... Nappage i din blanding, avhengig av innholdet av fruktkjøtt. (10g/kg glasur). For å unngå klumper, bland pektin NH nappage tørt med en del av sukkeret, og deretter disperger i vann. Oppløsning tar omtrent 15 minutter.
Ingredienser: modifisert pektin E440ii, natriumdisfosfat E450i, dekstrose, trikalsiumfosfat E341iii.
Referanse: MP1622B
På lager: 11 produkter...
... cupcakes gjør cupcaken mer kremet. Rosa inneholder azo-fargestoffer, resten er AZO-fri. Glasuren kan brukes direkte fra koppen, eller du kan varme den litt (bain marie) for å få lavere viskositet. Tilgjengelige farger: Blå, Gull, Nøytral/Transparent, Rosa, Sølv, Hvit og med sjokoladesmak.
Farge
Ingredienser
Blå med glitter Glukosesirup, Vann, Pektin E440, Natriumalginat E401, Karragenan E407, Sitronsyre E330, Natriumcitrat E331, Kalsiumlaktat E327, Trikalsiumfosfat E341, Kaliumsorbat E202, fargestoffer Titanoksid E171; Brilliant Blue E133.
Gull med gl...