Frankrike, Carentan
...industrielle eller RHF. Vi produserer og markedsfører karamell i forskjellige former og oppskrifter, og tilbyr profesjonelle Industrielle Matprodukter (PAI): - Flytende karamell for topping, glasur eller fyll - Karamellbiter for småkaker, brød, boller, iskrem, trøfler…. : Klassisk oppskrift, kremfløte fra Normandie, saltet smør, AOP. - Termostabile karamellbiter for motstand mot baking - Karamellpulver Vi lytter til kundene våre, og kan støtte deg i dine tanker og utviklingsbehov.
Portefølje (4)
Belgia, Plombières
... meieriprodukter og andre matvarer som er ment for bruk i næringsmiddelindustrien, inkludert baking, iskrem, ost, sjokolade, drikkevarer, råvarer, sportsnæring, yoghurt, sauser og kjøtt. Vi har også muligheten til å lage tilpassede blandinger, i nært samarbeid med våre kunder og vår forsknings- og utviklingsavdeling, noe som gjør det mulig å produsere produkter under privat merkevare. Castle Dairy® skaffer og handler globalt. Vi strømlinjeformer logistikken med transport-, distribusjons- og eksporttjenester, støttet av 2 grønne fabrikker, med mer enn 48000 m2 solcellepaneler for en miljøvennlig produksjon.
Portefølje (10)
Frankrike, Fondettes
... matdekorasjoner og utstyr for baking. Slik har vi siden april 2024 blitt den første produsenten av sukkerpasta i Frankrike. Hele produksjonen skjer helt i våre lokaler i Fondettes, fra blanding, til produksjon av brød, til emballasje og merking. Vår kvalitetsprosess er nært knyttet til vår vilje til å produsere så nært oss som mulig, samtidig som vi bidrar til den lokale økonomien så raskt som mulig. Hvert produkt er designet og produsert for å garantere optimal kvalitet både når det gjelder overholdelse av gjeldende standarder og bruk. Velkommen til Carambelle-universet!
Portefølje (16)
Italia, Alvignano
... ovner med de mest avanserte teknikkene og de beste materialene. Mulighet for tilpasninger etter tegning, med valg av overflater og en nøye oppmerksomhet på detaljer i alle faser av produksjonen, fra murarbeid til finish, sparkling og maling. Vi lager også profesjonelle og ikke-profesjonelle griller og bål i alle former og størrelser. Alle våre ovner er garantert og egnet for baking av napolitansk pizza. I tillegg velger stadig flere profesjonelle pizzaioloer våre profesjonelle ovner på grunn av deres kvalitet.
... med suksess sine egne bakeovner og maskiner med eget design. Størstedelen av produksjonen er rettet mot produksjon av bakeovner, gulv og vogner, og fra 6 til 50 m2 bakeområde for baking av alle typer brød og bakverk. Ovner produsert av fi. AXA sro fungerer etter et langvarig bevist varme stråleprinsipp, preget av lave energikostnader, lav tørking og bevaring av smaken på bakervarer. Rørsystemet som...
Frankrike, Saint Laurent Des Arbres
... gyngestoler i hvileområder i industriell baking, mansjetter og deler i næringsmiddeltekstiler i henhold til CEE-standarder, mansjetter av myke materialer for transport av pulver, poser, mansjetter eller filtreringspatroner for støvfjernere, stoffer i rustfritt stål og filtreringselementer med åpning fra 10µ til 10mm, paneler, deler eller tetningspakninger i teknisk filt. I tillegg til studier, design og produksjon av løsninger for prosjektene dine, gir vi deg nødvendig rådgivning for implementering og vedlikehold av produktene våre.
Portefølje (4)
Belgia, Zwijndrecht
Clean Baking Products er den første i verden som tilbyr et bedre, billigere og sunnere alternativ til tradisjonelle metallformer. CBP-formene er laget av høyt teknologisk komposittmateriale. Denne utviklingen ble realisert i nært samarbeid med NASA. CBP-bakeformer tilbyr en rekke fordeler. Formene ruster ikke, og det er lite eller ingen slippmiddel nødvendig. Bakeprosessen foregår derfor svært...
