Spania, Lorqui
...Søt mandelolje utvinnes gjennom første kaldpressing av mandler fra Prunus amygdalus dulcis og deretter raffinering. En prosess som øker stabiliteten, noe som gir homogenitet til dens organoleptiske egenskaper. På denne måten elimineres uønskede egenskaper i utseende og lukt. Denne søte mandeloljen er rik på de essensielle fettsyrene linolsyre og oljesyre, som er kjent for sin sterke fuktighetsgivende effekt og beroligende egenskaper, mens tilstedeværelsen av vitamin A bidrar til å opprettholde sunn hud ved å støtte utviklingen av pigmenter.
Portefølje (8)
Hellas, Monemvasia
... gamle familien. Organoleptiske egenskaper: - Frukten er i sin modne form. - Oliven høstet mellom slutten av november – slutten av desember. - Rikt fenolinnhold, med 300 polyfenoler per 20g produkt. - Filtrert på et maksimumsnivå, uten avfallsrester (skum eller gossypol). Hva du kan forvente fra denne kategorien: - Transparent vektløs oljetekstur; - Mild smak med fint aromatisk profil; - Hovedaroma fra nyklippet gress; - Medium til lave intensiteter av bitterhet og krydder; - Ideell for daglig bruk. Hell det fryktløst i matlagingen din og daglige retter.
Portefølje (3)
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Portugal, Leiria
...Sopp dyrket i Portugal på trestokker. Denne produksjonsmetoden, som er gammel i Japan, gir soppen unike organoleptiske egenskaper. Konservering: For optimal konservering, oppbevar soppen i kjøleskapet. Under disse forholdene kan de holde seg i opptil to uker. Beskrivelse De er mørkebrune eller lysere med buet hatt. Diameteren på Shiitake varierer fra fem til tjuefem centimeter. Skivene er godt definerte og har en kremfarget farge. Kjøttet er veldig aromatisk, saftig og krydret. Den er innfødt i Japan. Hvordan konsumere De kan sauteres, stekes eller grilles, brukes i supper, kremer, pizzaer og mer.
Portefølje (7)
...og opprettholder alle de organoleptiske og estetiske kvalitetene til det nylig kuttede produktet). Hovedtekniske egenskaper: - automatisk og integrert formvekt - liten størrelse - behandling av både halvformer og osteskiver - mobil støttebord for innsamling av de kuttede bitene - programmerbar kutting med fast vekt eller antall I tilfelle av fast vekt, håndteres overskudd - fordelt på bitene - på bekostning av den siste kuttingen - kutt for seg Dybde: 855 + 500 mm Bredde: 950 mm Høyde: 2200 mm...
Portefølje (47)
...Vi ønsker å presentere vårt dop olivenolje for deg. Vi bruker oliventræet "Moraiolo", som er vanlig i Assisi og Spoleto. Det bidrar til produksjonen av en olje med en intens smak, sterk fruktig smak, og som er stabil over tid. Dens agronomiske og kvalitative egenskaper blir fremhevet og blandet med de andre variantene "Leccino", "Frantoio" og "Dolce Agogia". Disse organoleptiske egenskapene blir...
Portefølje (2)
Italia, Trezzano Sul Naviglio
...Egnet for kontakt med mat - Kan lages i stivt kartong eller mikrobølgepapir - Bevarer friskhet og organoleptiske egenskaper - Laget på mål - Kan også lages med ventilasjonsåpninger, på forespørsel - Enkle å bruke og montere - Miljøvennlige og 100% resirkulerbare - Leveres flatt for å redusere lagringsplass og logistikkostnader, og optimalisere hele kjeden - Motstandsdyktige mot fettstoffer og vann - Mulighet for tilpasning i form, størrelse, materialer og trykk...
Portefølje (7)
Frankrike, Puyricard
...Økologisk landbruk er en produksjonsmetode som tar hensyn til og respekterer miljøet. Vi tilbyr forbrukerne produkter med kvalitet basert på typisitet og organoleptiske egenskaper. Vi har frivillig forpliktet oss til å etablere og følge opp et kvalitetsprogram. Dette er basert på overholdelse av en spesifikasjon godkjent av et uavhengig organ akkreditert av staten, som presiserer reglene for bearbeiding. DLUO*: 3 år Nettovekt: 370g Sukkerinnhold: 60% Distribusjonskanal: supermarkeder og hypermarkeder...
Portefølje (48)
Belgia, Rotselaar
...En ny generasjon korker, bestående av svært fint korkgranulat blandet med mikrosfærer og polyuretan for å sikre elastisitet, avslapning og organoleptiske egenskaper. Materialer: granulat med lav tetthet med dimensjoner mellom 0,5 og 1 mm. Personalisering: mulighet for å trykke korkene med et logo og/eller et merkenavn på både toppen og siden. Standard leveringstid: fra lager. Leveringstid for personalisering: +/- 1 uke. Personalisering: levere design i vektorformat (Adobe Illustrator).
