Østerrike, Lind Im Drautal
... salat. Vårt tips: Smaker utmerket med basilikumpesto!!! Koketid Ta de frosne pastaputene ut av posen og legg dem i allerede kokende, saltet vann. La pastaen koke i ca. 8 minutter. Ta dem deretter opp og la dem renne av. Du kan også steke den allerede kokte pastaen i en panne med litt smør før servering. Pakke 1.) 50 stykker i PE-pose (storkundeenhet) 2.) 8 stykker i PE-pose (detaljhandelenhet)...
Portefølje (11)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
Ungarn, Celldömölk
...KJEMISK Fett Minimum 45% Maksimum 48% Fuktighet Minimum 42% Maksimum 45% Gjennomsnittlig salt 0,7-1,2% MIKROBIOLOGISK Coliform <100 org per g E.coli <10 org per g Koagulase positive stafylokokker <100 org per g Listeria ND i 25 g Salmonella ND i 25 gType: Hard ost Ostetype: Mozzarella Behandlingstype: Sterilisert Opprinnelse: Storfe Emballasje: Pose, Bulk, Sachet Form: Blokk Farge: Lys gul Fettinnhold (%): 45-48 Vekt (kg): 25...
Portefølje (48)
Tyskland, Rheinstetten
...Cantaiolo Osteblanding Under navnet Cantaiolo tilbyr vi en revet osteblanding som består av 50% mozzarella og 50% hvitost. Spesielt egnet for pizza, flammkake og varme retter. Vi svarer gjerne på dine henvendelser. revet: 2 kg pose For pizzaer og varme retter: Gastronomi og grossist...
Portefølje (4)
Tyskland, Bad Bramstedt
...• passende til salater som ekte "mozzarella" Pakking • 3 x 60g Pose • 8 x 0,180g Boks...
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play