... blandingene for baking, for kjøtt og panering. Det enorme utvalget av produkter tilfredsstiller alle, fra den mest tradisjonelle kunden til veganeren, fra storindustri til småbedriftseiere. I dag er vårt selskap ledende innen import og eksport av krydder, og vi har et bredt utvalg når det gjelder variasjon og kutt. Vi har et kvalitetssystem som er i samsvar med ISO 9001:2015, BRC og HACCP-standardene. Vi er også sertifisert som ECCELLENZE ITALIANE 2018 og 2019.
... en høy lagringskapasitet og umiddelbar varmeutslipp, takket være det høye alumina-innholdet, ideelt for rask og kontinuerlig baking av alle typer pizza. KARAKTERISTIKKER - Innside i ildfast materiale - Valg mellom hvit ildfast med høyt alumina-innhold og Sorrento-kjeks for din napolitanske pizza - Mål tilgjengelig fra 120 cm til 160 cm i indre diameter - Valgfri gassbrenner for enkel bruk uten utslipp av røyk og dermed uten installasjonsbegrensninger - Tilpassbar i materialer og farger avhengig av type...
Nederland, Nijmegen
Hei! Jeg er Loraine, småkakebaker og ansiktet bak Cookie Doos. Fra min lidenskap for baking startet jeg i begynnelsen av 2020 Cookie Doos med ideen om å overraske folk på en unik måte med en personlig og velsmakende gave. Alle småkakene blir ferskbakt i Cookie Doos-studioet med økologiske ingredienser og trykket med din egen logo. I tillegg finnes det mange forskjellige emballasjemuligheter for å realisere en småkakegave i din egen stil. Dette gjør det til en unik og personlig gave til forretningsforbindelser, som du garantert vil overraske dem med.
Tyskland, Landshut
Derhobbykoch.de er vår nettbutikk for den ambisiøse kokken. Utvalget rundt matlaging, baking og grilling kompletteres med oppskrifter og tips. I tillegg finnes det mange videoer med kjøkkenteknikker, produktpresentasjoner og oppskrifter. Firmaet Grimm ble grunnlagt i 1847 i Freising. Gjennom tiårene har det utviklet seg fra en smedbedrift til en spesialbutikk for dekket bord og kreativ matlaging...
Frankrike, Valence
... «COMPACT». MICROTEC-serien inkluderer 29 modeller som varierer fra 3,3 m² til 17,1 m² bakeflate, fra 3 til 5 etasjer, fra 1 til 2 baner, med 3 mulige bredder på stein (63 cm, 83 cm og 126 cm) og med 4 forskjellige dybder på stein (fra 86 cm til 206 cm). Designet for å oppnå jevn, effektiv og responsiv baking, er disse ovnene spesielt tilpasset moderne bakeri (kalde og overhydrerte deiger). COMPACT-serien inkluderer 3 modeller som varierer fra 2,6 m² til 3,6 m² baking. Med et design som ligner på MICROTEC-ovnene, er den mer tilpasset små produksjoner, baking i butikk og konditori.
Frankrike, Lourmarin
Premium ingefærkonsentrater til fortynning. RTD (klare til å drikke) for snacks, hotell og restaurant. Konsentratene selges i Frankrike i delikatessebutikker og helsekostbutikker. Våre drikker er av høy kvalitet, 100% naturlige, økologiske og lite sukkerholdige. De er et perfekt alternativ til brus, fruktjuicer og sirup. De brukes også til å lage cocktails og i matlaging og baking.
Portefølje (4)
Belgia, Oostkamp
...Belmeko er et selskap basert i Oostkamp (30 min. fra Lille) som har spesialisert seg på overflatebehandlingslinjer siden 1981. BELMEKO produserer skreddersydde malingsanlegg: malingsrom, pulverlakkering, tunneler eller tørkeskap, ovner for baking, overflatebehandlings-tunneler og komplette pulverlakk-/malingslinjer. BELMEKO er også designer og produsent av industrielle ovner og tørkeskap opp til...