Portefølje (27)
Frankrike, Auros
... havsalt, med forskjellige organoleptiske egenskaper. Det er rikt på mineraler og sporstoffer. Det er en regional kuriositet fra underjordiske saltkilder. Ikke nøl med å be om vår komplette katalog og priser.
Portefølje (31)
Italia, Pescara
...Gastronomiske snegler helix aspersa muller er klare for kjøkkenet. VÅRE SNEGLER HELIX ASPERSA MULLER Denne arten finnes i ulike klima og jordsmonn. Den vokser raskt i våre oppdrettsanlegg, og ernærer seg utelukkende av vegetasjon, uten bruk av fôr. Vår metode med NATURLIG SYKLUS UTENDØRS gjør at vi kan oppdrette våre snegler kun med planter, for å oppnå et produkt av høyere kvalitet både når det gjelder organoleptiske egenskaper og kulinariske. Den brukes både som forrett og som hovedrett. Kjøttet som kjennetegner den har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold.
Portefølje (5)
Italia, Roma
...Ingredienser: Ketchup (tomatkonsentrat 50%, vann, sukker, vindrueeddik, salt, naturlige aromaer, fortykningsmidler: xantangummi og guargummi), Sommertrøffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), salt, aroma. Syretilsetning: Melkesyre E270. Utløpsdato: 12 måneder. Bruksanvisning: Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater. Organoleptiske egenskaper: Utseende: kompakt krem Farge: rød Lukt...
Portefølje (9)
Spania, Jabalquinto
...Kurs i Olivenolje Smaking er en utdanningsopplevelse designet for de som ønsker å lære mer om olivenolje og dens egenskaper. Dette kurset gir deltakerne muligheten til å smake på forskjellige varianter av olivenolje, lære om deres organoleptiske egenskaper og oppdage hvordan man identifiserer en olje av høy kvalitet. I Aires de Jaén tilbyr vi et Kurs i Olivenolje Smaking som kombinerer teori og...
Portefølje (22)
Spania, Cocentaina
...honning som ikke varmes opp i noen av sine prosesser og som dermed beholder alle sine organoleptiske egenskaper intakte...
Portefølje (1)
Frankrike, Haute-Goulaine
...Pose med ren, dehydrert spirulina i flak - 100 g Dehydrert spirulina (Spirulina platensis) 100% naturlig, rå, dyrket uten pesticider. Spirulina OMA er pakket under beskyttende atmosfære for å bevare alle sine ernæringsmessige og organoleptiske egenskaper. Du kan derfor oppbevare din forseglede pose i 2 år.
Portefølje (4)
Italia, Modena
...Høy kvalitetsblanding, resultatet av en hundreårig erfaring. De mest eksklusive kaffekildene blir ristet separat og deretter blandet etter gamle oppskrifter, for å sikre en balansert og konstant kvalitet. Den innovative emballasjen er utstyrt med en spesiell enveisventil med høyt trykk som forhindrer at de naturlige aromaene fra nybrent kaffe slipper ut, for en lengre oppbevaring av bønnene i sitt originale miljø. Blandingen bevarer dermed sine verdifulle organoleptiske egenskaper, og ved åpning gir den et utmerket resultat i koppen med en utmerket konsistens.
Portefølje (2)
Spania, Majadahonda-Madrid
... oppnås gjennom en nøye kaldpressingsprosess som bevarer dens organoleptiske egenskaper, dens unike smak og helsefordeler. Vi fokuserer på å tilby en AOVE av høy kvalitet, ideell både for husholdningsforbrukeren og gourmetmarkedet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som inkluderer økologisk olivenolje, premium olivenolje i begrenset opplag og olivenolje til matlaging, perfekt for gourmetmat og...
Portefølje (15)
Belgia, Flemalle
Siden 1930 har Royale Lacroix tilbudt margariner og fettprodukter for bordet, matlaging, og for profesjonelle innen næringsmiddelindustrien, småkakeproduksjon, konditori, håndverks- og industriell bakeri samt et økologisk utvalg. I vårt forbrukersortiment finner du margariner for bordet og matlaging, samt et bredt utvalg for å smøre på brød og smørbrød. Uslåelige organoleptiske egenskaper. Uunnværlig smak og aroma. Royale Lacroix tilbyr også skreddersydde løsninger til ulike bransjer.
Portefølje (3)
Spania, Castillo De Locubín
... organoleptiske egenskaper for transformasjon til olje. På dette kvalitetsgrunnlaget utføres en grundig oppgave som begynner med klassifiseringen av frukten av olivenprodusenten og fortsetter med den påfølgende omsorgen for å oppnå saften i olivenmøllen. En hel sekvens som definerer vår identitet og vårt kvalitetsengasjement overfor publikum.
Vi dedikerer livet vårt til kaffe. Vi kjenner DNA-et til bønnene våre, og vi vet hvordan vi skal behandle dem for å få det beste ut av dem. Vi respekterer råmaterialet i alle faser. Vi har studert ristekurvene og avgasningstidene for hver enkelt opprinnelse, med mål om å fremheve dens organoleptiske egenskaper. Vi gjennomfører cupping av hver enkelt opprinnelse, og vi utvikler unike blandinger for våre kaffeelskere.
