Frankrike, Mamirolle
Automatisk styring av melketransformasjon til ost (arbeid i karet): oppvarming, modning, koagulering, kutting, omrøring. Skreddersydd ostproduksjon fra liten til stor kapasitet.
Portefølje (29)
Slovakia, Košice
Velkommen til MILKYLAND, en fremtredende leder innen matdistribusjon med ti års erfaring innen engros, import/eksport og effektiv logistikkstyring. Vår kjernekompetanse ligger i meieriprodukter, spesielt et variert utvalg av oster og alternativer beriket med vegetabilske fettstoffer. Vi tilbyr stolt et utvalg av premium oster som Mozzarella, Edam og Trappist, hver kjent for sine distinkte smaker o...
Portefølje (64)
Italia, Radicofani
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Portefølje (48)
Hellas, Kilkis
Belgo-Milk Company er en ledende organisasjon innen landbruk og husdyrhold. Selskapet, som ble grunnlagt i 1996, har over 25 års erfaring innen kommersielle aktiviteter. I 2005 investerte selskapet i fremtiden og dannet et eksklusivt team av ledere for å opprette en ny produksjonsenhet som spesialiserer seg på et bredt spekter av kategorier. Selskapet tilbyr rimelige husdyrholdsenheter, konvensjon...
Portefølje (53)
Frankrike, Creissels
Som designer og produsent av utstyr for osteproduksjon, realiserer Roussel Inox utstyret ditt med konstant oppmerksomhet på dine behov. Vi har en solid kunnskap om ditt yrke som osteprodusent, finjustert gjennom erfaring med fagfolk i Frankrike så vel som internasjonalt. Ønsker du å fornye maskinene dine, øke produksjonskapasiteten, eller opprette verkstedet ditt? Vi definerer sammen, for hvert en...
Portefølje (45)
Frankrike, Soreze
TOM PRESS tilbyr fagfolk alt utstyret for konservering, matbehandling og matlaging: N°1 for entusiaster av hjemmelaget. TOM PRESS designer og distribuerer mer enn 5 000 referanser av utstyr og produkter for konservering, matlaging og matbehandling. Med dette utstyret kan du produsere og bearbeide frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, korn og lage din egen spekemat, juice, vin og ci...
Portefølje (195)
Spania, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, alltid med respekt for prosessen med ostefremstilling og de eldgamle modningspraksisene fra Menorca. På denne lille øya på 700 km², som ligger midt i Middelhavet og er erklært biosfærereservat av UNESCO, finnes det en rekke geoklimatiske faktorer - topografi, temperatur, fuktighet, lys, vind - som, når de kombineres, dekker beitemarkene som kuene lever av...
Portefølje (3)
Spania, Alcázar De San Juan
GREGORIO DIAZ MIGUEL, S.A. er et familieeid selskap som driver med produksjon og salg av Manchego-ost, sau-ost, geitost og blandingsoster. Vi er et selskap som er dedikert til å tilfredsstille forbrukernes behov, ved å tilby kvalitetsprodukter gjennom anvendelse av tradisjonell kunnskap og de mest innovative teknikkene i ostefremstilling.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play