Italia, Radicofani
Produksjonen av Cacio di Pienza er en tradisjon med svært gamle røtter, som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon frem til i dag. Melkeprodusentene har samlet seg i Cooperativa di Cotignano, hvor de bruker og bevarer de typiske metodene for bearbeiding: innhenting av melk med spesielle aromaer fra urter typiske for beitemarkene i Val d'Orcia, raffinerte modningsteknikker og, fremfor a...
Portefølje (48)
Polen, Warszawa, Poland
...Ostanalog, også kjent som imitasjonsost eller ostalternativ, er en type ostprodukt der all eller deler av melkefettet er erstattet med vegetabilsk fett. Produksjonsprosessen for ostanalog ligner på den for vanlig ost og velges ofte for sin kostnadseffektivitet og enkelhet i produksjonen. Ostanalog tilbudt av Foodcom S.A. kjennetegnes av sin myke tekstur, gode elastisitet, homogen smelting...
Portefølje (278)
Sveits, Lütisburg
Kalt Cheese Technology. Vi har ikke oppfunnet osten, men vi har perfeksjonert produksjonen av den. Siden 1962 har vi utviklet og produsert maskiner og anlegg for melkeprosessering og produksjon av kvalitetsost. Kalt har ikke oppfunnet osten, men vi har perfeksjonert produksjonen av den. I mer enn seks tiår har vi utviklet og produsert maskiner og anlegg for melkeprosessering og produksjon av kval...
Samsvarende produkter
Ostefremstiller
Ostefremstiller
Andre produkter
Kassettenpresse
Kassettenpresse
Portefølje (2)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play