Italia, Calatafimi Segesta
... lever i en naturlig oase, en eikeskog på 212 hektar, den største i Vest-Sicilia. Angimbe henter inspirasjon fra omgivelsene, og derfor ble NATURES født, olivenoljen i sin totale renhet og naturlighet. Vårt mål er å bidra til å styrke og spre olivenolje med sine utmerkede nutraceutiske og organoleptiske egenskaper, samtidig som vi verdsetter området og beskytter landskapet og naturen. Olio Angimbe...
Portefølje (3)
Italia, Sammichele Di Bari
... Agricola Prime i Sammichele di Bari sikre forbrukeren produkter fra Puglia med høy ernæringsverdi og organoleptiske egenskaper, verdsatt i Italia og over hele verden. Med erfaringen opparbeidet gjennom årene, tilbyr vi våre kunder et kvalitetsprodukt, takket være utvelgelsen av våre produkter og omsorgen for design og emballasje, som tolker de ulike behovene til kundene.
Frankrike, Laguinge
... tarmene blir det nedbrutt til en forbindelse klassifisert som sannsynlig kreftfremkallende (som kan hemmes ved tilsetning av vitamin C). Siden vi ikke bruker det, må tørketiden være lengre, noe som gir en skinke med organoleptiske egenskaper som er verdige en eksepsjonell skinke. https://lehena.ecommerce-solidaire.fr sees snart!
... internasjonale markedet. PISTAGOOD produserer pistasj av høyeste kvalitet, ved kun å velge frukten som oppfyller de optimale vekst- og modningsstandardene. Prosessen med innhøsting og prosessering utføres under opprettholdelse av ideelle fuktighets- og temperaturforhold for å bevare produktets organoleptiske egenskaper på sitt høyeste nivå. Våre pistasjplantasjer i Castilla la Mancha har varme...
Foreningen av Honningprodusenter i Provinsen Brescia analyserer de viktigste honningene produsert av birøktere i Brescia og provinsen. For hver type honning vurderes planten, honningen med dens egenskaper, produksjonsområdet og de organoleptiske aspektene. De produserte honningene er av Akasie, Kastanje, Blomsterhonning, Løvetann, Rhododendron, Lind, og Honningdugg. I tillegg til produksjonen av honning gir biene oss andre svært nyttige stoffer, inkludert ...
Hellas, Filiatra
...På et område på 90 mål, i området 'Viro' i Filia, på en høyde av 65 meter og bare 1600 meter fra havet, har familien Gardeli i tre generasjoner dyrket og produsert sitt ekstra jomfruolivenolje med lidenskap og kjærlighet. I 2012 tok vi beslutningen om å skape 'Viro' ekstra jomfruolivenolje. Et produkt med utmerkede organoleptiske egenskaper og særlig ernæringsverdi som hver familie fortjener å nyte på sitt bord. Vårt ultimate mål er å fremme det både i Hellas og i utlandet.
... at vårt selskap kan tilby kundene et produkt av høyeste kvalitet som fullt ut reflekterer produksjonsstandardene og overholdelsen av kravene i matvaresektoren. Bio Mondo er i stand til å levere forskjellige kvaliteter av Stevia med hensyn til organoleptiske egenskaper og innhold av Stevioglykosider, avhengig av sluttbruk, som: Mat, Farmasøytisk, Urtemedisin, Kosmetikk, Ekstraksjon. Ikke mindre...
Portefølje (9)
Italia, Zafferana Etnea
... eller spesielle former) og skjære forskjellige produkter. I tillegg til utmerkede ernæringsmessige og organoleptiske egenskaper, tilbyr Zappalà-produkter absolutt sikkerhet ved konsum: Kvalitetssertifisering HACCP, BRC, IFS.
Italia, Giarre
Passjonen for vårt land, og for produktene som det gir, gjør at våre representanter daglig velger de beste produktene direkte fra markene, hvor arbeidet og svetten til våre bønder er et tegn på høy kvalitet og ekte vare. Å fremme de typiske matvarene fra vår øy, gjøre deres organoleptiske egenskaper kjent og bringe dem til bordene til tusenvis av forbrukere, representerer oppdraget vi alltid har...
Portefølje (9)
Bulgaria, Varna
... standarder med hensyn til matbehandling og lagring. Under behandlingen av honningen overvåkes og kontrolleres alle organoleptiske indikatorer som smak, farge, duft, tekstur, samt dens fysikalsk-kjemiske egenskaper nøye. Vi er en sertifisert bioprosessor av honningprodukter og vi har medlemskap i Foreningen av Økologiske Birøktere. Vi produserer vår egen honning og handler under vårt eget handelsmerke (bilbo), samt bearbeider honningprodukter for våre partnere som handles under deres egne private merker.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play