Italia, Chioggia
Vi importerer og eksporterer frossen fisk, og vi lager profesjonelle kvalitetsprodukter for restaurantbransjen. Vi ser etter nye seriøse partnere for å utvide våre produkter internasjonalt, inkludert sjømat-salater, ulike fiskefritter, risotto-forberedelser og skalldyrretter med testede oppskrifter som er tilpasset restaurantdrift, med fokus på å redusere forberedelsestidene og lagerkostnadene. Kvalitet, rimelighet og praktiskhet sammen.
Nord-Makedonia, Strumica
... respektive partnere: Sverige, Litauen, Russland, Kroatia, Slovenia, Serbia og Polen. For å sikre at vi oppfyller våre høye kvalitetsstandarder, styrer og kontrollerer vi tidspunktet for høsting, nødvendig modenhet for transport, utvalg, forberedelse, emballasje og levering til sluttdestinasjonen for våre kunder. Vårt produktsortiment består av følgende: kål, brokkoli, blomkål, agurker, tomater, auberginer, rød og grønn paprika, salater, korrugater, vannmeloner, meloner, persimoner, ferskener, epler, borddruer, plommer, granatepler og andre.
Bulgaria, Silistra
I Pizza Mozzarella kan du velge mellom over 30 typer pizza. Laget med kjærlighet og håndverk, får pizzaene den smaken som har gitt italiensk pizza et rykte verden over. Gjestene kan også bestille annen bulgarsk mat. Pizzeriaen tilbyr et bredt utvalg av salater og hovedretter. I 7 år har Pizzeria Mozzarella tilbudt italienske oppskrifter, men med bulgarske produkter. I tillegg til tilbehør tilbys tradisjonelle bulgarske grilleretter. Noen navn på pizzaene er lånt fra italiensk mat, men med bulgarsk tolkning.
Frankrike, Oraison
... leverandører i Frankrike, merker PRODUKSJON I FRANKRIKE : - LE TRESQUOIS - ( ASPARGES - KIRSEBÆR - jordbær fra Carpentras, fiken fra Caromb, druer AOP fra Ventoux, ABRIKOTTER fra Provence, gresskar, epler fra Hautes-Alpes, osv...) PRODUKSJON I SPANIA : ( sitrusfrukter, ABRIKOTTER, KIRSEBÆR, ferskener, nektariner, flate ferskener, pærer, plommer ), under merker fra våre partnerprodusenter CALOR Etc ...i : meloner, vannmeloner, grønnsaker til ratatouille, brokkoli, salater, isbergsalat, produkter, osv.... PRODUKSJONSKAPASITET PÅ CA 100 000 TONN kontakt / JOSE ILLAN +33 651 221 698 WATTSAP...
Italia, Pontecagnano
Frutta Coop Società Agricola er et ungt selskap, som startet sin virksomhet på slutten av 2013 med registreringsnummer REA 418281; bestående av 3 produsenter, hver med en historisk bakgrunn og GlobalGap-sertifiseringer; med dyrking av noen sesongbaserte frukter og som et nytt tillegg av produkter, et bredt utvalg av salater fra babyleaf-gruppen som ruccola, babyspinat og rød og grønn salat...
Andre produkter
Rappini
Rappini
Portefølje (2)
Belgia, Adegem
Delicio er en liten bedrift som på håndverksmessig vis produserer fiskesalater, kjøttsalater og grønnsakssalater. Den hemmelige og eksklusive oppskriften på disse høykvalitets salatene har sin opprinnelse i 1968. Det nåværende, brede utvalget av salater er basert på mange års erfaring fra far og sønn Vanheuverswijn. Ved å følge strenge hygieneregler og arbeide i henhold til HACCP-retningslinjene, garanterer Delicio deilige, rikelig fylte salater av konstant høy kvalitet.
Tyrkia, Akhisar
... uunnværlig smak i mange kjøkken rundt om i verden, har blitt brukt i alt fra salater til pasta og i krydder- og tomatsausproduksjon. IDEAL Landbruk har en årlig produksjonskapasitet på 5000 tonn for strimlet og terningkuttet paprika, grillet paprika og sterk paprikasaus.
Hellas, Agios Athanasios
I våre olivenlunder produserer vi vårt eget ferske og eksepsjonelle ekstra jomfruolivenolje. Vårt olivenolje er monovarietal, utelukkende laget av Koroneiki-oliven. Med sin stabile og topp kvalitet kan oljen vår stå imot utfordringer og brukes i salater, retter, samt i alle ingredienser som pasta, kylling, fisk og kjøtt. Den kan også erstatte smør som et sunnere alternativ. Den vakre og stilige...
