Spania, Caldes De Montbui
... - Den naturlige beskyttelsen den tilbyr. - Den er spiselig. I tillegg er den assosiert med produkter av høy kvalitet. Alt dette gjør at naturlig tarm er det ideelle materialet for både tørkede, kokte og ferske pølser.
Frankrike, Pleucadeuc
BRITEK tilbyr industrielle maskiner for bearbeiding, matlaging og emballering av matprodukter, både nye og brukte: saltlakeinjeksjonsmaskiner, automatiske kjøttkverner, blandere og eltere, kuttere, vakuumpressere, komplette linjer for produksjon av hakket kjøtt i pakker og pølser i naturlig tarm, frysekjøttguillotiner, elektriske gryter, dampgryter, elektriske gryter med olje, kokeanlegg, røykerier, vakuumemballere, varmtvannskrympetanker, manuelle og automatiske klippemaskiner. BRITEK eksporterer til hele verden.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play