Belgia, Brugge
... autentisk blokk med ren sjokolade. Fra starten av valgte utviklerne å lansere fire forskjellige smaker (mørk, melk, hasselnøtt og Cointreau) samtidig. Dette ble gjort for å skille seg enda bedre fra andre sjokolademerkene. I mellomtiden blir allerede fjorten smaksopplevelser fra Choc-o-lait kommersialisert, og merket selges i mer enn 40 land. Målgruppen til Choc-o-lait er fortsatt spesialbutikker, bakerier, sjokoladebutikker, ... og dette vil alltid være tilfelle.
Italia, Schio
Vi er spesialister i produksjon av maskiner for sjokoladebehandling og konditorprodukter. Vi samarbeider med internasjonalt anerkjente sjokolade- og konditormestre, som stoler på vår kompetanse og bruker våre maskiner daglig i sine prestisjetunge verksteder. Vi kjennetegnes av lang erfaring og dyp kunnskap om markedet. Kunden er vår viktigste ressurs. Takket være et kompetent og høyt kvalifisert...
Nederland, Almere
... oppvaskmaskiner eller kassevaskere enkelt og raskt leveres. Gjennom disse spesialiseringene er vi i stand til å tilby optimal og faglig service. Vi leverer ikke bare verktøy, utstyr og maskiner til slakterier, bakerier og sjokoladebehandlingsbedrifter, men utvikler også spesialutstyr for næringsmiddel-, kakao- og sjokoladeindustrien. Dermed er selskaper hos oss på rett sted for en...
Belgia, Betekom
Delvora-praliner blir laget med stor omsorg og fagkunnskap i vårt eget verksted. Deres raffinerte kvalitet er basert på bruken av de beste ingrediensene som belgisk sjokolade, fersk krem og smør. Deres ferskhet er optimal takket være strenge hygieniske forhold under produksjonen og ideell oppbevaring i et tørt miljø ved 15°C. Delvora-sortimentet er svært variert i smak, form og farge. Det...
Nederland, Hoogeveen
... levert og overrask noen med våre deilige sjokoladegaver. Ikke en standard sjokoladeplate, men en unik sjokoladegave med en personlig tekst på. Alle våre sjokoladegaver lages på en håndverksmessig måte og produseres av den beste kvaliteten belgisk Callebaut sjokolade. Med sjokolade fra Chocoladebezorgd vil du garantert gjøre inntrykk. Vi har deilig sjokolade for enhver anledning som håndlagde konfekter, påske-sjokolade, valentins-sjokolade, fødsel-sjokolade, jule-sjokolade og sinkerklas-sjokolade.
Tyskland, Bremen
... NACIONAL - en av de beste kakao kvalitetene i verden - dyrkes utelukkende i Ecuador. Vi importerer edel ARRIBA NACIONAL edelkakao i økologisk kvalitet, som en familiebedrift, direkte fra opprinnelseslandet og rettferdig handlet uten mellomledd. Rettferdig, fordi våre kakaobønder også produserer kakaosmør og kakaopulver, slik at en del av verdiskapningen forblir i opprinnelseslandet. Vi er stolte av vårt personlige forhold til produktene våre. Vi kjenner dem godt, for vi importerer dem fra en liten, godt kjent kooperativ i regionen Vinces, Los Ríos i Ecuador.
Vårt selskap ble grunnlagt i 1974, og vi produserer førsteklasses sjokolade som kun inneholder naturlige ingredienser, uten GMO eller tilsatte oljer. Vår forretningsfilosofi er basert på et tillitsfullt, langsiktig forhold til alle våre kunder. Vi samarbeider med eksklusive butikker over hele verden: 80 % av vår produksjon er ment for eksport. Våre sjokolader kan finnes i München, London, Wien, Tokyo, Paris, New York, Miami, osv. Chocolats Charlemagne tilbyr deg et unikt utvalg av sjokolade av høy kvalitet, laget med naturlig vanilje. Besøk nettsiden vår for mer informasjon,...
Frankrike, Paris
... 1 000 m² er dedikert til å lage vår unike sjokolade. Som ekte smakskunstnere gleder sjokoladehåndverkerne våre sansene våre med kraftige, delikate og subtile aromaer... Vi har også jobbet «på bestilling» i mange år for prestisjetunge parisiske og internasjonale hus, og vi kan, etter ditt ønske, utvikle din fremtidige produktlinje.