Portefølje (1)
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Tyskland, Düsseldorf
... vårt felles miljø! Med Frøken & Herr Mie vil du garantert bli en kokkekunstner på et blunk. Våre mienudler er så allsidige at du kan lykkes med enhver oppskrift. For Quick-Cooking-Noodles er ikke navnet tilfeldig – mienudlene er klare raskere enn noen annen nudel. Bare kok dem i vann i 5 minutter eller la dem trekke i varmt vann i 5 minutter – ferdig! Tryll frem supper, salater, gryteretter eller stekepanner med mienudlene. Er du helsebevisst? Da kan du prøve en vegansk rett med Frøken Mie, vår fullkorn-mienudel. Er du mer den søte typen?
GASTRONOMI Kjøleskap for kaker og terter, kjøleskap for salater, kjøleskap for drikkevarer, kjøleskap for forretter eller desserter, kjølebrett, kaffestasjoner, servicestasjoner, salgsdrikke og kantinevogner, sidebord – Guéridon, serveringsvogner, digestifvogner, osteserveringsvogner, romservicevogn Houeskeepingvogn KONTOR - MØTER OG KONFERANSER Kjølte drikkevogner, digestifvogner...
Frankrike, Plan-D'orgon
Selskapet TONFONI er spesialisert og anerkjent som en leverandør av frukt og grønnsaker fra Provence (Cavaillon-meloner, druer, aprikoser, kirsebær, salater, asparges, squash, og andre). Våre forsyningsområder ligger i regionene Gard, Durance-dalen, Lubéron-hillene og Ventoux, samt Alpes de Haute Provence, som nyter godt av luften, solen og Mistral-vinden fra vår vakre region. Dermed har et...
Frankrike, Marquillies
... produktet, dets markedsføring og transport. HOCQ Emballages ligger nær Lille, noen kilometer fra den belgiske grensen, langs aksen Amsterdam-Rungis. Denne plasseringen i landlige omgivelser forklares med nærheten til grønnsaksmarkedene (blomkål, salater, purre, gulrøtter, tomater, epler, pærer).
Belgia, Knokke-Heist
Delino er en ambisiøs familiebedrift som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og distribusjon av høykvalitets sauser. I dag står Delino fortsatt garant for de fineste kalde og varme sauser for profesjonelle bruksområder. Dette betyr at både smaken, bruken og holdbarheten til sausene er tilpasset for tilberedning i slakterier, cateringbedrifter, storkjøkken, restaurantbransjen, av produsenter av ferdigretter eller salater, catering..... helt ned til det private kjøkken.
Belgia, Londerzeel
...Vi er distribusjonssenteret til Groep Renmans og sørger for distribusjonen av ferske kjøttvarer, ferdigretter, salater og slakteribehov til 302 RENMANS-slakterier i Belgia og Luxembourg. Vi leverer også til Boucherie Distribution, distribusjonssenteret i Frankrike som er ansvarlig for de +/- 72 franske Henri Boucher-filialene i gruppen.
Frankrike, Thuir
Selskapet ILLE ROUSSILLON er spesialisert og anerkjent innen handel med ferske frukter og grønnsaker: fersken, nektarin, artisjokk, salat, tomat, agurk, potet. Kvalitet er vårt forretningsprosjekt. Jardins du Roussillon omsetter hvert år 25 000 tonn. Produktene, 30% av tonnasjen som eksporteres, er: ferskener og nektariner, artisjokker, salater, tomater, agurker, poteter, aprikoser.
Frankrike, Creances
Les Jardins de Créances tilbyr et bredt utvalg av grønnsaker i ulike emballasjer: fra 500 gram til 1 tonn under forskjellige egne merker og distribusjonsmerker, både i Frankrike og internasjonalt. Les Jardins de Créances tilbyr blant annet: gulrøtter, purre, kålrot, kål, selleri, persille, salater, reddiker og poteter, hele året.
Italia, Imperia
... delikate og behagelig fruktige smak. Den passer perfekt til alle retter i middelhavskosten og kosthold, spesielt rå i salater eller med grønnsaker. Velsmakende og deilig aromatisk, fremhever L'Olio di Cannelle smaken av mat i sauser, dressinger og med alle typer kjøtt eller fisk.
