...Grana Padano DOP produseres i det historiske beskyttede opprinnelsesområdet, takket være bidraget fra medlemmene i provinsene Mantova og Brescia, de to viktigste for produksjonen av denne DOP-en. Tilgjengelig i ulike størrelser og modninger som varierer fra minimum 10 måneder til 20 måneders modning.
Italia, Misano Adriatico
...Grana Padano DOP på 1 kg er en italiensk hardost, produsert i områdene Lombardia, Piemonte, Trentino-Alto Adige og Veneto. Den er garantert laget med fersk melk og modnet i minst 9 måneder, og har en rik og myk smak. Ideell for å akkompagnere antipasti eller som ingrediens i pastaretter og ris.
Portefølje (200)
Italia, MILANO
...Grana Padano D.O.P. har alltid vært hovedproduksjonen til Caseificio Zucchelli, som er blant de 12 grunnleggerne som i 1954 etablerte "CONSORZIO DI TUTELA DEL GRANA PADANO", som i dag representerer den største D.O.P. i verden. KG 33,620 VEKT HELE FORM PRIS PER KG EURO 7,00 UTLØPSDA 09/08/255 MINIMUM BESTILLING 50 HELE FORM...
Portefølje (229)
Spania, Alcora
...Salsa med hvit trøffel, bianchetto-trøffel og grana padano-ost. Sausen med Hvit Trøffel (Tuber magnatum) og Ost er en luksuriøs blanding som kombinerer de rike og jordaktige notene av hvite trøfler med den kremete og smakfulle dybden av premium ost. Denne fløyelsmyke sausen tilbyr en overdådig smakprofil, som balanserer den intense umami-smaken fra trøflene med den myke og smeltede teksturen av...
Portefølje (23)
Italia, Imperia
...Calvi Genovese Basil Pesto DOP er laget i henhold til den ekte liguriske oppskriften. Den inneholder faktisk ekstra jomfruolivenolje, basilikum dyrket i Liguria (Basilico Genovese DOP), pinjekjerner, hvitløk og Grana Padano. Sammenlignet med hjemmelaget pesto, tilsettes kun sitronsyre (syre) og askorbinsyre (antioksidant). Ingen cashewnøtter, hvetekim eller andre ingredienser som er fremmede for...
Portefølje (44)
Frankrike, Marseille
... basert i produksjonsområdet for Grana Padano. Skummingen av melken skjer naturlig, ved å la fløten stige opp ved tyngdekraft mens råmelken hviler. Kun ostehjul som er i samsvar med forskriftene fra konsortiet, som spesifisert i spesifikasjonsreglene, og som har modnet i minst 9 måneder, vil bli brent med Grana Padano-merket. Produksjonen av Grana Padano utgjør omtrent 22% av den italienske melkproduksjonen og omtrent 40% av produksjonen i sine områder.
Portefølje (9)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, morsgjær (naturlig gjær fra type 0 mykt hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, cherrytomater, mozzarella, spinat, Grana Padano.
Portefølje (129)
... buet kant – eller skorpe. En sylinderform med en diameter på 35 til 45 cm har en minimumsvekt på 24 kg. Under produksjonen blir melken først skummet, og deretter tilsatt kalvets løpe; den resulterende ostemassen varmes opp til en temperatur på 53°-56°, og derfor kalles Grana Padano en kokt ost. Ostemassegranulene får deretter hvile for å komprimere seg, før de legges i former hvor de forblir i minst to dager.
Portefølje (10)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Grana Padano som er lagret i 10/12 måneder har en gyllen og glatt skorpe og en gul pasta, kompakt, nesten uten hull. Aromaen er duftende, og når den smakes, frigjør kompaktheten i pastaen en delikat og søt smak, typisk for melk. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Tyskland, Hamburg
... basilikum og den solfylte sødmen av tomater, dyktig kombinert med de jordnære tonene av hvitløk og den milde smaken av Grana Padano-ost. Den fløyelsmyke teksturen omfavner enkelt pasta, bruschetta og en rekke andre kulinariske kreasjoner, og gir hver bit en fengslende smakssymfoni.
Portefølje (180)
Frankrike, Marseille
...Ail au pesto 2.9 kg antipasti av grillede grønnsaker region PACA Marseille Frankrike Ail au pesto vil være ideelt for å akkompagnere rettene dine. Ingredienser Ail (55%), solsikkeolje, basilikum, cashew, valnøtt, grana padano DOP (melk, salt, løpe, lysozym egg), potetstivelse, eddik, salt, sukker, ekstra jomfruolivenolje. Antioksidant askorbinsyre E300. Syreregulator sitronsyre E330...
Portefølje (145)
...Grana Padano eller lignende oster...
Portefølje (47)
Italia, Brusaporto
... padano, brødsmuler, egg, melk, smør og krydder. "Scarpinòcc De Par" fra Pastificio Davena er sertifisert av merket "Bergamo Città dei Mille... Sapori" utstedt av Handelskammeret. Tilgjengelig i pakker på 250g og 500g...
Portefølje (10)
Italia, Cadorago
...Sacco System, et selskap spesialisert i produksjon av melkesyrebakterier for meierisektoren, produserer en serie frysetørkede og fryste melkesyrebakterier som er spesifikt utviklet for produksjon av harde oster, spesielt for produksjon av oster med en fuktighetsprosent på 56% av tørrstoffet uten fett: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino av hard type Besøk nettstedet https://www.saccosystem.com/ for å laste ned brosjyrene!
