Vi er et selskap i Provinsen Lecce som tilbyr produkter av høy kvalitet innen konditori, spesielt mandelkaker laget håndverksmessig med bruk av sunne og ekte ingredienser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt, da vi eksporterer helt til Japan. Vi har et sortiment som spenner fra panettone til småkaker, fra påskekaker til cupeta. Derfor vedlegger...
Portefølje (8)
Italia, Caltagirone
Konditoriet Zagara er det rette svaret for de som ønsker deilige kaker laget med ekte ingredienser. Seremonikaker, buffetbakst og mye mer, for enhver type arrangement. Vi selger våre typiske sicilianske produkter både i Italia og i utlandet: Mandelpaste, colorelle, håndlagde småkaker og mye mer. Vi tilbyr catering for seremonier, og foreslår også produkter fra vårt cateringutvalg. Kom og smak våre Apericena med venner, du vil alltid finne vennlighet og profesjonalitet til din tjeneste. Besøk nettsiden og bestill ditt arrangement!
Selskapet Sitiačka Glyká Aretoúsa O.E. har sitt hovedkontor i Sitia og produserer tradisjonelle kretensiske søtsaker og bakervarer utelukkende med naturlige ingredienser og oppskrifter som holder den kretensiske tradisjonelle konditorikunsten i live. Kalitsounia, tørre pannekaker med sitiansk timianhonning, småkaker med surdeig og naturlig mastik fra Chios er noen av våre unike naturlige produkter, som enkelt kan reise over hele Hellas og til utlandet.
Spania, San Cristóbal De La Laguna
Argodey Fortaleza arbeider ut fra erfaringen vi har innen produksjon av typiske produkter fra Kanariøyene. Vi er ledende innen produksjon av kremer, mojos, sauser, almogrotes, honninger, likører, håndlagde småkaker og krydder. Vi jobber alltid med å diversifisere alt som representerer gastronomien på Kanariøyene. Dette takket være lojaliteten fra våre distributører og kunder, som gjør at vi stadig er til stede på flere salgssteder både nasjonalt og internasjonalt. Flere priser støtter oss i Kanariøyene, men det som virkelig driver oss videre, er støtten fra folk hver dag.
Italia, Casalpusterlengo
... å identifisere oppskrifter som best uttrykker essensen av konditorikunst, samtidig som de opprettholder den opprinnelige ektheten. Den organisatoriske kapasiteten til intern produksjon, kvaliteten på råvarene som brukes, og den spesialdesignede emballasjen bidrar til å sikre at disse oppskriftene bevarer all sin friskhet og duft gjennom eksportprosessen. Blant de søte produktene som Le Officine Culinarie eksporterer med suksess, finner vi kaker og småkaker fra den italienske tradisjonen.
Frankrike, Boulogne Billancourt
... ingredienser (mel, smør, sukker, ferske egg, vanilje, kakao, krydder...), og deretter tålmodig og forsiktig dekorert for hånd basert på originale modeller (laget med 3D-printer). EN FØRSTE GOURMETSERIE FOR PRIVATPERSONER OG BEDRIFTER Lekre bokser i vakre gaveesker som kan bevares for alle fester og livets øyeblikk (bursdag, bryllup, fødsel...), trendy temagaver og småkaker som kan gis som forretningsgaver for å sette preg på smaksløkene og tankene.
... via Lombardia. Oppmerksomheten og respekten for miljøet i produksjonsprosessene, beskyttelsen av ressurser og mennesker, ansvarlighet og følsomhet i sosiale og menneskelige relasjoner, er verdiene som alltid har preget vår måte å drive virksomhet på. Gjennom årene har det historiske ciambellone fått selskap av et stort utvalg produkter: fra paier til kaker, både stekte og dessertkaker, fra småkaker til kakeblandinger, en deig som allerede er klar til å bake deilige søtsaker på få minutter.
Polen, Rawa Mazowiecka
... tradisjonelle oppskrifter anvendt på moderne produksjonsteknologi. I fabrikken vår bruker vi naturlige ingredienser, kjøpt fra nøye utvalgte leverandører som respekterer vår politikk for å skape naturlige produkter med tradisjonell smak og utmerket kvalitet. Vår innsats mot fortreffelighet har blitt anerkjent av kunder i Polen og noen europeiske land – vi selger varene våre til Litauen, Latvia, Tyskland, Estland, Tsjekkia og Østerrike. Vi er også stolte av at produktene fra ZPC J. Chylak er til stede i kjente kjeder som Tesco, Auchan, PoloMarket, Netto, Inter Marche og andre.
Belgia, Diest
Sunne og smakfulle småkaker er kjernen i BioKorn. Det kan virke som en enkel filosofi, men i det moderne samfunnet er det ikke så lett å opprettholde. Likevel velger BioKorn bestemt å bruke utelukkende økologiske ingredienser… og med suksess! Den tradisjonelle bakeriet til bestefar Corthouts har utviklet seg til et ultramoderne produksjonssenter i Diest. Den økologiske kvaliteten er en av...
Belgia, Brugge
Oud Huis Deman i Brugge baker her på håndverksmessig og kunstnerisk måte brød, småkaker, kjeks og spesialiteter. Biscuiterie De Man lager ikke bare spesialiteter når Sinterklaas er i landet, men også til påske lager vi spesialitetskjeks. Ved å bruke det beste smøret og naturlige ingredienser forblir det den dag i dag spesialiteten til stedet: mandelbrød, brugs beskuit, brugs åtter, gresk brød, mokker, kletskopper, makroner, smørspesialiteter, brugs sigaretter, florentiner, osv...
Polen, Lubsko
Mange år i konfektindustrien har gjort oss i stand til å kjenne markedet og kundenes behov. Gjennom innføringen av moderne teknologi og presis tilpasning til overholdelse av HACCP, IFS og BRC-kravene, har produktene våre den høyeste kvaliteten. Vi produserer esker med sjokolade, praliner, marsipan og småkaker utelukkende av høyeste kvalitet. Vi bruker sjokolade av høy kvalitet fra den belgiske...
Tyrkia, Istanbul
... spise kvalitetsmat og leve i et kvalitetsmiljø. Hvert produkt vi lager er håndlaget. Akkurat som vi har gjort i årevis, veier vi ingrediensene for hånd, vi sjekker deigen for konsistens for hånd, og vi baker dem til den perfekte lukten. Vi bruker aldri kunstige ingredienser når det finnes naturlige alternativer. Perfeksjon ligger i detaljene. Vi sjekker alt for å sikre at hver småkake smaker deilig, lukter godt og ser perfekt ut.
Portefølje (4)
... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Italia, Pescina
Velkommen til vår søte nettside, hvor du får muligheten til å kjøpe produkter for dekorering av kaker og søtsaker, utstyr for kakedesignere og sukkerkunst, ingredienser til bursdagskaker og bakverk, og mye mer. Butikken er dedikert til salg av: sukkerkunst, kakedesign, fondant, konfetti, bakverk, kake, bursdagskake, kakedekorasjoner, søte oppskrifter, sjokolade, brownie, småkaker, muffins, salg...
... aktiviteten suppleres med pedagogisk virksomhet som foregår på to fronter: olivenpressen og kjøkkenet. Det er mulig å besøke olivenpressen gjennom en rute som guider barna i å forstå prosessen for oljeekstraksjon. I tillegg er det en matlagingsskole for barn hvor det arrangeres kurs der elevene lager retter fra toskansk tradisjon som brød, hjemmelaget pasta og småkaker ved å bruke ekte ingredienser fra gården.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play