Italia, Cellatica
...Etter å ha vært i konfektindustrien i en tid, har G. Mariani & C nylig utviklet spesifikke smakstilsetninger for bakervarer, snacks og forbrukerpakkerte varer. Takket være nye produksjonsteknologier, både industrielle og håndverksmessige, har det vært mulig å lage naturlige og naturidentiske smakstilsetninger som nøyaktig gjenskaper smaker, men også å forske på nye smakskombinasjoner som kan...
Portefølje (6)
Ukraina, Odesa
... matfarger i dråper; - Naturidentiske aromastoffer; - Premium klasse melis (80 mikron partikkelstørrelse); - Sukkerpasta for modellering (mastic for å lage figurer og dekorere konfektprodukter); - Glasur, en tørr blanding for å lage glasur; - Et bredt utvalg av konfektingredienser.
Portefølje (101)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play