Frankrike, Talant
... Nappage i din blanding, avhengig av innholdet av fruktkjøtt. (10g/kg glasur). For å unngå klumper, bland pektin NH nappage tørt med en del av sukkeret, og deretter disperger i vann. Oppløsning tar omtrent 15 minutter. Ingredienser: modifisert pektin E440ii, natriumdisfosfat E450i, dekstrose, trikalsiumfosfat E341iii. Referanse: MP1622B På lager: 11 produkter...
Portefølje (192)
Nederland, Boxtel
... cupcakes gjør cupcaken mer kremet. Rosa inneholder azo-fargestoffer, resten er AZO-fri. Glasuren kan brukes direkte fra koppen, eller du kan varme den litt (bain marie) for å få lavere viskositet. Tilgjengelige farger: Blå, Gull, Nøytral/Transparent, Rosa, Sølv, Hvit og med sjokoladesmak. Farge Ingredienser Blå med glitter Glukosesirup, Vann, Pektin E440, Natriumalginat E401, Karragenan E407, Sitronsyre E330, Natriumcitrat E331, Kalsiumlaktat E327, Trikalsiumfosfat E341, Kaliumsorbat E202, fargestoffer Titanoksid E171; Brilliant Blue E133. Gull med gl...
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Nougatkake på 4 kg, delt opp i 20 individuelt pakket porsjoner (Omtrent 200 g). Kan selges etter vekt eller per porsjon. mandler, sukker, honning, glukosesirup, pasteuriserte eggehviter, hostie (potetstivelse, vann, vegetabilsk olje), maismel, naturlige aromaer. Ingredienser i bærfruktpuré: blåbær, jordbær, bringebær, syre: sitronsyre, stabilisator: pektin. Hvis glasur: sukker, delvis hydrogenerte vegetabilske fettstoffer, avfettet kakao, emulgator: sojalecitin, aroma: vanilje.
Portefølje (188)