Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Smaksprøve\nFrisk og fruktig, med svært uttrykksfulle noter av blomster, sitrus og eksotiske frukter.\n\nAccord metvin\nNyt den ved 11°C sammen med blekksprutboller, marinert sild, andouillette med hvitvin eller fåreost.\n\nLe Vigneron\nGården Gilles Copéret drives av to entusiaster og livsnytere, Annie og Gilles Copéret. Ligger i hjertet av Beaujolais, i RégniéDurette, tilbyr...
Portefølje (190)
Nederland, Enschede
...Hjem til magre, rimelige stykker som kommer fra rumpa og bakben. Musklene i dette området brukes til bevegelse, så storfekjøttet er magrere og mindre mørt. Ofte solgt som steker, marinert biffer eller kjøttdeig.
Portefølje (10)
Frankrike, La Rochelle
...Havsalt Péché mignon vil behagelig akkompagnere fisken din, grillet, marinert og i papillote. VEKT: 0,200 kg...
Portefølje (91)
Italia, Ponte Galeria
...Tilberedt etter den originale japanske metoden, er Unagi Kabayaki fra Nipponia en filet av Anguilla Japonica, grillet i Kabayaki-saus etter den tradisjonelle japanske metoden og fryst for å bevare alle de organoleptiske egenskapene til denne arten. Unagi Kabayaki er den mest verdsatte og kjente japanske oppskriften basert på ål i verden. Det er fileter av ål marinert i en søt saus laget av...
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
...Façon LOMO 3,5 kg, DLC 20 dager Vår spesialitet og vår bestselger om sommeren. Et veldig originalt produkt som virkelig smaker fantastisk! Det er en skinke marinert i søt paprika. Vi kan selge den I skiver til grilling som en biff (i panne, på plancha eller grill) Som stek I spyd Som braisert skinke i rotisseri. Det smaker veldig godt og er rimelig.
Portefølje (31)
Hellas, Chalkidiki
...En hel mørt og sprø sylteagurk finnes i hver fylt Chalkidiki-oliven, marinert med ulike krydder og urter, for å gi en fantastisk ettersmak. Fylte Chalkidiki-oliven med sylteagurk kan fint nytes alene eller akkompagnere hva som helst i løpet av dagen.
Portefølje (10)
Frankrike, Carquefou
...Et komplett utvalg av steker: tradisjonelt røkt, Orloff, skogstil, geitost & konfiturerte tomater, tre oster, plommer-aprikoser, tartiflette, Og også marinert kjøtt: meksikanske ribbe, provençalsk, osv.
Frankrike, Besancon
...I KJØKKENET: Hev smaken, aromaen og smaken av dine grillretter og barbecues. Dette er en krydderblanding som fremhever kjøttet og gir det en deilig duft. FORDELENE Barbecues og grillretter marinert i våre grillblandinger gir en følelse av velvære og stimulerer... De vil glede smaksløkene dine.
Portefølje (28)
Spania, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu er pioner og leder i sin sektor ved å lage fiskeprodukter på en virkelig håndverksmessig måte. Nettopp fordi de respekterer og ivaretar de originale og tradisjonelle prosessene ... Autentisk håndverkstradisjon oppsummerer filosofien til dette familieforetaket.
Portefølje (14)
Italia, Barberino Di Mugello
...Grillede auberginer BEHANDLET FRA FERSK Spekk-ruller fylt med delikat melkekjøtt Bonde-artiskokker BEHANDLET FRA FERSK Soltørkede tomater marinert på middelhavsmåten BEHANDLET FRA FERSK Monacale-oliven Med chili, hvitløk, krydder, salt...
Portefølje (7)
Frankrike, Descartes
... Økologisk røkt laks Vi har vært sertifisert av Ecocert siden 2004 for fersk laksefilet, hel og skivet økologisk røkt laks, samt hel og håndskivet røkt laks. Basert på laks fra Skottland, Irland eller Norge. Dillmarinert laks Denne laksen er sakte marinert ved 0°/C, hvor vi tilsetter finhakket dill.
Portefølje (1)
Coopecarn er et internasjonalt selskap med mer enn 50 års historie. Beliggende nær Barcelona og samtidig med god tilgang til Frankrike. Selskapet har spesialisert seg på produksjon av marinert kjøtt: svinekjøtt, storfekjøtt og fjærfe. Året 2008 markerte starten på aktiviteten for marinert kjøtt, og i dag er det allerede en ledende aktør på det europeiske markedet for marinert kjøtt. Vi er strateg...
