Frankrike, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS plasserer seg i hjertet av fransk håndverk, spesialisert på produksjon av eksepsjonelle nougater som feirer historien og det ancestrale håndverket i Montélimar, den ubestridte hovedstaden for nougat. Våre Produkter: Vi tilbyr et utvalg av nougater, fra den klassiske Nougat de Montélimar, rik på mandler og honning, til Nougat bio, designet for de som prioriterer produkter ...
Portefølje (154)
Frankrike, Crestet
Nougateriet TOLLERON, som ligger i den vakre landsbyen CRESTET i Vaucluse, er spesialisert på produksjon av myke nougater etter en gammel håndverksmetode. Vi lager våre nougater på en håndverksmessig måte, for hånd, og vi tilbyr et bredt utvalg av smakfulle nougater. Vi legger stor vekt på utvelgelsen av ingrediensene. Vi tilbyr et stort utvalg av smakfulle nougater: - nougat aprikos rosmarin - ...
Portefølje (18)
Spania, Alicante
Mer enn 10 års erfaring med produksjon av 100 % naturlige og håndlagde obleas fra Alicante. Vi følger alle de strengeste mat- og helseregler for å tilby den høyeste kvaliteten. Siden starten har vår FoU-avdeling fokusert mye på helse og ernæring, og vi forsker kontinuerlig og bruker kun de beste råvarene på markedet. Alle våre obleas er glutenfrie. I dag jobber vi tett med FACE og andre forening...
Frankrike, Villemandeur
Culture Miel er spesialisert i utvalg, emballering og distribusjon av honning og biprodukter: pollen, kongelig gelé. Tilbudet vårt er beriket med delikatesser med honning: nonnettes, pepperkaker, småkaker og konfekt. Vi tilbyr: • Delikatessebutikk: Utvalg av honning under merket CULTURE MIEL • Spesialavdeling GMS: Utvalg av honning, småkaker og konfekt, både konvensjonelle og ø...
Portefølje (127)
Som en mellomstor produsent av marsipanmassar, overtrekksjokolade, nougat og andre høykvalitets halvfabrikata for konditoribransjen og godterindustrien, har vi som mål å levere best mulig kvalitet til våre kunder, ved fornuftig bruk av alle tilgjengelige ressurser. Produktutvalget inkluderer også blant annet persipan, makronmassar, mandel- og hasselnøttpreparater, fettglasurer og raspet sjokolade.
Spania, Benlloch-Castellón
Liten og familiedrevet fabrikk for nougat og marsipan som opprettholder en kontinuerlig produksjon gjennom hele året, ved å følge tradisjonelle metoder, laget uten konserveringsmidler eller fargestoffer. I samme fabrikk kan man smake på deres typiske produkter samtidig som man får se produksjonen med ingredienser av høyeste kvalitet. Våre NOUGAT og MARSIPAN blir fortsatt laget på tradisjonelt vis;...
Frankrike, Essey-Les-Nancy
Oppdag det pulserende hjertet av Karibien med Îles & Délices, din inngang til en uovertruffen håndverksmatopplevelse. Vårt eksklusive utvalg av delikatesser, laget med lidenskap, dedikasjon og en absolutt forpliktelse til autentisitet, inviterer deg til en sanselig reise inspirert av rikdommen og eksuberansen fra de tropiske øyene. Hvert produkt i vår katalog, nøye utarbeidet uten egg, melk og smø...
Portefølje (3)
Spania, Castuera
Familiebedrift beliggende i Castuera (Extremadura). Siden sine opprinnelser har den fokusert på produksjon av to produkter med stor tradisjon i området: turrón (Turrones Rey) og olje (Aceite Sierra Serena). TURRONES REY Bedriften har produksjonslinjer for hard turrón, en annen for myk turrón og en annen for resten av turrónene, samt en seksjon for sjokolade, marsipan, karamelliserte mandler og k...
Portefølje (7)
Spania, Atzaneta De Albaida-Valencia
I SOLGI produserer vi et bredt utvalg av fyll og dekker til kaker og paier, som kandisert eggeplomme, dulce de leche, alle typer krokanter (karamelliserte nøtter), geléer, nøttepastaer (turrón i pasta, mandelpraliné, hasselnøttpraliné, hasselnøttpasta, mandelpasta). Vi jobber for å gjøre det enklere for våre kunder ved å tilby produkter som allerede er klare til bruk. I SOLGI har vi satset på resp...
Sveits, Muri B. Bern
Matvarehandel er en tillitssak. Siden oppstarten av familiebedriften i 1997 har MDM Dreyer hatt tillit fra kjente kunder fra ulike områder innen matproduksjon og detaljhandel. Mirjam Oesterle, som har drevet MDM Dreyer siden 2003 i andre generasjon, satser på høyeste produktkvalitet og streber etter langvarige og partnerskapsbaserte kundeforhold. Å imøtekomme høye kvalitetskrav med spesielle produ...
Frankrike, Caumont Sur Durance
Alle våre nougater er laget på en håndverksmessig måte i kobberkjeler. Vi velger nøye ut alle våre råvarer og arbeider med honningen fra vår region: lavendelhonning og mandler fra Provence. Alle våre nougater er laget med naturlige produkter uten fargestoffer eller konserveringsmidler. Håndverksnougatør, mer enn et yrke, en lidenskap... Konsumer lokalt, konsumer håndverksmessig!