Belgia, Wauthier-Braine
Tohi, den økologiske sjokoladen som forener autentiske smaker, glede og natur. Tohi tar deg med inn i sjokoladens ville univers, hvor smakene fortsatt er naturlige og rå. Ved å reise verden rundt på jakt etter subtile og noen ganger lite kjente smaker, bygger Tohis sjokoladehåndverkere på tradisjonelt belgisk håndverk for å bearbeide de rå og naturlige smakene av økologisk sjokolade. Oppskriftene...
Barry Callebaut er verdens største sjokoladeprodusent. Barry Callebauts kundebase består av multinasjonale selskaper, nasjonale merkevarer og håndverksbrukere av sjokolade (sjokolademakere, konditorer, bakere og cateringfirmaer). I tillegg til produksjon driver selskapet også forskning på sjokoladerecepturer: i løpet av de siste årene har de for eksempel lansert tannvennlig sjokolade: sjokolade med et høyt nivå av antioksidanter (solgt under merkenavnet Acticoa).
... Inspirert av naturligheten i den sveitsiske fjellverdenen, skapes det i vår manufaktur et unikt merkenavn etter tradisjonelt håndverk. Vårt fokus er på bruk av økologiske ingredienser. Ved å bruke sveitsiske urter og den beste økologiske alpmelken, skapes våre høykvalitets kreasjoner. INDIVIDUALISERT SJOKOLADE Oppfyllelsen av kundenes behov på en innovativ måte står i sentrum for oss. Vi opererer...
Belgia, Evergem
Hvis du er på jakt etter sunn og ærlig sjokolade, er du på rett sted! Våre sjokoladespesialiteter er: sjokolade uten tilsatt sukker (maltitol), sjokolade basert på Stevia-ekstrakt, sjokolade uten melk, økologisk og fair-trade sjokolade. I tillegg lager vi mange andre sjokolader etter ditt ønske.
Storbritannia, Greenford
Sjokoladeproduksjon Sjokoladeproduksjon Sjokolade engros Håndverksjokolade. Praliner, sjokoladebarer, kakao, fra bønne til plate...
Andre produkter
Saltet Karamell
Saltet Karamell
Portefølje (1)
Mester sjokoladekunstner fra Belgia, François Deremiens ønsker deg velkommen. Vi har løsninger i alle størrelser for å imøtekomme forventningene i næringslivet. Er du grossist eller distributør, kan vi tilby deg en partnerskapsløsning. Hvis du ønsker det, kan vi også tilpasse gavene dine (sjokolade, emballasje...). For mer informasjon, besøk nettstedet vårt. Vi vil med glede vurdere forespørselen din gratis og uten forpliktelser.
Belgia, Brugge
Sjokolade med sitt univers av aromaer og smaker er deilig, uimotståelig og virkelig sanselig. Kanskje syndig, men fremfor alt er det en uforfalsket, ren, lidenskapelig avhengighet. Alt dette finner du hos Kathy Brugge!
Frankrike, Marfaux
Velkommen til den sjokoladeverdenen til sjokoladefabrikken Peromet, din smakfulle partner for dine profesjonelle arrangementer! Vår bedrift viderefører den håndverksmessige tradisjonen innen sjokolade ved å tilby smakfulle og førsteklasses kreasjoner for dine kunder og samarbeidspartnere. Sjokoladefabrikken Peromet tilbyr et bredt spekter av håndlagde produkter, tilpasset dine behov og krav...
Frankrike, Paris
Siden 2022 har ELITOPHE SAS vært et selskap spesialisert på handel med matvarer. Hovedsakelig er ELITOPHE SAS leverandør av kakao, spesielt kakaobønner, og utvikler økologisk kakaofrø. Selskapet leverer også kakaobønner, soyabønner, sesam og peanøtter internasjonalt. Dette er naturlige, økologiske produkter fra afrikanske land som Elfenbenskysten, Guinea eller Benin. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon!
Frankrike, Chazelles Sur Lyon
... fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer. Produsent av pålegg uten palmeolje, laget av kakao. Produsent av speculoos-pasta, hasselnøttfyll, produkter uten sukker for diabetikere osv. Kreativitet uten grenser, fantasifull galskap, vekt på smak, tradisjon, håndverk og produksjonshemmeligheter gir opphav til sprudlende, sprø pålegg, med AOC Espelette-chili, saltet smørkaramell, speculoos-krem og mer.