Portefølje (4)
Italia, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano produserer vi økologisk Parmigiano Reggiano, den sertifiserte "Prodotto di Montagna" og til slutt "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt utvalg av oster er bredt og variert: blant de mest elskede DOP-ostene tilbyr vi faktisk Grana Padano og Pecorino Romano, vi tilbyr også ferske oster som bufallo mozzarella og burrata, samt modnede oster som også er egnet for vegetarianere, som...
Italia, Soragna
Sarca, med hovedkontor i Soragna, pakker hard- og halvhard ost, Parmigiano Reggiano og Grana Padano i folie og poser under Cryovac-vakuum. Transportorganisering i Italia og i utlandet med containerlaster, stykkgods, montering, lagertjenester og fraktplattformer.
Italia, Ospitaletto
Retificio Padano i Ospitaletto – Brescia har, etter mange års erfaring og perfeksjonering, utviklet en komplett serie av nett laget av høy tetthet polyetylen, for å imøtekomme enhver behov og sektor. Fra nett for landbruk og hagebruk (for innhøsting av oliven, nøtter, mandler og frukt som faller av) til innhøstingsnett for økologiske produkter, nett for å beskytte, forsinke eller fremskynde...
Nederland, Enkhuizen
...Import-eksport / Mat-ikke mat av oliven, fetaost, grana padano ost, drikke, cola, fanta, 7-up, mat, ikke-mat, linser, ris, telefoner, TV, datamaskiner, bærbar PC, frukt, eple, jordbær, potet, banan, pære, nøtter, pistasjnøtter, mandler, ost, goudaost, nescafé, nutella, sjokolade, twix, mars, bounty, kinder, olivenolje, solsikkeolje, kremet smør, smør, frityrolje, AA, sprite, bønner, kikerter, tomater, tunfisk, hermetisk mat, hermetisk frukt, hermetiske grønnsaker, drikke i kartong, drikke på boks, drikke på flaske, hvitevarer, kjøkkenutstyr, oppvaskmaskin, kjøleskap, støvsuger, gasskomfyr...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Portugal, Sintra-Abrunheira
Dhc, som har vært tilgjengelig siden 1997, er et selskap spesialisert på handel med matvarer: Røkt laks, Tunfisk, Torsk, Røkt svärdfisk, Laksrogn, Lumpfiskrogn, Ansjos, Patéer og Foie Gras fra And, Gås, Fasan og Perdix, Andebryst, Daddeler med bacon, Rilletes, Butterdeig, Knuste, Areadas, Filo, Brick, Italienske, Greske og Spanske oster Mozzarella, Mascarpone, Padano, Parmiggiano, Mozzarellinis...
Italia, Gambasca
... Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola og mye mer. Vår kunnskap om markedene og evnen til å identifisere og tolke kundenes behov gjør at vi kan gi råd til kundene, hjelpe dem med å vokse og tilegne seg kunnskap om produktene, presentasjon, kutting, oppbevaring og kombinasjon. Vi når ut til hele Piemonte og Liguria med vår flåte av kjøretøy med kjøling, og vi har en organisasjonsstruktur for internasjonale forsendelser.
Spania, Sant Cugat Del Valles
Kommersiell kontor og logistikk for produsenter av Mozzarella og importerte oster for Spania og Portugal. Spesialister innen foodservice, organisert restaurering og industriell sektor. Direkte service fra fabrikkene i Europa, Sveits og Storbritannia. Eksperter på Mozzarella for pizza, europeiske revne oster, italienske oster (Grana Padano DOP, Provolone, Parmiggiano Reggiano), skiver av ost...
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, som ligger langs Via Emilia mellom Reggio Emilia og Parma, produserer smør laget av fløte med en uforglemmelig smak, da det er samlet fra mer enn 150 meierier som produserer Parmigiano Reggiano. I tillegg til å tilby alle mulige smørtyper, er selskapet også modner Parmigiano Reggiano (som de også produserer) og Grana Padano, solgt både i hele former og pakket vakuum...
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi er spesialisert på modning og porsjonering av italienske oster og mer. Vi kan tilby en komplett pakke med oster: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i ulike modninger, porsjoner og revet. Mange italienske DOP-er: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sveitsiske oster, harde oster, myke oster, geite- og sauoster, Provoloni, unge melkoster, semi- og supermodnede oster.
Italia, Vigonza
... og DOP-produkter, hvor vi tilbyr et bredt utvalg av oster og spekemat som: GRANA PADANO lagret i over 30 måneder, SPECK, SOPRESSA VENETA, ASIAGO, BRESAOLA. I tillegg er vi klare og tilgjengelige for å hjelpe en kunde med å finne et produkt de har spist i Italia og i utlandet, men ikke klarer å finne. Alle medarbeidere i TIP & IT er alltid tilgjengelige for å gi utfyllende informasjon om...
... Italia utmerket GRANA PADANO typisk for Mantova 432, som har C.E.E. stempel nr. 03/151. Det er også verdt å nevne førsteprisen i konkurransen "Typiske Mantovanske oster - Terra di Virgilio 1996" på Fiera Millenaria i Gonzaga. I tillegg driver meieriet med direkte salg til svinebedrifter for slakting.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play