I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
...Skivet spekemat i brett
Vekt av enkelt brett: 100 g
Produksjon: Kontinuerlig
Produkter: Kokt skinke, rå skinke, Milanosalami, ungarsk salami, coppa, mortadella og bresaola.
...
- Kjøttprodukter generelt: speck, mortadella, bresaola fra hofte, salamiMilano, søt og sterk Napoli salami, krydret spianata romana, pancetta
- Ostekremer: med sopp, med trøffel, med balsamico, med 4 oster, med Parmigiano Reggiano
Når det gjelder drikkevarer, markedsfører vi viner fra forskjellige italienske regioner:
- Veneto: Prosecco og Amarone
- Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto
- Marche: Passerina...