Portefølje (9)
Spania, Cijuelas (granada)
...Å marinere oliven, en kulinarisk kunst I dag er oliven en av de mest vanlige tapasene i serveringsbransjen, som ofte serverer dem marinert i henhold til den karakteristiske stilen i egen region. På denne måten holdes tradisjonen med å marinere oliven i live, med utallige muligheter. For marineringen kan man bruke grønne eller svarte oliven, og de kan forberedes på tre måter: hele, skiver eller...
Portefølje (9)
...Stykkevekt ca. 2,275 kg. Marinert og ferdig tilberedt, så mørt at det kan trekkes fra hverandre (pulled = trekke, rive). Den amerikanske klassikeren fra sørstatene, som har mange bruksområder, også som burgervariant. Basis VPE: Pck 2,275kg EAN: 5707196151060,5707196163391 Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 200 - TK-Svin Ingredienser: Ingredienser: Svinekjøtt (82%), vann (13%), salt, maltodextrin...
Portefølje (9)
Tyskland, Stegaurach
...NYTT fra april: Veganske matvarer basert på erteprotein og åkerbønne mel, revet, marinert, dypfryst Allsidig og kan kombineres individuelt etter egen smak – slik kommer variasjon inn i tilbudet. revet mild base for individuelle kreasjoner den alternative for kyllingretter, fra strimlet til topping på kreative boller Vann, 29 % erteproteinisolat, myseproteinkonsentrat, maisfiber, potetstivelse, rapsolje, glutenfritt HAVREHELEKORNMELET, potetfiber, dekstrose, psylliumfrøskall, bordsalt, naturlige aromaer, surhetsregulerende middel: sitronsyre; antioksidant: askorbinsyre.
Portefølje (8)
...Partyservice Nimmersatt i Hamburg tilbyr et stort utvalg av forskjellige buffeer. Forretter Baby maiskolber med saltet smør BBQ kyllingsalat krydret kyllingfilet i BBQ-saus med frisk salat Purre-lagsalat med purre - asparges og ananas Amerikanske grillribber tradisjonelt marinert Hovedrett Kyllinglår med ranchdressing Kyllinglår med krydret marinade Mexikanske kjøttboller i tomat- og...
Samsvarende produkter
Amerikansk Buffet
Amerikansk Buffet
Andre produkter
DJ og Animasjon
DJ og Animasjon
Portefølje (3)
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyr `grave`, - å lagre laks med salt og sukker under press for å konservere den. I dag blir laksefiletene marinert (innlagt) med salt, sukker, dill, krydder, litt kildevann og whiskey. Under denne prosessen fermenterer og modnes laksen til en ny delikatesse. Marineringen tar omtrent tre dager og gjør Gravad-laksen holdbar i flere dager. Den tradisjonelle oppskriften - vår husoppskrift - gir laksen sin spesielt fine, krydrede og aromatiske smak.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...100% Økologisk rødvinseddik* * Produkt fra Økologisk Landbruk Denne rødvinseddiken er modnet på eikefat i 6 måneder. Denne perioden gir den en fyldig smak samt en treaktig note. Brukes i vinaigretter, salater, rå grønnsaker og marinader. En carpaccio marinert i modnet rødvinseddik fra eikefat er en delikatesse. Dette produktet er også tilgjengelig i flasker på 25 og 50 cl. Du finner LEONY-serien i delikatessebutikker.
Portefølje (132)
D. Visser Frozen Seafood B.V. er en ledende leverandør av premium frosne fiskeprodukter med base i Urk, fiskehovedstaden i Europa. Vårt selskap ble grunnlagt i 1994, og vi har siden den gang oppnådd en solid posisjon på det europeiske sjømatmarkedet. Vi tilbyr et variert utvalg av nederlandske Nordsjøfisk og sjømat innkjøpt fra hele verden, med skreddersydde bearbeidings- og sorteringsalternativer...
Portefølje (30)
Italia, Masselengo
... bærekraft. Hvert produkt er nøye utvalgt - fra ferskt til fryst, fra rått til kokt, fra marinert til røkt - og oppfyller våre strenge kriterier for å sikre at kokken alltid får et sjømatprodukt som lever opp til forventningene. Vi lytter til dine behov, og hjelper deg med å finne det beste produktet som kan tilby en gastronomisk opplevelse i tråd med forbrukerens krav. I tillegg tilbyr vi dedikert...