... kvalitet gjennom et bredt utvalg av sjokolader, konfekt og delikatesser. I over 20 år har Sabine Clouet designet og laget sjokoladebuketter i sitt verksted i Challans i Vendée. Disse feirer på en smakfull måte de små og store hendelsene som preger livet. I noen tall, Farandole-nettstedet har mer enn 2000 kunder, mer enn 30 originale kreasjoner, 3 år med menneskelig eventyr, kreativitet og deling...
Tyrkia, Hadimkoy
Som Adamas Chocolate er vi glade for å informere deg om at vi er en produsent av industrielle sjokoladeprodukter, dragee og spesialprodukter. Vi eksporterer sjokoladeprodukter til mer enn 20 land. Private label-produkter kan produseres etter forespørsel. Vi er glade for å møte deg og være din leverandør for dine behov.
Italia, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og produserer maskiner og komplette anlegg for behandling av sjokolade og tørket frukt, og tilbyr løsninger for spesifikke behov hos hver enkelt kunde, sektor og marked. Avanserte løsninger for produksjon og forming av sjokolade og andre produkter basert på tørket frukt og kakao. Et tilbud som strekker seg fra behandling av råvarer, kakao og tørket frukt, til...
Norge, Bergen
Norge, Kolbotn
Spania, Totana
Nettbutikk for sjokolade, te og dekorasjonsartikler, økologiske og veganske produkter. Prøv våre økologiske og veganske sjokolader, eller oppdag vår Cocoanature-kurv, perfekt for gave. La sansene dine nyte våre naturlige produkter.
Elfenbenskysten, Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué
... matproduksjon (bananer, grønnsaker, mais, osv.) og inntektsbringende avlinger (kaffe, kakao, cashew, osv.), jobber kooperativet i samarbeid med alle sine medlemmer for å tilby kvalitetslokale landbruksprodukter. Ved å mobilisere produsentene rundt landbruksaktiviteter og sosioøkonomiske prosjekter, forplikter medlemmene av COOP. CA-COVIMA seg kollektivt til å møte behovene til de fattige befolkningene...
Portefølje (3)
Tyskland, Wernigerode
...Firma Böhnke & Luckau GmbH har sin beliggenhet i Tyskland, i byen Wernigerode. Der utvikler og bygger de maskiner og komplette anlegg for sjokoladeindustrien og leverer disse over hele verden. Produkter : - Formeringssystemer - Dosering systemer - Krokant - Kjølesystemer - Massiv sjokolade - One-Shot - Sjokoladeformer - Sjokoladedråper - Shell Moulding anlegg - Strømaskiner - Overtrekksanlegg - Vertikale anlegg - XXL anlegg...
Tyskland, Wernigerode
CHOCOTECH GmbH er systemleverandør av anlegg for godteribransjen. CHOCOTECH er din partner fra planlegging til teknisk godkjenning på stedet. Som med alle CHOCOTECH-anlegg legges det også her stor vekt på hygienisk utførelse, konstant temperaturkontroll og enkel betjening og rengjøring. CHOCOTECH GmbH produserer maskiner både for CHOCOTECH – Candy (godteri) (karamell, gelé, krokant, fondant) samt for sjokolade. CHOCOTECH tilbyr deg den nødvendige kompetansen og systemene for å produsere sjokoladelinser av alle slag eller praliner raskt, effektivt og nøyaktig.
... vært skjult for dem. Som pionerer innen de fineste produkter av kakao og sjokolade utfordrer vi eksisterende konvensjoner og setter standardene for høyeste kvalitet. Med utpreget hjertelighet og lidenskap for topp ytelse skaper vi unik kundeverdi og felles velstand, og inspirerer mennesker til bevisst nytelse og en ansvarlig livsstil.
Belgia, Gent
cacaOh! er utrettelig på jakt etter nye ingredienser, smaker og kreasjoner. Den tradisjonelle produksjonsprosessen, kakaobønner ristet og malt, sammensetningen av ekte sjokolade: kakao, kakaosmør og selvfølgelig vanilje. Valget av naturlige ingredienser, subtilt utvalgt, som hver gir sin egen karakter til våre belgiske sjokoladeprodukter: smakfull, autentisk og med en overraskende vri.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play