Italia, Radicofani
...Det er en ost laget av sauemelk ved en temperatur på omtrent 30/32°C. Med denne typen bearbeiding oppnås en pecorino med hvit pasta som er litt smuldrete, med en tørr og delikat smak. Produksjonen er planlagt i to størrelser: en i skålform som veier omtrent 1,450 kg, og den andre i rett kant som veier omtrent 1,900 kg. Før kommersialisering behandles den med en svart plastcoating på skorpen. Modningen varer i omtrent 60/70 dager.
Portefølje (48)
Italia, Martina Franca
...Il Pecorino Agrodolce er en ost med en aromatisk og veldig karakteristisk smak, resultatet av møtet mellom de pikante notene fra semi-modnet pecorino og de søte tonene fra fersk vincotto. Den konsistente skorpen i farge som mørk hodebunn omslutter en smuldrete og lett smeltende pasta, med hint av melk, fersk most og vin. Denne osten er ideell for de som søker en eksklusiv og representativ smak fra området, perfekt for å berike retter og aperitiffer.
Portefølje (29)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play