Belgia, Francorchamps
I over 40 år har selskapet Gilfi, som ligger i hjertet av de belgiske Ardennene, gledet seg over å være din partner for "desserter". Vi produserer iskrem, sorbet og frosne bavarois for restauratører som ønsker å servere kvalitetsdesserter. Fra førsteklasses iskrem til ren fruktsorbet, som noen ganger forvandles til en "trou normand" med krydder og alkohol, er kvaliteten bare overgått av originalit...
Portefølje (90)
Zbigniew Zawadzki, en visjonær innen automasjon og maskinbygging, grunnla vårt familieforetak i 1986. I dag, når vi overfører fakkelen til neste generasjon, forblir vårt engasjement for kontinuerlig forbedring og utvidelse av virksomheten sterkt. Med over 36 års erfaring i bransjen er vi stolte av å levere produkter av høyeste kvalitet til våre kunder. Vår rike erfaring har gjort det mulig for oss...
Portefølje (199)
Vi er et selskap i Provinsen Lecce som tilbyr produkter av høy kvalitet innen konditori, spesielt mandelkaker laget håndverksmessig med bruk av sunne og ekte ingredienser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt, da vi eksporterer helt til Japan. Vi har et sortiment som spenner fra panettone til småkaker, fra påskekaker til cupeta. Derfor vedlegger j...
Portefølje (8)
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Côtes du Rhône Rouge med - En carpaccio av storfekjøtt. - Ristet lammekjøtt med timian. - Påskelam. - Lam til påske. - Storfekjøtt i daube. - Biff Stroganoff. - Kjøttboller av lam. - osv... og med ost selvfølgelig ) Store rødviner serveres ved 16 til 18°C.
Portefølje (188)