NOOR IMPORT APS eksporterer til gjennomsnittlig 80 land på flere kontinenter. Vi begynte vårt arbeid for 20-25 år siden, og siden da har vi overholdt alle globale krav og standarder innen matvarer, i tillegg til å være synonymt med matvarer av høy kvalitet. Som et resultat av dette er vi anerkjent som et internasjonalt og respektert merke. Vi skiller oss ut med en enestående kvalitetsstandard, som...
...
Alternative spesifikasjoner tilgjengelig på forespørsel
Vektområde
Vektområdet er fra 1,0 kg – 3,0 kg.
Pakke spesifikasjon
1,0 - 1,4 10 per eske
1,5 – 2,3 8 per eske
2,4 – 3,0 6 per eske
Fersk og Frossen
Frosne bearbeidede kyllingføtter, klasse A
Vekt: 35 – 50 g
Størrelse: 12- 20 cm
Beskrivelse:
Vasket og ren.
Uten gul hud.
Ingen fjær.
Ingen dårlig lukt.
Ingen blod.
Ingen blåmerker.
Ingen svarte puter.
Ingen spor av dype sår.
Ingen ammoniakkforbrenninger.
Brutte bein: under 3%.
Fuktighetsinnhold: mindre enn 5%.
Drenering: 0 til -5°C i 8 timer.
...Frossen Svin Kjøtt
Spesifikasjon: Uten skinn, fett og bein; hver halv kropp delt i følgende fire deler:
1. Nakke: Hver del veier 0,8 kg netto minimum.
2. Skulder: Hver del veier 1,35 kg netto minimum.
3. Lår: Hver del veier 0,55 kg netto minimum.
4. Lår: Hver del veier 2,2 kg netto minimum.
Med litt fett igjen på hver kjøttbit. I hver kartong er det tillatt med én kjøttbit som veier mindre enn...
...På Rosa Marukuavi Kahunas bod vil besøkende finne en provoserende samling av miljøvennlig, rimelig smykker laget for hånd av naturlige materialer som glassperler, kalabash, bein, horn, frø, til og med resirkulert papir. Rosa ble lært opp i å lage øre-, nakke- og arm-/håndleddsdekorasjoner av den tidligere eieren. Hun driver nå boden selv og fyller den med varer, og uttrykker sin fine følsomhet...
...Vi tilbyr frosset svinekjøtt av overlegen kvalitet i A-grad.
Opprinnelse fra Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd.
I vår katalog finner du hele spekteret av frosne svinekjøttdeler: Ryggfett, Nakke med bein, Skjæring av ryggfett, Skjæring av fett, Ører, For- og bakføtter, Hode, Hjerte, Tarm, Kinnkjøtt uten hud, Bladfett, Lår med bein, Lår uten...
... svinemager, 10 kg kartong
Frosket svin ryggskinn, 20 kg kartong
Frosket svin kuttefett, 20 kg kartong
Frosket svin ryggfett, 20 kg kartong
Frosne svinetunger, sveitsisk kutt, i en kartong
Frosket svin nakke, med bein, i kartong
Frosket svin lår uten bein, polyblokk
Frosket svin lår med bein, kartong
Frosket svin lår uten bein, kartong
Frosket svin buk, med bein, med svor, N2, i kartong
Frosne svin månebein, 10 kg kartong
Frosne svin humerusbein, 20 kg kartong
Frosne svin femurbein, 20 kg kartong
Frosne svin
Vi leverer frosne svineføtter foran/bak, forhåndsrenset for blod og forurensninger.
... Wood Briquettes, Nestro Wood Briquettes, Epal Europallet, OSB-plater, Swarm tømmer, Treflis, Sagspon, Treflis til dyreseng, Hardved naturlig kull, Sekskantet maskinlaget kull, tørket ved og trepaller.
Selv om trepaller er vår hovedvirksomhet, gjør vi også:
- Engros av frosne svineprodukter (som koteletter, loin, mage, bein, skulder, nakke) som en internasjonal spansk produsent av svinekjøtt...
... seksveis kutt; Benfri eller med bein i skulder,
Noen av våre kutt inkluderer følgende;
Koteletter, Rack, Shank, Nakke, Loin Chop, Rump
Biprodukter; Tarm, Fett, Nyre, Lever, Hjerte, Testikler, Tung,
Trimninger, Hode Trimning
Vårt merke la Dragalina gir deg smaken av den rike rumenske kulinariske tradisjonen med lam, sau, unge okser, storfekjøtt og kalv med;
Lam Koteletter, Lam Rack, Marinerte...
... verdsatt gourmetprodukt i den internasjonale gastronomien. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uten bein eller i skiver. På grunn av vår europeiske kundebase har vi utvidet katalogen vår med flere produkter: produkter som spanske oster, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhet: Vårt utmerkede iberiske kjøtt (filet, indrefilet, nakke, rygg...). Vi er klare til å oppfylle alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører...
...grossister, handelsmenn. Råvarer brukt til produksjon av pølse, salami, kokt skinke, spekemat, pålegg, frankfurter, bacon. Biprodukter som innmat, bein til kjæledyrfôr, svineskinn og fiskehud, fiske skjell til kollagenproduksjon.