Hellas, Corinth
...En innovativ kombinasjon av snegler og en klassisk middelhavssaus med basilikum. Bare bland sausen med hvilken som helst type pasta, ris eller quinoa. Du kan også tilsette den i en couscous-salat eller smøre den på et smørbrød. Klar saus, bare varm opp og nyt!
Portefølje (8)
Spania, Reus ( Tarragona )
...Pesto-sausen er en av de mest kjente sausene i verden og skiller seg ut med sin utrolige basilikumsmak. Denne aromatiske sausen, med opprinnelse fra Genova, er perfekt for å akkompagnere alle typer oppskrifter, i tillegg til den typiske pastaen. Den kan også brukes til å aromatisere kjøtt og fisk.
Portefølje (10)
Frankrike, Grigny
...En tradisjonell italiensk saus laget med basilikum (33 %), hvitløk, ost og pinjekjerner. Deilig med pasta, gnocchi eller som dipp til mozzarella. FORPAKNING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portefølje (93)
...JOSEFA Pesto-saus er ferske og aromatiske sauser laget av duftende maltesisk basilikum, nøtter, ost, olivenolje og hvitløk. Basilikumpesto er en perfekt saus til pasta kokt al dente. Kan også serveres som tilbehør til fiskesaus, pizzatopping og kanapeer.
Portefølje (8)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Tyrkia, Istanbul
...STERK CHILI SAUS, SØT CHILI SAUS, LOUISIANA SAUS, BARBECUE SAUS, SRIRACHA SAUS, SØT-SUR SAUS, PESTO SAUS...
Portefølje (6)
Slovenia, Krmelj
...viser disse fusilli-trådene skjønnheten i naturens palett. Enten de er pyntet med en kremet pesto-saus, blandet i en syrlig tomat- og rødbetedressing, eller inkorporert i en frisk grønnsaksblanding, skaper disse fargerike fusilli-nudlene en visuelt imponerende og deilig pastarett. Videre, som alle våre produkter, er de økologiske og veganske, noe som sikrer en sunn og skyldfri spiseopplevelse. Serveringsstørrelse: 100g Energiverdi: 1557kj / 366,8 kcal Totalt fett: 1,35g Mettet fett: 0,32g TOTALT KARBONHYDRAT: 77,02g Sukker: 3,77g Fiber: 1,7g Protein: 11,25g SALT: 0,08g...
Portefølje (31)
Tyskland, Koblenz
...Tier du stille når du blir spurt? Eller står du for det du mener og følger opp din posisjon? Da er våre IMAGETRÄGER båndnudler akkurat det rette for deg. For her møter egg spelt, og ut kommer et fantastisk produkt. Våre spelt-ferske eggnudler smaker utmerket som hovedrett eller som tilbehør. Til sommeren anbefaler vi en saus laget av lokale tomater, og i den kalde årstiden et smakfullt valnøtt-pesto. Bli med og bli en IMAGETRÄGER!
Portefølje (94)
Frankrike, Aiguilhe
...), kalv fra Velay og Forez, fin fett fra Mézenc, svin fra Haute-Loire. Kalvehode, svineføtter, maouche lozérienne, potée auvergnate, kylling i gryte, blanquette de veau. Utvalg av tradisjonelle franske sauser, gribiche-saus, meurette-saus, ravigote-saus, grønn saus, madeira-saus, diable-saus, aioli. Utvalg av urtepestoer, bjørkeknopp-pesto, brenneslepesto. Sosse, gravy-saus, produkt fra Frankrike, tradisjonell fransk mat laget av en kokk. Arbeid på oppdrag.
Italia, Città Di Castello
...paté av svarte oliven, krydret saus, tomater med trøffel eller sopp. Også tørkede trøfler på glass. For restaurantbransjen tilbyr vi utmerkede kantareller og frosne trøfler. Umbriske og toskanske viner. Siden 1990 har Tartufi Bianconi produsert trøffelspecialiteter og trøffelkrydder som trøffelolje og risotto. Vi har også tørkede/frosne sopp og trøfler. Vi tilbyr også viner og ekstra jomfruolje. Vi vil gjerne sende deg vår katalog! Vi ville vært glade for å sende deg vår nye produktkatalog og står til disposisjon for ytterligere informasjon.
Portefølje (2)