Spania, Madrid
... portefølje av oster og meieriprodukter for salg og forbruk innen detaljhandel, foodservice og industri. Vi skiller oss ut med vårt fokus på kvalitet, allsidighet og funksjonalitet. Hvis du ønsker å tilby det beste til kundene dine, er Arla ditt tryggeste valg som leverandør av oster. Vi tilbyr følgende produktserier: Ost Mozzarella - ideell for baking på pizza og pasta Ost Havarti - foretrukket av...
Portefølje (9)
Portugal, Serzedo-Vila Nova De Gaia
A ECIMSTAL er dedikert til produksjon og handel (import og eksport) av utstyr for baking, konditori og hotellbransjen. Vi er stolte av å ha et bredt spekter av anerkjente selskaper som forretningspartnere, som regelmessig bruker vårt utstyr. Vi søker å leve opp til den tilliten som er vist oss, ved kontinuerlig å oppdatere vår organisasjon og ha som mål å forbedre kvalitetssystemet for våre produkter.
Tyskland, Murr
... forskjellige kategorier som for eksempel matlaging og baking, dekket bord, bar, profesjonelt kjøkken og gastronomi. På www.weis.de kan man få detaljert informasjon om produktene og lære mer om merket. Firmaet Karl Weis er lokalisert i Baden-Württemberg (Murr) og er en familiebedrift i 4. generasjon. Et bredt produktsortiment av høykvalitetsartikler, pålitelighet samt høy ytelse kjennetegner denne tradisjonsrike merkevaren. Ikke minst er Karl Weis kjent og etablert som en sterk partner for faghandelen i bransjen.
Spania, Barcelona
...-lisensieringsmodell fra frø til mat. Partnere over hele verden Vi opererer i forskjellige geografier med lokale eksperter innen avl, landbruk, maling og baking, noe som gjør at vi kan tilpasse produktene våre til markedets særegenheter.
... oljete og fuktige materialer samtidig, kalibrering (elimineringssystemer), baking, avfukting, tørking av bærere og sorteringsbåndsystemer; med sin høye produksjonskapasitet og ekspertpersonell innen maskinproduksjon, tilbyr salg og ettersalgs tjenester for reservedeler, vedlikehold og rådgivning i inn- og utland. Med den erfaringen vi har oppnådd, kunnskapen vi har tilegnet oss, den moderne...
Portefølje (4)
Spania, Valencia
... stift eller med tråd; med lokk eller med syntetisk nett. Prisene avhenger av størrelsen på kurvene og volumet av bestillingen, og ligger omtrent på 0,10-0,45 euro per enhet! Vi kan også trykke navnet på selskapet ditt eller logoen din på kurven! Og den kan brukes til emballering av matvarer som sopp, bær, frukt og grønnsaker, egg, ost, baking, osv. Vi selger også trefiber (0,85 euro per kilo...
Portefølje (10)
Frankrike, Chemillé-En-Anjou
... er også engasjert i sirkulær økonomi med vår PolyAl by Guéry-serie: bymøbler laget av resirkulerte melkekartonger, med 15 års garanti! - BAKING: Bakeutstyr for industrien innen næringsmiddelproduksjon (former, komplette tilkoblinger og plater). Utstyr og materiell for bakeri-konditori og matfag (storkjøkken, catering, sjokoladeproduksjon...): bakeritraller, vogner, rister, stekeplater, non-stick former, tinn, silikon, sprøyteposer, rammer, ringer, redskaper...
Portefølje (8)
Italia, Foggia
Arte Bianca Doc. er et gammelt Dauno-bakeri, hvor vi hver dag baker typiske lokale produkter fra området. Vår spesialitet er sfogliatine og taralli, spesielt den kokte tarallen. Den kokte tarallen er flaggskipproduktet til Arte Bianca Doc. Dens unike kvalitet kommer fra kombinasjonen av koking og baking, som sammen gir en søt sprøhet på utsiden og en smakfull smuldrete konsistens på innsiden...
