Spania, Murcia
...Espinaler-razorklammen er marisqueda i rent vann, på sitt optimale tidspunkt, for å bevare alle sine egenskaper. Det er et produkt som er høyt verdsatt for sin kvalitet og tekstur. Dette produktet har vært sjømat, behandlet og pakket uten avbrudd for å bevare ferskhet og smak. Spesiell omsorg har blitt tatt i rengjøringen for å fjerne sand. Biter: 10/12 Biter: 14/16 Biter: 20/30 Biter: 6/8 Biter: 4/6 Biter: 7/10...
Portefølje (178)
Frankrike, Boulogne Sur Mer
...Produsenter av bouchot-muslinger i Camiers, tilbyr vi direkte salg av kvalitetsmuslinger som er klare til å tilberedes. Oppdrettet på en naturlig måte, på bouchot-peler plantet i havet, blir muslingene våre høstet, renset og pakket av oss. Her er det ingen transport eller mellomledd, produktene serveres direkte fra produsent til forbruker. Kjøttfulle og smakfulle, bouchot-muslingene fra Côte d'Opale er både velsmakende og sunne. De er en utmerket kilde til protein og svært rike på jern og jod, noe som gir dem en spesiell smak som er verdsatt av mange.
Portefølje (3)
Italia, Mazara Del Vallo
Ta en gammel bakeri. Sett inn en familie som i 50 år har fulgt de gamle sicilianske oppskriftene. Tilsett ricotta, mandler, pistasjnøtter og sitrusfrukter født av solen og jorden i Sicilia. Bland dem med riktig mengde enkelhet, tradisjon og kreativitet. Du har fått en søt Rocca. Rocca Confectionery Industries ble grunnlagt for å fremme eksellensen til den sicilianske konditoriet og tilfredsstille ...
Portefølje (8)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Italia, Milano
... nøye HACCP-prosedyrer. Våre anlegg har kapasitet til å rense over 2.000 kg produkt daglig og representerer kronjuvelen av italiensk teknologi: de har evnen til å redusere bakteriell kontaminasjon med fordelen av å la frukten være levende og vital, samtidig som de opprettholder ferskheten, kvalitetskarakteristikkene og sikkerheten. Katalogen, som stadig utvides, inkluderer salg av blåskjell eller muslinger, ekte vongole, kanaler, fasolari, spiselige hjerter, venus-skrin, hårete blåskjell, havsitroner, muslinger, trøfler, sjøpinnsvin og mandler.
Black Sea Fisheries Bourgas JSC er et fiske-, bearbeidings- og handelsfirma med et EU sanitært nummer BG 0213035. Våre hovedprodukter er: - Svartehavsbrisling (Sprattus sprattus) - hvitfisk, pescadito, papalina. Behandlingsmetodene er: IQF-frysing, salting, marinering. - Svartehavs toppskjellkjøtt (Rapana venosa) - klippeskjell, bai-shell, whelk, conch. Produktet er kokt, blokkfrosset kjøtt, pakket i to blokker på 8 kg hver per kartong. - Ferske og frosne Svartehavs muslinger (Donax trunculas, Venus galina), rensing og pakking - telline, coquine, vongole.
Italia, Civitanova Marche
... renses i bassenger med sjøvann (det samme vannet som de lever og vokser i). Vannet behandles med ozon, og med denne prosessen blir bløtdyrene bakterielt rene før de settes på markedet. Selskapet Quattro G Srl velger, pakker og håndterer produktet håndverksmessig og sender det ut levende fra sitt anlegg, og klarer å garantere 8 dagers holdbarhet fra pakking - naturligvis ved å oppbevare det pakket ved...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play