Spania, Colindres-Cantabria
Hos Linda Playa spesialiserer vi oss på produksjon og salg av ansjos i saltlake. Vi imøtekommer behovene i både det nasjonale og internasjonale markedet. Vi utfører en håndverksmessig produksjon av ansjos og salte produkter. Vi er lokalisert i Colindres, en strategisk beliggenhet ved Cantabriske hav.
Danmark, Løgstør
Frankrike, Lorient
ARGIS GALAC'SEA tilbyr sjømatprodukter, hele eller bearbeidede, fryste, som fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell, røkt fisk, blekksprut, frosker og kokte fiskebiter.
Spania, Barcelona
Siden 1986 har vi viet oss til kunsten å lage ansjos- og sardinfiskekonserver. Vi satser på forpliktelse og kvalitet som kjennetegn for vår virksomhet. Hos Salazones Moreno velger vi med omhu de beste fiskene, som er fanget med respekt for tradisjonelle fiskemetoder, for å tilby et bredt utvalg av konserver av eksepsjonell kvalitet. Våre produkter håndteres på en håndverksmessig måte, der vi behan...
Frankrike, Carentan
Selskapet William & James ligger i Carentan i Normandie. Det er spesialisert på røyking av høykvalitets laks og ørret. Fra hele fisken til emballeringen av din røkte laks går det flere dager hvor det utføres en grundig utvelgelse, deretter kommer salting med tørrsalt, etterfulgt av røyking ved lav temperatur og til slutt skjæring av tynne skiver med kniv. Disse ulike trinnene sikrer kvaliteten p...
Belgia, Fleurus
Salm Invest Group er spesialisert i produksjon, bearbeiding og salg av røkt laks. Vi består av tre enheter: - Vendsyssel, det er et helt spekter av produkter og forberedelser "laget med ekspertise" basert på laks eller andre røkte fisker; - Prestige representerer en høykvalitets røkt laks. Prestige er spesialisert i røyking av laks og leverer hovedsakelig til kunder innen Foodservice; - Karras, so...
Belgia, Fleurus
Vendsyssel tilbyr et bredt utvalg av produkter og forberedelser "laget med kvalitet" basert på røkt fisk. Følgende produkter tilbys av selskapet: røkt laks, marinert laks, røkt laksefileter og marinert laks, plancha, terninger av marinert laks, laks med geitost, kokt laks,... De tilbyr også andre røkte fisker: tunfisk, hvitting, escolar og marlin.
Belgia, Jumet
Spesialist på kvalitets håndlaget røkt laks. Håndsalting med tørrsalt, samt mild røyking ved lav temperatur, gjør dette til et høykvalitetsprodukt anerkjent internasjonalt av bransjespesialister. I tillegg til tradisjonell røkt laks, har også kokt og varmt røkt laks, samt belle-vue laks, blitt et must. Håndskjæring utført kontinuerlig av et spesialisert team, spesielle kutt av bacon, terninger, la...
Frankrike, La Seyne Sur Mer
Le Fumoir de Provence, familiebedrift i to generasjoner. Vi er produsenter av røkt fisk, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer. Et bredt utvalg av fersk fisk og røkt fisk. (tunfisk, laks, svärdfisk, ørret, bottarga, torsk, reker, østers, muslinger, sei, hyse, blekksprut, havabbor fra Middelhavet, dorade fra Middelhavet, havabbor, og mange flere ... )...
Hellas, Velestino
BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. ble grunnlagt i 1928 av Antonios Skourtopoulos i Oreoi på Evia, med eksklusivt fokus på produksjon av saltede fisker, under handelsnavnet Ambrosia. Ni år senere, i 1937, utvider selskapet sin virksomhet til produksjon av hermetisert tunfisk, med drift av et andre anlegg for dette formålet. BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. fortsetter i dag sin reise gjennom tidene med særlig vekt...
... aktiviteten. Vi har eget tørkerom for skinker hvor vi tørker skulderstykker, iberiske skulderstykker, modnede skinker og iberiske skinker. Vårt tørkerom ligger i Poniente Granadino-regionen, hvor vi takket være de klimatiske forholdene får modnede skinker med en særegen, delikat og lite saltet smak. Vi inviterer deg til å oppdage våre produkter som pølser, iberiske pølser, skinker, iberiske skinker og andre rustikke produkter som har gledet våre kunder siden 1960.
Tyrkia, Adana
... de mest forbrukte matvarene i verden. Güneyliler har designet alt fra infrastrukturen til maskinparken, kvaliteten på vannet, saltet og hjelpestoffene som brukes, samt teknologien som anvendes, med omhu og innsats. De tar også imot råvarene med samme omhu i fabrikken. Ved å kontrollere hele prosessen fra såing av grønnsakene til de når fabrikken, jobber de med en bevissthet om "Kvalitetsråvare...
