...De edleste delene av våre iberiske griser, som Iberian Presa, brukes til å produsere vår Acorn-Fed Iberian "Natural" Premium Salchichón på en håndverksmessig måte. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir en subtil naturlig delikatesse til dette produktet.
SKU:673000-1
Fraktvekt:N/A...
... gi deg et 100% nitritt- og konserveringsmiddel-fritt tapasbrett.
Alle våre pølser uten nitritt er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron.
Opprinnelse: Laissac, Aveyron
Vekt: omtrent 250g
Ingredienser: Svinekjøtt, salt fra Guérande, Kampot IGP pepper, naturlig tarm...
... varianter, samt i E-nummerfri variant "N".
N for naturlig
RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for...
...Pølse nøkkelring kan være en flott gaveidé for en pølse- eller grillentusiast. Du kan også bruke den som en veskecharms :)
Denne søte lille pølse nøkkelringen er helt laget av 100% naturlig lær. Pølsen er fylt med bomull (ingen kjøtt inni!!!) for å gi
3D-utseende og myk berøring.
Målene på pølsen er 3 x 8 cm.
Hver innsats er gjort for å sikre fargepresisjon, men variasjoner i farge kan forekomme.
Mål: 3 x 8 cm
Nettovekt: 12g
Sammensetning: Lær...
JDF Die Import-Export GmbH er et selskap som ble grunnlagt 27. juli 2000. Hovedkontoret vårt ligger i Tyskland. Vi oppfyller de høyeste standardene på handelsmarkedet. Vi drar nytte av prisforskjellen på varer fra utlandet og andre markeder. Vi kjøper varer til de beste prisene og selger dem der hvor det er behov. Vi tilbyr produkter til lavere priser enn de som er etablert i et bestemt land.
Vi ...
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary".
Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær laget av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, friarielli, pølse.
...{"ORIGINE":"Slakting av svin som finner sted i den nordlige delen av Aragon.","FORMA":"hesteskoformet.","PREPARAZIONE":"skåret i tynne, lett avrundede skiver.","DA CONSERVARSI":"på et kjølig og tørt sted.","PRESENTAZIONE":"biter av kaliber 28/30; pakket i naturlig tarm.","INGREDIENTI":"magre deler av svin og bacon.","DA ACCOMPAGNARE":"med brød ristet med tomat eller hvitløk, eller alternativt uten krydder.","SAPORE":"smakfull, lett krydret med urter.","CONFEZIONAMENTO":"i kontrollert atmosfære.","SCADENZA":"6 måneder; datoen er angitt på emballasjen."}...
...Laktosefri og glutenfri tørrpølse. Naturlig tarm med en askeblomst. Tradisjonelt håndlaget, hjemmelaget, med nøtter fra Périgord IGP. Disse nøttene har mye smak.
En ekte favoritt.
...Vi velger de beste stykkene for å lage våre pølser. Kjøttet kommer fra skulderen, brystet eller skinken til griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert utvalgt kjøtt inngår i en nøye sammensatt blanding. På denne måten sikrer vi både mørt kjøtt og en kraftig aromatisk karakter i hver av våre oppskrifter.
Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
... toskanske pølsen sin unike og uforvekslelige duft.
De gamle opprinnelsene til denne pølsen ligger i det toskanske området, hvor man allerede i middelalderen brukte vill fennikel for å erstatte pepper, som på den tiden var mye dyrere og vanskeligere å skaffe.
Begrepet Finocchiona er også nevnt i flere italienske ordbøker og encyklopedier siden 1875. Blant disse finner vi også den anerkjente Treccani, som assosierer det med definisjonen av typisk toskansk pølse.
...Vi produserer med stor respekt for tradisjonen med gammeldagse pølser og tørkede pølser: naturlig tarm, ferskt kjøtt, uten fargestoffer, glutenfritt og uten tilsatte nitritter.
...Utmerket for tørket, røkt pølse eller salami. Ta kontakt med oss for å finne produktet som passer for deg.
Fibernettkappen får sine unike egenskaper gjennom kombinasjonen av en spesiell papirbase og en naturlig viskosebelegg. Papirbasen gir styrke og dimensjonal stabilitet, noe som gjør fibernettkappen til det beste valget for bruk på "høghastighets" produksjonsanlegg. Viskosebelegget er vann- og gassgjennomtrengelig og tillater utvidelse eller sammentrekning av belegget i henhold til bearbeidingskravene.
...Cellulosefiberhylsen med fargeoverføring under kokeprosessen sparer arbeidsprosesser som fritering eller steking.
NaloColor
Cellulosefiberhylsen med fargeoverføring under kokeprosessen sparer arbeidsprosesser som fritering eller steking.
Bruksområde:
Kokt skinkeprodukter og pølse
Produktfordeler:
Fargeoverføring for naturlig utseende i jevn kvalitet
Forkortelse av prosess tider
Svært god...
...Salchichón, en pølse laget av iberiske griser som er fôret med kraftfôr bestående av korn og belgfrukter, og oppdrettet i staller eller fôringsanlegg under intensivt regime. Den er laget av magert kjøtt og fett fra iberisk svin, hakket i veldig fine biter, krydret med salt, pepper, muskatnøtt, oregano og hvitløk, og fylt i naturlig svinetarm.
Den tradisjonelle prosessen som utføres, kjennetegnes...
Balkis Gourmet er et selskap som har blitt tenkt ut og utviklet i over ti år. Det var under en reise i Sierra Nevada-fjellene i Granada, Spania, for 15 år siden at dette prosjektet ble født. Vi har bevisst valgt å produsere luksuriøs gourmet-pølse. Denne produksjonen er naturlig og økologisk. Alle produktene våre kommer fra de mest edle delene av dyret og fra førsteklasses krydder. Vi jobber...
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som:
- Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse
- Økologiske produkter
- Røkt kjøtt
- Modnet pølse, iberiske og viltprodukter
- Håndlagde skinker
- Marinerte oliven
- Kjøttpaté...
... til gazpacho, gazpachokaker, håndlagde kaker, kaker til Manchego-gazpacho, hovedingredienser til Gazpacho Manchego. Den beste spekematen, kokt og fersk fra Albacete-fjellene. Salchichón med pepper, Chorizo la Mancha, helvetes-chorizo, løkblodpølse, hvit pølse, chistorra, spekeskinke. For å avslutte med noen håndlagde øl, hjemmelaget øl, dobbelgjæret øl, ufiltrert øl, øl uten tilsatt kullsyre, spanske håndverksøl. Eller noen brennevin eller hjemmelaget rom, som krem av orujo, urterorujo, urtelikør, orujo med honning, likør med honning, honningrom.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...