... Campestri - som er en naturlig forekommende bakterie på overflaten av grønnsaker - er de viktigste bestanddelene. De to fermenteres deretter og renses ved hjelp av isopropanol eller etanol. Den molekylære formelen for Xanthan Gum er representert som (C35H49O29)n.
Portefølje (185)
Tyskland, Eresing
... løsninger. Det brukes som stabilisator, emulgator, tykningsmiddel, suspensjonsmiddel, strukturforbedringsmiddel og skumforsterker for matvarer. Xanthan har eksepsjonelle og svært nyttige egenskaper. Det gir høy viskositet selv ved lave konsentrasjoner, viser stabil viskositet ved temperatursvingninger, og er bemerkelsesverdig pH-, fryse- og tøsikker. Utseende: hvitt eller hvit-gulaktig pulver CAS nr.: 11138-66-2 EG nr.: 234-394-2 Granulering: 60 / 80 / 200 mesh Opprinnelsesland: Østerrike Minste holdbarhet: 36 måneder Kvaliteter: Spesielle kvaliteter for mat-, farmasøytisk-, kosmetisk og teknisk bruk...
Portefølje (96)
Nord-Makedonia, Struga

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play