Spania, Alcalá La Real
...Ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, anerkjent internasjonalt med flere priser. Ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet 900 ORIGEN er en blanding av variantene picual, picudo og hojiblanca, hentet fra oliven dyrket i ideell høyde og klima, og høstet på sitt optimale modningspunkt, noe som gir saften en smak og aroma av fersk gress og tomat, så verdsatt av ganen.
Portefølje (10)
Spania, Córdoba
...KVALITET OG TRADISJON, VÅR GARANTI Med en delikat og myk smak, er Boromeo en ekstra jomfruolivenolje produsert i hjertet av de solfylte olivenlundene i Andalucía. Denne oljen skylder sin fantastiske og blomstrende aroma til kaldpressing av de beste olivenene, nøye utvalgt. Harmonisk og godt balansert, vil denne strålende ekstra jomfruolivenoljen heve ditt daglige kjøkken og dine mest raffinerte dressinger. Olivenolje av høyeste kvalitet, oppnådd direkte fra oliven og kun ved hjelp av mekaniske prosesser.
Portefølje (2)
Spania, Úbeda-Jaén
...Denne oljen har en intens aroma av grønn oliven og nyanser av grønt gress (nyklippet). På smak beholder den sin Picual-essens med en balansert bitterhet og moderat intensitet av krydder, minner om grønn artisjokk, grønn mandel og tomatplante. Fargen er en veldig intens og ren grønn.
Portefølje (9)
... tap av aroma, smak og lukt. Ved å bruke kaffeventilen kan nybrennet kaffe slippe ut CO2-gass som dannes i emballasjen, uten å komme i kontakt med oksygen og vanndamp. Som et resultat kan vi ved å bruke ventiler i emballasjen sikre at kaffen beholder sin ferskhet, aroma, smak og lukt som på den første dagen.
Portefølje (2)
Frankrike, Arles
...L'artisan Popol Forberedelse av Olivenolje med Sommertrøffel Ingredienser: ekstra jomfru olivenolje (opprinnelse EU) av høyeste kvalitet, oppnådd direkte fra oliven og kun ved mekaniske prosesser 98%, naturlig aroma av sommertrøffel 1%, skiver av sommertrøffel 1%.
Portefølje (142)
Tyrkia, Maltepe Istanbul
...Vi har som mål å fremme din helse og smaken på sitt beste! Vårt selskap, en leder innen produksjon og salg av engros olivenolje, tilbyr våre kunder oljer laget av de ferskeste og høyeste kvalitet oliven. Vår olivenolje, fylt med perfekt aroma og næringsverdier, er klar til å bli en fast del av ditt bord. Omhyggelig utvalgte oliven blir behandlet med moderne teknologi for å oppnå den reneste og...
Portefølje (10)
Frankrike, Bidart
...Epicerie fine: Ekstra jomfruolivenolje "Basilikum" Økologisk, flaske nr. 6 - 250ml - Ekstra jomfruolivenolje «Basilikum» Økologisk, flaske nr. 6, er en fruktig kombinasjon av oliven og basilikum, oppnådd utelukkende ved macerasjon. En tilberedning, uten tilsatt aroma eller tilsetningsstoffer. Sertifisert økologisk av Bureau Veritas (FR BIO10), denne flasken på 250ml er også tilgjengelig i Gaveeske nr. 5.
Portefølje (59)
Spania, Madrid
...Jomfruolivenolje av høyeste kvalitet, oppnådd direkte fra oliven og kun ved mekaniske metoder. Kaldpressing. Dette er en ekstra jomfru picual høstet i november. Den har en gylden grønn farge, en intens fruktig aroma og en farge med grønne nyanser. Den har en langvarig ettersmak som domineres av en behagelig sting, noe som avslører det høye innholdet av polyfenoler, som en garanti for bevaring av alle naturlige komponenter. Syreinnhold: <0,20º...
Portefølje (7)
Italia, Roma
...Ingredienser: Dyrkede sopp (Agaricus bisporus), solsikkeolje, grønne oliven, hvit trøffel 1% (Tuber magnatum Pico), salt, aroma, askorbinsyre: E300. Utløpsdato: 36 måneder. Bruksanvisning: Den er ideell som krydder til crostini og fyll til forretter, første og andre retter, omeletter og som base for alle trøffelretter. Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller...
Portefølje (9)
Tyrkia, Gemlik / Bursa
... aroma, middels styrke og en skarp karakteristikk. Vår olje har en fri syreinnhold av maksimum 0,3 i form av oljesyre, og fremhever optimal friskhet med sine delikate plantearomaer og gyldne farge. Den lette brennende følelsen som oppleves når den spises, er et tegn på den naturlige polyfenol (Oleuropein) rikdommen i Phenol 03. Ånden i vårt Phenol 03 produkt er friskhet og originalitet. Vel bekomme...