Portefølje (10)
Selskapet LES GOURMANDISES DE L'ARTISAN, etablert i 2017, ligger i Liège i Belgia. Vi er spesialister på produksjon av håndlaget nougat. Produktene våre lages i vårt eget verksted, takket være et håndverk som er overlevert fra generasjon til generasjon, noe som gjør dem autentiske. Vår nougat er laget i tråd med tradisjonene, med kvalitetsingredienser nøye utvalgt. Den har en smak som er både ...
Portefølje (34)
Frankrike, Objat
Gjennom selskapet LIMOUZI SAVEURS er vår lidenskap å la deg oppdage underverkene fra Corrèze-regionen ved å lage oppskrifter som kan overraske og glede deg. Alltid på jakt etter nyheter, setter vi vår ekspertise til din disposisjon for å tilby deg raffinerte og deilige produkter. Vi er stolte av vårt engasjement for å utvikle alle våre produkter i vårt produksjonsverksted i Objat (19), med vårt t...
Portefølje (109)
Lubeca er den ledende produsenten og leverandøren av marsipanråvarer og nougatmasser, sjokoladeoverdragelser samt mandel- og hasselnøttpreparater. Som halvfabrikata for videre bearbeiding leverer vi produktene våre fra Lübeck til over 50 land i verden. Våre kunder er konditorer og bakere, sjokoladeprodusenter og konditorer med høye krav til kvalitets halvfabrikata for sitt håndverk. I tillegg prod...
Frankrike, Montelimar
Selskapet Nougat Doulces France har laget og produsert håndlaget Nougat de Montélimar i tre generasjoner. Ligger mellom Mistral, den provensalske solen og ferieveien, gjør deres tradisjonelle produksjonsmetode, kokt i kobbergryte med all ekspertisen fra flere generasjoner, at kvaliteten er høy.
Frankrike, Saint Didier
Tradisjonell nougat fra Provence, vi karamelliserer honningen fra våre egne bikuber ved en veldig høy temperatur i små kobberkjeler, deretter flamberes den med cognac og parfymeres med appelsin. De ristede mandlene fra våre plantasjer som ligger på terrassene av Ventoux, blir tilsatt hele, og alt blir dekket med oblater. Produksjon av nougat, honning og syltetøy.
PÅSKEEGG - JULEPAKKER - TORRONE - COLOMBE - KROKANT - PANETTONE - JUL - PÅSKE - SJOKOLADE -...
Hos Miguel el Dulcero har vi i fem generasjoner produsert og distribuert de mest typiske søtsakene fra Alpujarra. Vi lager tradisjonelle produkter etter tradisjonelle metoder, noe som gir dem en uovertruffen smak og utmerket kvalitet. Det gode arbeidet i verkstedet vårt gjør at våre søtsaker, turoner og kandiserte frukter er de beste i Alpujarra.
Spania, TOBARRA - ALBACETE
Frankrike, Vallon Pont D'arc
Spania, Jijona (Alicante)
I mer enn 20 år har Pablo Garrigós Ibáñez jobbet som produsent av de mest utvalgte turronene og konfektene, drevet av det samme målet: å tilby et 100 % hjemmelaget produkt som møter kravene til de mest krevende gourmetene.
Turrones med opprinnelsesbetegnelse Jijona...
Leter du etter en representativ gave til kresne nytelsessøkere? Vårt utvalg av individuelle gavearrangementer gjør det enkelt for deg å velge: Å glede kundene, vennene og forretningspartnerne dine er en enkel sak. Du velger og bestiller. Vi tar oss av alt annet - akkurat som du ønsker. Hemmelige oppskrifter på Niederegger marsipan har vi i vår familiebedrift fra generasjon til generasjon. Aromatis...
Spania, Jijona/xixona
Produksjon og markedsføring av sukkerfrie turroner fra Jijona, Alicante, fra et økologisk verksted; sjokolade, dragéer og gavekurver. Vi produserer hele året. Høy kvalitetsprodukter laget med de beste ingrediensene fra landet og håndlaget.
Spania, Jijona-Alicante
Turrones Picó er et familieeid selskap med en solid og lang erfaring innen produksjon av turrón og søtsaker. Selskapet ligger i Jijona, en by hvor den største produksjonen av turrón i verden er konsentrert, og hvor man har mest kunnskap om å lage den typiske julesøtsaken. I dag har det jijoniske selskapet allerede den tredje generasjonen i lederposisjoner og har klart å være til stede i mer enn 15...
Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produserer en rekke produkter for bakeriindustrien: • Marzipan-, Persipan- og nøttemasser; • Nøtte-nougat- og mandel-nougatmasser; • Mørke- og helmelk-sjokoladeoverdragelser samt hvit sjokolade; • Hasselnøtt- og mandelpreparater; • og alt dette i et bredt sortiment samt økologiske produkter.
Beşe-familien har levert den tradisjonelle smaken av halva siden 1830-tallet. Denne reisen begynte på 1850-tallet i Manisa. Vårt merke, som har bygget opp omtrent hundre og tretti års erfaring, ble registrert i 1885. Hacı Ahmet Efendi etablerte det første halva-anlegget i Manisa. Deretter vokser og utvikler selskapet seg i de første årene av republikken, akkurat som Tyrkia. Ziya Ahmet Manisalı fly...
Belgia, Samrée (La Roche-en-Ardenne)
Som en liten familiebedrift begynte Cyril Chocolat med produksjon av høykvalitets praliner, solgt i engros til de vakreste bakeriene, under betegnelsen «hjemmelagde praliner». I jakten på nyhet og originalitet, anskaffet Cyril Chocolat i 2000 en profesjonell skriver. Takket være dette nye utstyret utvikler Chocolaterie Cyril et utvalg av sjokoladeplater og småflasker i forskjellige størrelser, med...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play