... tørt mellom 15 og 25 °C. Ikke kjøl ned! Holdbarhet: 24 måneder etter produksjon når det oppbevares ved 15 til 25 °C i uåpnet emballasje. Produktopplevelser Bakeri; Desserter / iskrem; Sauser & Krydder...
Portefølje (9)
Nederland, Amsterdam
... muligheter. HVILKE INGREDIENSER TRENGER DU? 250 ml kald kremfløte 30 ml jordbærpuré 30 g melis 40 g vanilje- eller jordbærpudding (i pulverform) HVA TRENGER DU? En mikser Håndmikser En bolle, helst i metall eller glass En sil til melisen. HVA SKAL DU GJØRE? Sett bollen i kjøleskapet i 10 minutter før bruk Ha jordbærene i blenderen eller bruk håndmikseren Ha den kalde kremen, moste jordbær, melis og pudding i den kalde bollen Begynn å mikse på laveste innstilling Når du merker at kremen begynner å tykne litt...
Portefølje (25)
Nederland, Boxtel
...Den myke versjonen har den beste glansen, og er klar til bruk ved å varme opp tuben i varmt vann i kun en kort periode. Denne versjonen er best egnet for pannekaker, desserter og kaker. Fyllet forblir mykt når du er ferdig med dekoreringen, men vil stivne litt i kjøleskapet.
Portefølje (10)
Nederland, Emmen
...For soft serve eller kuleis. Vanilje, Jordbær & Sjokolade DairyBasic Ice Mix-pulver er klare til bruk premikser, designet for enkel tilberedning av konsistent høy kvalitet, deilig iskrem.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play