Frankrike, Monchy-Lagache, France
...maismel av matkvalitet Maisstivelse er også kjent som maismel. Vanligvis kjent som Liugu-pulver. Et hvitt, svakt gulaktig pulver. Etter bløtlegging oppnås maisen ved knusing, siling, utfelling, tørking og maling. Vanlige produkter inneholder en liten mengde fett og proteiner. Høy fuktighetsabsorpsjon, opptil over 30 %. Næringsanalyse: * Mais er anerkjent som "den gyldne avlingen" i verden...
Portefølje (10)
Storbritannia, Birmingham
...Maisstivelse er et svært dynamisk produkt som har flere bruksområder i ulike typer matproduksjon. Våre matvareprodukter overholder de strengeste hygienestandardene både under produksjon og emballering. Maisstivelse kan brukes til: 1. Å tykne supper og sauser. 2. Å oppnå en super sprø skorpe i fritert mat. 3. Å tilføre struktur til kaker og bakverk. 4. Å gi fryse-tine stabilitet og retrogradering...
Tyrkia, Adana
...Følgende parametere definerer kvalitetsstandardene for vår naturlige maisstivelse: Fuktighet [%]: Minimum 9%, Maksimum 12,5% Protein [%]: Maksimum 0,4% pH: Område 5 til 7...
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play