Frankrike, Luitré-Dompierre
Grunnlagt med en lidenskap for eksellens og et engasjement for kvalitet, CBViandes-Distri er et handelsselskap for kjøtt kjent for sine førsteklasses produkter og eksepsjonell kundeservice. Vi skiller oss ut ved vår dedikasjon til å tilby et bredt utvalg av nøye utvalgte kjøttprodukter for å møte de varierte behovene til våre kunder. Hos CBViandes-Distri er vår misjon å levere produkter av høy kv...
Portefølje (37)
Belgia, Beringen
...Ta en storbeef ribbe og skjær den i biffer. Dette gir deg en ribbe cutlet. Hvis du fjerner beinet fra biffen, blir det en scotch fillet. Som en scotch fillet er ribbe cutlets møre, fulle av smak, og gir best resultat når de tilberedes i panne, på grillen, eller skjæres tynt til en biff-stir-fry.
Portefølje (189)
Østerrike, Königsdorf
...Ta en storbeef ribbe og skjær den i biffer. Dette gir deg en ribbe cutlet. Hvis du fjerner beinet fra biffen, blir det en scotch fillet. Som en scotch fillet er ribbe cutlets møre, fulle av smak og gir best resultat når de tilberedes i panne, på grillen eller skjæres tynt til en biffstirfry.
Spania, Valencia
... ARRANGEMENT HVOR SOM HELST I SPANIA MED ALLE GARANTIER FOR SUKSESS. VÅRT FORHOLD MELLOM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESJONELLE. med grovt salt og hvitløkolje. 2 timer koketid. -Koteletter og Michanas, krydret med salt og pepper. SVIN: - Hele smågriser, grillet eller stekt. Kryddret med saltlake, vin, sitron og aromatiske urter. 4 timer koketid. •- Iberiske ribbe, grillet, krydret med salt og pepper og chimichurri. 3 timer koketid. -Lår på grillen, fylt med bacon og krydret med salt og pepper og krydder.
Portefølje (9)
Spania, Riudellots De La Selva
... et mer kreativt kjøkken." Når det gjelder våre produkter, har vi et stort utvalg av referanser fra storfe, svin, sau og geit, som: * Storfe: kalibrert entrecôte, entrecôte, kinnkjøtt, indrefilet, hale, ossobuco,... * Svin: svinekam skåret i 5 mm, kotelettsenter, svineknoke, hemmelighet... * Sau og geit: skiver av lammekjøtt, skulderstykker,... * Bearbeidede produkter: 100 % ung okseburger, kjøttboller, kjøttdeig, butifarra,... * Konfitert (4. generasjon): svinekjøtt kinn, svineknoke, ung okse ribbe, svineribbe, svineføtter,...
Spania, Móstoles (madrid)
... utvalg av RETTER LAGET I AMERIKA, som deres utrolige Premium burgere (kylling, iberisk skinke, storfekjøtt eller galicisk okse) der de bruker forskjellige typer brød, ribbe, entrecôte av okse eller galicisk storfekjøtt, smørbrød, salater... og hvorfor ikke avslutte kvelden med å ta noen drinker i ro og mak, med fokus på deres Premium Gin-Tonic og forskjellige varianter av mojitos, laget på stedet. Restauranten "Chef & CHIC" tilbyr moderne retter av høy kvalitet, alle laget med de beste naturlige ingrediensene og på en helt hjemmelaget måte.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play