Italia, Martina Franca
...Pecorino alle Vinacce er en osteperle som innkapsler tradisjon og innovasjon. Modnet i omtrent fire måneder i krukker, vekselvis med lag av ikke-brente vinmarker fra Manduria-druene, tilbyr denne pecorinoen en unik smaksopplevelse. Den salte og lett krydrede smaken er beriket med intense fruktige aromaer av plomme, bjørnebær og morell, etterfulgt av blomsteraktige hint av visne fioler, tamarind, johannesbrød, tobakk, vanilje, lakris og muskatblom. Hver bit av denne osten er en sensorisk reise gjennom duftene og smakene fra Puglia, noe som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert gourmetbord.
Portefølje (31)
Italia, Radicofani
...Det er en ost laget av sauemelk ved en temperatur på omtrent 30/32°C. Med denne typen bearbeiding oppnås en pecorino med hvit pasta som er litt smuldrete, med en tørr og delikat smak. Produksjonen er planlagt i to størrelser: en i skålform som veier omtrent 1,450 kg, og den andre i rett kant som veier omtrent 1,900 kg. Før kommersialisering behandles den med en svart plastcoating på skorpen. Modningen varer i omtrent 60/70 dager.
Portefølje (48)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play