Portefølje (9)
Spania, Muro De Alcoy
... filtrering Ekstraksjonsmetode: Kald ekstraksjon Syreinnhold: ≤ 0,8% Peroksidindeks: ≤ 20 Fordeler: Høyt innhold av vitamin E, polyfenoler og oljesyre. Dette gjør at vi står overfor en av de sunneste AOVE-ene i verden. Smak: Grønn bitter og lett krydret, smak av grønne blader, nyklippet gress, grønn banan og artisjokker. Aroma: Har en aroma av grønne oliven, grønt eple, mandler og artisjokker. Matparinger: Passer perfekt med enhver rett,...
Portefølje (8)
Portugal, Pinhel
...Produsert utelukkende fra oliven fra de innfødte variantene: Cobrançosa, Verdeal Trasmontana og Madural. Av grønn/gul farge med en intens aroma av gress, blomster og oliven. På ganen er den rund, tett og flytende. Med en lett søt mandelsmak i starten, etterfulgt av ferske oliven og varierte grønnsaker, og en ekstremt lang og kompleks avslutning med en krydret, men ikke bitter note. Dette er en subtil olivenolje med en delikat personlighet, ikke for kraftig, men med stor eleganse og harmoni. Enhet 50CL - 16,9FL Oz Land Portugal Pris: €10.00 inkl. MVA ** Be om tilbud **...
Tyskland, Berlin
Familien Skarvelis produserer ekstra jomfru olivenolje av første klasse fra egen avling i Mani, Hellas. Skarvelis olivenolje har et fint og distinkt friskt aroma. Kombinasjonen av mandelbitter og en lett krydret note harmonerer perfekt med den fruktige smaken av Koroneiki-oliven.
Portefølje (4)
... dyrking, innhøsting og pressing av olje. For å produsere vår Caffè Colibri legger vi stor vekt på å lage en god kaffe, fra dyrking til brenning. Vår 100% arabica kaffe produseres i Honduras i henhold til strenge landbrukspraksiser og bearbeides deretter håndverksmessig i Italia av erfarne brennere. Vi unngår nøye bruken av skadelige pesticider for dyreliv og flora, og vi tar vare på miljøet ved å reforeste dyrkingsområdene. Våre bearbeidingsmetoder gir kaffen vår en spesiell og karakteristisk aroma fra den utrolige biodiversiteten i dyrkingsområdene.
Tyskland, Solingen
Jordan Olivenolje er en familieeid bedrift som har blitt overlevert gjennom generasjoner. I dag leder Bastian Jordan Jordan Olivenolje i sin tredje generasjon. Kolovi og Adramitiani er de to typene oliven som brukes til å produsere vår Jordan Olivenolje, og de dyrkes utelukkende på den greske øya Lesbos. Olivenene presses kaldt og behandles naturlig, noe som bevarer deres distinkte smak og subtile aroma. Vår filosofi er enkel: produsere en av verdens beste olivenoljer til en rimelig pris.
Portugal, Pussos
...inkludert de transformasjonene den gjennomgår som sikrer kvaliteten. ALVAIA prioriterer den gamle metoden med kaldpressing for å produsere sin olje. Denne tradisjonelle behandlingsmetoden for oliven har gradvis blitt satt til side for å gi plass til moderne utvinningsprosesser som varierer i temperatur og trykk. Oljen ALVAIA er en kombinasjon av økologisk dyrking av galega-oliven, den eldgamle kaldpressingsmetoden som respekterer frukten og gir en rikere essens i munnen, mindre sur, produsert på en økologisk, bærekraftig og sosialt ansvarlig måte.
Italia, Bernalda
... næringsstoffer som gir vårt ekstra jomfruolje uovertrufne vitaminer og næringsverdier, noe som gjør den unik. Vi produserer og velger nøye ut fem forskjellige kvaliteter av oliven: Leccino, Ogliarola del Bradano, Coratina, Bernaldese, Gravina. Ved å lære om originaliteten og de særegne egenskapene til området, oppstår ideen om å bringe innovasjon og unikhet. Forskning, reiser og passende studier...
Tyrkia, Koşuyolu/ Istanbul
... kombinerer den århundregamle olivenoljesmaken med sitt moderne design. Edremit-oliven har en unik smak. De samles forsiktig fra århundregamle oliventrær i Kaz-fjellene i Egeerhavet og kaldpresses. Takket være denne prosessen er syrenivået i olivenoljen ganske lavt. The Mills moderne design tiltrekker seg oppmerksomhet, og det er den ideelle olivenoljen med sin rike aroma og vitaminer for menneskelig...
Hellas, Athens
... eksepsjonelt lav surhet (0,3%). En ekstraordinær olivenolje med høye organoleptiske egenskaper. Den er kaldpresset utelukkende med mekaniske metoder fra de fineste ferske oliven av Koroneiki-varieteten. Olivenkultivarer og produksjon ligger i landet Lakonia (Sparta) i Peloponnes. Produktet er tilgjengelig i 500 ml glassflasker, pakket i kartongbokser med 6 flasker.