...Firmaet Füllett er et innovativt familieeid selskap som har utviklet en verdensunik prosess teknologi for baking av spesielle kopper. Disse formede bakverkene omtales populært som 'spiselig servise', og tilbys under merket 'Füllett'. De har, uten noen tilsetningsstoffer/fettbelegg, en overflate som virker forseglet på grunn av prosessen, og tåler dermed varme væsker, i motsetning til andre...
Portefølje (4)
Frankrike, Brie Comte Robert
... og internasjonalt: fra design til utvikling, samt kundeservice, opplæring og separate komponenter. De ulike produksjonene til L.LAIR dekker industrielle områder som luftbehandling, baking, tørker, ovner, bad, forbrenningsanlegg, tempererte ventilasjoner, varmebehandling, luftbehandling, og tørking av næringsmidler for korn, blader, frukt, pulver, sand, glass, ... L.LAIR, sertifisert SIEMENS SOLUTION PARTNER, kan utvikle optimale løsninger for industrielle forbrenningsapplikasjoner.
Portefølje (185)
Salg av pellets og ved i pall for oppvarming med hjemlevering og håndverksmel av hard og myk hvete. Vi har tilgjengelig sertifiserte pellets i A1 og A2 av høy kvalitet og tørr ved i pall hele året. Hjemlevering av paller med pellets eller paller med ved skjer raskt i områdene rundt Vicenza og Verona. I tillegg produserer Molino Fratelli Campagnaro et stort utvalg av håndverksmel for baking og tilberedning av den tradisjonelle polenta vicentina, bearbeidet for å fremheve smakene maksimalt.
Tyskland, Leinfelden-Echterdingen
...-eksperter som går for helhet i stedet for smått - Produktspecialister som utvikler fremragende "Out-of-the-Box"-løsninger for "In-the-Box-Packaging" - Direkte behandling av papir og papp - Erfarne spesialister på sikring av lasteenheter - Sentralt koordinert internasjonal Key-Account-oppfølging av ypperste klasse - Tape- og limløsninger som sitter godt - Matemballasje for baking og separering på stjernes nivå...
Portefølje (17)
Italia, Pieve Porto Morone
Selskapet produserer halvfabrikata til baking for konditori: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé eller rollé (Plaque Bavaroise), bigné og annet. Disse produktene selger vi både til konfektindustrien (konditori og iskrem) og til distributører som forsyner de enkelte utsalgsstedene (det vil si konditorier og iskrembutikker). Hvis vi skulle oppsummere hovedtrekket ved produktene våre, ville vi si at det består i et godt forhold mellom kvalitet og pris: det vil si høy kvalitet til rimelige priser. Man kan få mer informasjon om produktene våre ved å gå direkte til nettsiden vår.
... kromering, sinkbehandling, tinnbelegging og forgylling. Anlegg for kjemisk avfetting, fosfatering og vask av deler. Scrubber for sug og vask av damp og gasser. Anlegg for levering av filtrert og fuktet luft til produksjonsenheter. Avløpsrensing og behandling av industrielt avløpsvann. Avmineraliseringsanlegg og syregeneratorer. Malerkabiner for væske og pulver. Ovner for tørking, baking og polymerisering av maling. Maleroboter; Løsninger for industriell automatisering.
Frankrike, Plérin
... håndverksprofesjonelle, med Flavie som konditor og Maxime som caterer av yrke. Vi setter vår kompetanse og ekspertise til disposisjon for å sikre kvaliteten på produktene våre. Vi lager alle våre småkaker for hånd, ved å nøye velge de beste ingrediensene for å garantere kvaliteten. Vi behersker alle trinnene i produksjonen, fra valg av oppskrifter og ingredienser til kalibrering av småkakene, samt baking og emballering. Kontakt oss for mer informasjon!
Portefølje (10)
Belgia, Bruxelles
... baking, og ideen om å lage snacks basert på korn og tørket frukt dukket opp. Det var da forskningen begynte. Hvilke produkter? Hvilken form? Hvilke ingredienser? Hva er målet? For å få denne ideen til å fungere, ble det gjennomført flere tester. Det var viktig å finne de riktige ingrediensene som passer sammen, lage en deig med disse ingrediensene, presse dem i en kakeform, presse dem med en...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play