Spania, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et kjøttstykke som kjennetegnes av sin mørhet og utsøkte smak, og er en av de mest verdsatte delene av iberisk svin. Dette produktet er ideelt for grilling eller steking, og tilbyr en gastronomisk opplevelse som fremhever de unike egenskapene til iberisk kjøtt. Oppdrettet fritt og fôret med eikenøtter, sikrer de iberiske grisene fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen kvalitet...
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
...Cuit, Gårdsoppdrettet svin oppdrettet fritt, LABEL ROUGE 7,5 kg og 3,5 kg DLC 30 dager Håndverksproduksjon fra Landes. Skinken som i gamle dager. Finnes som hel skinke og halv skinke. Vi leverer PLV (laminert plakat) og prisskilt for å kommunisere om produktets håndverksmessige karakter og miljøvennlighet.
Portefølje (31)
Belgia, Zele
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Italia, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. Toppmodellen fra Monica&Grossi: en betydelig størrelse, en overlegen modning, på minst 16 måneder i våre kjellere på gamle trehyller. På denne måten utvikler skinken seg og skaper en uforlignelig harmoni av dufter og smaker. Modning: 16/18 måneder Gjennomsnittlig størrelse: kg. 10 - 11.5 Biter per kolli: 2...
Portefølje (3)
Spania, Burgos
... de fire som finnes (D.O. Los Pedroches, D.O. Jamón de Huelva, D.O. Guijuelo og D.O. Dehesa de Extremadura). Våre produkter skryter av å være av høyeste kvalitet, og hver dag jobber vi for å øke kontrollene og egenskapene for å kunne tilby forbrukeren et sunt, utsøkt og av en overlegen kvalitet for å tilfredsstille de mest kresne ganer. GOURMET-kvalitet til beste pris.
Frankrike, Vibraye
Charcuterie FASSIER produserer produkter laget i tråd med den beste tradisjonen innen charcuterie. Ledende produkter: overlegen skinke kokt i Jasnières-vin, hvitløkspølse røkt med bokkefuru, overlegen skinke kokt og formet for hånd, blodpølse med stekte løk.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play