Ukraina, Kiev
...-doserer","Capacity":"250-2000 kg/h","Thickness of product":"0,9-1,1 mm","Key features of the production line:":"","- elevator":"- heis","- different recipe can be use":"- forskjellige oppskrifter kan brukes","- cooling chamber":"- kjølerom","- storage hoppers":"- lagertanker","- design of lines can be developed according to customer’s production premises":"- design av linjer kan utvikles i henhold til kundens produksjonslokaler","- trabatto":"- trabatto","- machinery provides homogeneity of mixing of components":"- maskineriet sikrer homogenitet i blandingen av komponenter"}...
Portefølje (7)
Madagaskar, Antalaha
...{"Origin":"Madagaskar","Basic Information":"","Size":"Stor","Packaging Type":"I henhold til kundens forespørsel","Color":"Svart","Processed Style":"Tørket","Product":"Vanilje","Grade":"Høy kvalitet, Utmerket kvalitet, A, Grad A","Name":"Best kvalitet vaniljefrø fra Madagaskar","Export Volume":"10 000 kg / årlig","Specifications":"","Production Capacity":"500 kg / ukentlig","Form & Cut":"Pasta, Frø, Malt","Variety":"Planifolia","Cultivation Type":"Konvensjonell, Ikke-GMO"}...
Portefølje (4)
Vi er et håndverkslaboratorium som ligger i Lombardia, i kommunen Seveso, omtrent 22 km nord for Milano, i den lave Brianza, helt dedikert til produksjon av den forkokte bunnen til Pinsa i alle dens formater. Med produksjon menes i detalj: dosering av ingrediensene, deigblanding, heving, utbaking, steking og pakking av produktet. Fra vårt lokale sørger vi for å imøtekomme forespørslene fra våre ku...
... produserer hovedsakelig glutenfrie og lav-protein; daglig ferskt brød, pasta, melblandinger, snacks, sjokolade og erstatningsprodukter (egg, ris, semule) samt Ketogen diettprodukter. For tiden tilbyr det sine produkter på markedet under merkene "Mayalı Hane", "Protemin" og "Ketoren". Siden 2018, i stedet for bare å produsere og selge produkter, legger selskapet vekt på kvalitet, og som sådan er...
Portefølje (3)
...Håndlaget pasta laget med kildevann, grønnsakspasta og tagliatelle med AOC Piment d'Espelette av Patrick CADIX, Mester Pastamaker i Gascogne!

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play