Italia, Orbassano
...Vann, egg og semulegryn skaper den perfekte blandingen for denne typen pasta, preget av sin rørformede struktur og ru, stripete overflate. Denne teksturen er designet for å fange og holde på sauser, noe som gjør den til et ideelt valg for en rik ragù (kjøttsaus).
Portefølje (21)
Italia, MILANO
...Siden 1886 har vi en viktig oppgave: å kunstnerisk skape en uforglemmelig pasta ved å videreføre en tradisjon uten kompromisser. Erobringer, fremskritt og forbedringer preger vår historie og gjør det mulig for oss, hver dag mer, å bringe den autentiske gleden av italiensk mat til bordene over hele verden. Historien til De Cecco begynner langt tilbake. I 1831, da Italia ennå ikke var samlet, startet Nicola Antonio De Cecco møllevirksomhet i Fara San Martino.
Portefølje (233)
Spania, Madrid
... kvalitet, produsert i Spania. Våre pastaer lages kun med Semola di Grano Duro (Triticum Durum). Laboratorium, fordi vi er i konstant utvikling og skapelse av nye kombinasjoner, samt den rette proporsjonen i hvert av våre produkter.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play