Finland, Turku
...Mullet Bottarga kan brukes i enkle oppskrifter, skåret i tynne skiver, krydret med ekstra jomfruolivenolje og en dråpe sitron, eller bare sammen med druer. Den er også deilig revet, på pastaretter eller brødkrutonger med smør. Vekt: 40g...
Portefølje (177)
Frankrike, Paris
...En liten beskrivelse: Poutargue av mullet, også kalt "boutargue", er en førsteklasses middelhavsspesialitet. Det er tørkede og saltede rogn fra mullet. • Tekstur: Den har en fast og litt gummiaktig tekstur. • Smak: Smaken av poutargue er salt og intens, med uttalte marine noter. Noen beskriver smaken som umami, som minner om kaviar. • Kulinær bruk: Poutargue skjæres vanligvis i tynne skiver og serveres alene eller med toast, salater eller andre retter.
Samsvarende produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andre produkter
Reke
Reke
Portefølje (29)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play