Norge, Kongsvinger
... profesjonelt vitenskaps- og teknologiselskap som integrerer bioteknologisk forskning, produksjon og salg. Hubei Nutratide Biotech Co., Ltd. er et profesjonelt vitenskaps- og teknologiselskap som integrerer bioteknologisk forskning, produksjon og salg. Selskapet produserer marinert kollagenpeptid, fiske-kollagenpeptid, storfe-kollagenpeptider, Type II kollagen dyrebaserte peptider samt plantebaserte peptider som erter, soyabønner, mais, valnøtt og ginseng. Det importeres til Kina, USA, Japan, Afrika, Sørøst-Asia og andre land.
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Tyrkia, Aydin
... (svarte/grønne/kalamata-stil/marinert med basilikum) Vi forbereder gjerne PRIVATE LABEL emballasje for våre kunder over hele verden. Du kan også bruke en av våre repeterbare merker "MAROLI, ZEYNO og HARIKA". Du kan se vår bedriftspresentasjonsfilm på https://www.youtube.com/watch?v=c7EwH8sMszA. Vennligst finn også vedlagt vår nettbaserte katalog for videre vurdering. Jeg håper vi kan skape gode forretningsmuligheter mellom våre selskaper for et langsiktig forretningspartnerskap. Jeg står til din disposisjon for ytterligere informasjon du måtte trenge.
Spania, Granada
...samt deres karakteristiske smak, gjør dem til en fantastisk rett i seg selv, og også en utmerket følgesvenn. Våre råvarer er av høy kvalitet, marinert i saltlake i den tiden hvert produkt krever, og krydret til den optimale balansen av eddik og salt. Vi håper at vårt brede utvalg av oliven, paprika, syltede agurker, små løk, chili, gulrøtter, kapers, kapersbær og andre blandinger vil være til din største glede.
Tyrkia, Istanbul
... sektor ved utgangen av 2006. Alle anleggene til Kemal Balıkçılık opererer innenfor rammene av HACCP-planen. I tillegg har Kemal Balıkçılık bevist sin høye produktkvalitet ved å inneha godkjenning fra Den europeiske union. Innenfor de 8 anleggene som opererer under Kemal Balıkçılık-strukturen, behandles et bredt utvalg av sjø- og ferskvannsprodukter. Blant vårt brede produktsortiment er hovedproduktene: Fersk, Blåfinnet tunfisk levende, frosne, ferske froskelår, marinert ansjos, frosne sølvsmelt, frosne gjørsfileter, frosne toppskjellkjøtt.
Spania, Cassà de la Selva, Girona
Siden 1968 har de utviklet og forsket på høytrykksinjeksjonsmaskiner, med spesialisering i produksjonen av disse. Resultatet av denne spesialiseringen har vært utviklingen av høyteknologiske injeksjonsmaskiner av OGAL S.A., som har utvidet det opprinnelige området for kokte kjøttprodukter til å inkludere marinert kjøtt, fjærfe og fisk. Høytrykks hydrauliske injeksjonsmaskiner, høytrykks injeksjonsmaskiner med dobbelt system, systemer for tilberedning av saltlake, mørningsmaskiner, mini injektor 14.
Frankrike, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.
Frankrike, FRONTIGNAN
Vårt selskap er spesialisert på marinerte oliven, samt andre relaterte produkter som tapenade, pistou, marinert hvitløk, semi-tørkede tomater… Våre oliven er nøye utvalgt og tilberedt etter forskjellige oppskrifter. Takket være vår ekspertise bevarer olivenene en unik kvalitet når det gjelder tekstur og farge. Vi tilbyr også, og ikke minst, et utvalg av kjente oliven fra ulike regioner, som Lucque og Picholine. Vi er sikre på at vi vil tilfredsstille deg, og produktene våre er pakket i glasskrukker, bøtter, bokser, brett, poser og sekker.
Frankrike, Roscoff
Selskapet Bord à Bord er spesialisert på produksjon og bearbeiding av spiselige alger. Takket være lokale råvarer og 100% sjøvannprosesser, bevares fargene, teksturene og smakene til algene på best mulig måte. Bord à Bord tilbyr et friskt utvalg av marinader (marinert Nori, klassisk algetartar, provensalsk algetartar, marinert Wakamé, sennep med ferske alger, osv...) og alger til matlaging som...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play