Firmaet HBD er spesialisert på distribusjon av regenereringssalt tabletter EN 973 Type A. Vi leverer regenereringssalt i Berlin og omegn. Vi frakter saltet til behovsstedet (hvis tilgjengelig for rullestol). På forespørsel kan vi også transportere sekkene til behovsstedet. Henting i vårt lager er selvfølgelig også mulig. Vi tilbyr deg: Regenereringssalt EN 973 Type A i beste kvalitet fra kjente...
Italia, Milan
... blandes med andre lignende produkter uten identifikasjon. I tillegg kan vi levere "Persisk Blått Salt", som er det mest spesielle saltet i verden. Det ville være en glede for oss å starte et samarbeid med deres selskap. Vi er tilgjengelige for å sende deg et prøveeksemplar av våre produkter og, om nødvendig, ha et møte. For eventuelle avklaringer er vi tilgjengelige på vår telefon eller e-post. Med vennlig hilsen, Arman E.Manesh Persepolis SRL Piazza Mentana 8, 20123, Milano www.rossoro.org Tel. 02 72021234 Fax 02 89097811 Mobil: +39 3663163300...
Italia, Sciacca
... anerkjent i markedet for sin eksepsjonelle evne til innovasjon. Selskapet Carlino s.r.l. produserer ansjosfileter i olje, sardinefileter i olje, ansjospasta, saltet ansjos, saltede sardiner, marinerte ansjosfileter og Colatura. Fisken som brukes er kjent for sin utmerkede smak, friskhet og lysstyrke, bearbeidet med kulde for å bevare de ernæringsmessige, kvalitative og organoleptiske verdiene i henhold til de strenge kontrollene i vårt kvalitetssystem.
Ukraina, Lvov
Estland, Tallinn
Spansk selskap, vi tilbyr tørkede og frosne tunfiskrogn. Også Mujol og Mojama. Vi har vært produsenter av saltede produkter siden 1950. Vi spesialiserer oss på import av tørket og frosset fisk.
Nederland, Urk
Zalmkoerier.nl er en del av sjømatgrossisten Seafish Urk. Kvalitet og smaksopplevelse, det er det viktigste for oss! I tillegg til våre røkte fiskeprodukter har vi også et rikt utvalg av ferske fiskeprodukter. Vår røykeri er en HÅNDVERKSMESSIG RØYKERI, hvor vi legger stor vekt på røykeprosessen. Kvalitet er vår prioritet! Røkt fisk fra Zalmkoerier er en ekte delikatesse og blir røkt med mange ...
Belgia, Brugge
Siden 1859 har selskapet Seagull i Brugge vært en tradisjonell fiskehandler, spesielt kjent for røyking av sild, makrell og ansjos. I dag er Seagull markedsleder innen pelagiske røkte fiskeprodukter med sitt nasjonale merke Appetit og sine distribusjonsmerker.
Belgia, Boirs
...Hos Vinken S. blir laksen tilberedt med bevisstheten om tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Dette er et ferskt produkt. I tilberedningen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den blir håndskåret av eieren. Vakre, store, tynne skiver, det er deres kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Spania, Valencia
Salg av oliven og ekstra jomfruolivenolje. Vi har også en nettbutikk hvor du kan finne: Cantabrian ansjos, torsk, saltet fisk og mange andre gourmetprodukter.
Nederland, Hoeven
Strooizoutenmeer.nl er en nettbutikk som er opprettet for å gi både privatpersoner, bedrifter og institusjoner muligheten til å bestille strøsalt enkelt og rimelig. Vi importerer vårt strøsalt direkte fra utlandet via fraktskip og innlandsskip, hvoretter vi transporterer det selv til våre lagringslokaler. Her blir saltet pakket i sekker eller i big bags. I mange år har vi levert til mellomstore...
Tyrkia, Canakkale
Siden 1928 har vi produsert fisk. Vi produserer sardiner på boks, samt ansjos og saltet fisk.
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...
Bulgaria, Bourgas
... Sprattus Fangstområde: Svartehavet, FAO 37.4 Størrelse: 7-10 cm, ca. 300/400 stk per kg. Emballasje: 0,400 kg, 0,500 kg, 1 kg, 2,5 kg, 7 kg, 12 kg Type behandling: Frosset (saltefrosset, IQF eller blokk), panert og brøddekket, saltet og marinert Holdbarhet: 2 år ved -18 °C Det er mulig å pakke under ditt merke!!! Vårt EU-nummer er BG0213006. Selskapet er ISO 9001:2000 og HACCP-sertifisert.
Spania, Monzón
Industriell salt for næringsmiddelindustrien, kjemisk industri og tining. Leverandør av salt. Salt fra Pyreneene. Saltlake. Salg av industrielt salt i Spania. Kjøp det beste industrielle saltet. Salg av salt i Aragón: Huesca, Teruel og Zaragoza. Salg av salt i Valencia-regionen: Valencia, Alicante og Castellón. Salg av salt i Cantabria. Salg av salt i Castilla la Mancha. Salg av salt i Catalonia...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play