... servicen for å tilby våre produkter, som er laget av nøye utvalgte oliven fra Ida-fjellet, et område kjent for sin olivenproduksjon i Egeerhavet, til bordet til dere, kjære smakseksperter. Ida (Kaz) fjellet er en av de mest oksygenrike områdene i verden. Produktene vi får fra dette habitatet, med sine vitaminer, antioksidanter og aroma, vil sørge for at dere forlater bordet mer fornøyde. Selv om vi er...
Hellas, Athens
... gjør Lesvos olivenolje unik, og den skiller seg ut med sin gyllengule farge, intense aroma, milde smak og tynne flyt. Den ekstra jomfruoljen fra LESVOS er ideell for å bli konsumert rå, da den kombinerer sin karakteristiske aroma, fruktige smak og gyllengule farge.
Spania, Granada
... kommer fra oliven, og hos TellusMagna er vi klar over at hemmeligheten bak en god olje ligger i de oliven av høyeste kvalitet som høstes direkte fra oliven treet i modningsperioden. Det er da innholdet av polyfenoler, som er ansvarlig for de friske aromaene og fruktige smakene, når sitt høydepunkt. TellusMagna-oljen, 100% naturlig juice, lages kun med oliven høstet direkte fra oliven treet i...
Vi produserer olje fra oliven som er høstet fra våre olivenlunder i Egeerhavet og Indre Egeerhavet, hvor noen av verdens mest smakfulle olivenoljer produseres. Denne regionens lavsyre og karakteristisk velduftende olivenoljer har en unik aroma. I begynnelsen av oktober, når olivenene fortsatt er grønne, høstes de forsiktig i en tidlig høstperiode uten å berøre bakken, og legges i perforerte...
Spania, Calatorao-Zaragoza
...ikke bare når det gjelder smak og aroma, men også med hensyn til dens kjemiske sammensetning for å oppnå et produkt av høy kvalitet. Som et resultat av dette arbeidet, lanserer vi vår produktserie Albares og Premium. Disse er hentet fra tradisjonelle avlinger av arbequina-oliven, og kjennetegnes av sin aroma av urter, tomat og eple. I munnen utmerker de seg med sin balanse og tekstur, og avsluttes med et lett krydret preg som er karakteristisk for arbequina-varianten.
Tyrkia, Manisa
... lett intensitet. Lagringsforhold: Du kan oppbevare olivenoljen din ved 18 °C i et kjølig, lyst og fuktfritt miljø eller i kjøleskapet. Syreinnhold: Maks. 0,6% Aroma: Lett Høstetid: 15. oktober - 15. desember Produksjonstid: Innen 5 timer Region: Akhisar...
Spania, Reus
...Olivenolje VIRGEN EXTRA, ufiltrert, kommer fra det katalanske området REUS. TERRA CATALANA er familiebedriften som produserer og selger denne olivenoljen Virgen Extra - Ufiltrert - 100% naturlig. Våre oliven er "ARBEQUINAS", små og delikate, berømte over hele verden for kvaliteten på olivenoljen de produserer, med en blanding av letthet, mykhet og finesse. Deres smak, fruktige aroma og svært lave syreinnhold (rate < 0,5%) gjør at vår olivenolje VIRGEN EXTRA er uovertruffen.
... og kulinariske matprodukter eksporteres til 22 land over hele verden til et nøye utvalgt nettverk av partnere. Engrospriser for ekstra jomfruolivenolje (EVOO) - Økologisk (Bio) ekstra jomfruolivenolje (EVOO) - Greske oliven - Eddiker - Delikatesseprodukter, alt fra Kreta i Hellas.
Portefølje (1)
Vårt native, kaldpressede, premium olivenolje bringer et deilig stykke Italia hjem til deg! Her får du vite alt om produksjon, bruk og smak. Kjøp nå den originale olivenoljen laget av Coratina-oliven og Ogliarola-oliven med kraftig smak og intenst fruktig aroma. Hva er forskjellen mellom ekstra virgin olivenolje og native olivenolje? Hva er forskjellene i produksjon, smak og anvendelse? Her får du de riktige tipsene for å velge den optimale olivenoljen.
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Spania, Villacarrillo-, Jaén
... Produktkatalog • HERALDO NOBLE: Dette er vårt Spesialutvalg av Ekstra Jomfruolje, da det kommer fra våre eldste olivenlunder, plantet på midten av 1800-tallet. Inn høsting begynner i starten av fargen og olivenen males direkte. Smaksnotat: dette spesialutvalget gir en intens grønn fruktig aroma med noter av nyklippet gress og tomatplante. En olje med stor kropp, med en mild bitterhet og krydder som...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play