Medlemmene av ALMA SEGES opererer i de mest egnede frukt- og grønnsaksområdene i Sør-Italia, spesielt i Piana del Sele (Salerno), i Napoli-regionen, i det høye Casertano og i Puglia. Produksjonen dekker omtrent 1000 hektar med frukt og grønnsaker, hvorav 700 hektar er under beskyttede kulturer. De viktigste produktene er salater, endiver, snittsalater (IV gamma), selleri, persille, asparges...
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Storbritannia, Tower Bridge Road
...Basilico var det første pizzaleveringsselskapet som noensinne fikk en Rød stjerne i Time Out Eating Out-guiden, og det første som ble inkludert i andre matguider som Harden’s og Zagat. Vi leverer pizza av høyeste kvalitet, stekt i vedfyrt ovn, med de beste tilgjengelige toppingene, støttet av salater, tilbehør, juice/smoothies, vin/øl/vann, og desserter.
... og den emblematiske og imponerende fjellet La Concha i Marbella fra vår store terrasse. I vintermånedene har vi en distinkt klimatisert spisestue, utmerket musikk og peisen i stuen. Alle disse fasilitetene er tilgjengelige for at dere skal kunne nyte det viktigste og mest behagelige: maten. Vår meny er et resultat av fusjonen mellom de europeiske kulturene som emigrerte til Argentina og den innfødte tradisjonen til gauchoene som tilberedte kjøtt over åpen ild. Dere kan smake på salater, kalde og varme forretter laget med kjente produkter, men kombinert og krydret på vår måte.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Pauls Bistro i Hamburg er en liten restaurant og vinbar. Det finnes to menyer. På dagens meny står det forskjellige supper, pastaretter, salater og ost fra disken. På kveldsmenyen er det i tillegg kjøttretter og fiskeretter. Fra ostedisken i Pauls Bistro Hamburg finnes det et variert utvalg av oster fra Schleswig-Holstein og Schaalsee i Mecklenburg-Vorpommern, samt Jura og andre områder. Det er...
Vi er et produksjonsselskap som bearbeider sjampinjong. I vårt tilbud har vi sjampinjong for detaljhandel (glass) så vel som for catering (sauser, gratenger, pizza), kjøttforedlingsanlegg (halvfabrikat - galantine, indrefilet med sjampinjong osv.) samt fiskeprosessering (salater og sauser). I vårt sortiment har vi også sylteagurk, sjampinjongsalat og sølvløk.
Nederland, Beverwijk
Tilcatering tilbyr smørbrød og lunsjarrangementer til en rimelig pris. Vi leverer også måltider, salater og snacks. For alle dine cateringbehov kan du kontakte TilCatering. Vi mener at man skal kunne spise godt med høy kvalitet til en rettferdig pris.
Italia, San Pietro In Casale
Agribologna-samarbeidet er et kooperativ av produsenter spesialisert på fersk frukt og grønnsaker, som forener over 130 spesialiserte produsenter og også en O.P., en produsentorganisasjon, som gjør det mulig for medlemmene å aktivere investeringer for utvikling av landbruksproduksjon. Medlemmene av samarbeidet sikrer hver dag tonn med ferske grønnsaker: salater, kål, squash, paprika, auberginer...
Polen, Gorzów Wielkopolski
Bistro Karmnik driver med matlaging. Vi serverer mat både i lokalet og som levering til angitt adresse. På menyen vår finner du: pizza, burgere, salater, middagsretter, snacks. Hver dag har vi en annen lunsjmeny. Vi forbereder også måltider til bedrifter. Vi tilbyr catering.
Spania, Valencia
...-opplevelse, en grønnsaks-paella eller en tradisjonell valenciansk paella-opplevelse. Alle er laget med den tradisjonelle valencianske paella-oppskriften. Dette er en ekte praktisk kokkeklasse for paella, og du vil lage og lære å lage en paella. Alle våre paella-opplevelser inkluderer drikke, tapas, skinke, salater, desserter, og typiske spanske og valencianske drikker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-opplevelsen varer i 3:30 timer, og besøkende har alltid det moro og lærer.
Tyskland, Hamburg
nydelig tilberedt for DEG. Hjem, kontor og bedrifts catering. Pasta, salater, bagels, supper, drikkevarer, spyd, desserter, baguetter, ciabatta, wraps, wrap-snacks, italienske panini, smørbrød, og mye mer. Ønsker du noe litt mer rustikt og trenger bare noe pålegg? Skal det være noe spesielt for konferansen din? Elegant og raffinert? Vet du ikke helt hva du vil ha? Kanskje det skal være et...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play