis søtsaker. Brett med figurer og sukkertøy fra Sant Donis, tre forskjellige formater.
Belgia, Manaihant-Battice
... sjokoladepraliner, praliner med store likører, mendiants, trøfler, fylt eller ikke fylt sjokoladeplater, pålegg, mandelstenger dekket med sjokolade, autentiske katte-tunger, ekte fruktpastiller, florentiner, sesongfigurer fylt eller ikke fylt (St. Nikolaus, påske, …), … og til og med produkter garantert uten tilsatt sukker!
Delikates Manufaktur er en oppfyller og produsent innen søtsaker. Fylling av viskøse og pastøse medier i glass eller plastbeholdere, etikettering og konfeksjonering. Produksjon, emballering og konfeksjonering av konfektvarer som plater, stenger, figurer og sjokoladepraliner. Oppfylling av emballasje for matvarer og søtsaker. Vårt selskap er sertifisert etter IFS FOOD-standard.
Portefølje (3)
Belgia, Beerse
... kan plasseres direkte i butikkhyllene. De spesifikt opplærte pakkerne pakker holgodtet i folie, cello, poser, esker,... avhengig av kundens behov og ønsker. Som alle europeiske næringsmiddelbedrifter har sjokoladefabrikk Matthé nv i mange år anvendt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), som garanterer absolutt sikre produkter. Sjokoladefabrikk Matthé nv sikrer også sporbarheten av alle innkommende råvarer i sluttproduktet.
Frankrike, Saint-Lo
...Kadodis velger ut håndverkere og små og mellomstore bedrifter i Frankrike og Belgia som er kjent for sitt håndverk og kvaliteten på sjokolade, kjeks, kaker og fruktpastiller. Nyt de deilige praliner, fine mørke sjokolader, ganacher, fantasitrøfler, pralinéer, mendiants, sprø biter, kirsebær, appelsinskall, fruktpastiller, nougat. Sjokoladens rike. Charlotte's Delikatesser.
Belgia, Habay-La-Neuve
Åpent siden februar 2003, og først kalt Théobroma cacao, fortsetter Jean Le Chocolatier å overgå seg selv for å la deg oppdage nye smaker... Verksted-butikk hvor flere titalls typer sjokolade produseres håndverksmessig. Oppdag interessante blandinger av te, krydder, sørlige syltetøy og frukt med sjokolade.
Belgia, Knokke-Heist
Sjokolade, nougat og godteri.
Tyskland, Aschheim
Zuckersucht GmbH ble grunnlagt i juni 2000 av Bernd Dostler. Målet med denne grunnleggelsen var å betjene selskaper med gaver og søte bakverk ved arrangementer, promoteringer og utsendelser, samt å støtte utviklingen av nye innovasjoner. Zuckersucht etablerte seg raskt som en av de ledende produsentene av reklameartikler innen eksklusive søtsaker. I begynnelsen var vi svært aktive innen...
Italia, Gussago
... skape prosjekter for design og produksjon av tegneserier, videospill og publiseringsprodukter beregnet for barndommens verden. Disse prosjektene kombineres med design og markedsføring av leker, klær og tilbehør under logo-merket. For det andre prosjektet, som er rent matrelatert, går ikke Weataly tom for kreativitet, men designer og markedsfører matvarer i sjokolade for sin dedikerte designer og innovative butikk; også i franchising. Weataly er et entreprenørprosjekt som oppfordrer og forsterker "italiensk know-how" for å produsere smak, innovasjon og kreativitet.
Frankrike, Bracieux
Selskapet MAX VAUCHE CHOCOLATIER er en bedrift spesialisert på design og produksjon av sjokoladeprodukter. Fra sjokoladens historie til dens smaking, symboliserer sjokoladefabrikken Max Vauché i seg selv sjokoladekulturen. I 2003 ble Max Vauché Mesterhåndverker sjokoladeprodusent. Siden 1. august 2008 har Max Vauché utvidet sin kompetanse ved å produsere sin egen sjokolade. I...
Frankrike, Marssac Sur Tarn
Les Chocolats YVES THURIES representerer håndverket til en tradisjonell fransk sjokolademaker, Yves Thuriès. Sjokoladefabrikken produserer sjokolade laget av ren kakaosmør. Den produserer sjokoladeplater, sjokoladeesker, sjokolade makroner, sjokoladebiter og andre raffinerte sjokolader med eksklusive oppskrifter. Sjokoladene YVES THURIES har utmerket kvalitet og en enestående autentisitet. De markedsføres i Frankrike og over hele verden.
Belgia, Kalmthout
Smet er en anerkjent belgisk bedrift med et svært omfattende tilbud, spesialisert på kvalitetsprodukter bestående av halvfabrikata som sjokolade, kandisert frukt og spåner, men også ferdigprodukter i form av sjokoladehulefigurer i alle former og størrelser. Smet har vært en ledende dekorasjonsleverandør og problemløser for industrien i 50 år. Fra våre lokasjoner i Belgia, Tyskland og Polen leverer vi globalt til våre kunder. På denne måten kan vi levere kundetilpasset, pålitelig og raskt. Kundetilfredshet og ønskene til kunden står sentralt i vår organisasjon.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play