Finland, Turku
Martinique, Rivière-Pilote
...Sennep med søt chili "Les saveurs de Maya" er laget av vegetabilske chilipepper som utelukkende er dyrket på Martinique. Vegetabilske chilipepper gir et preg av eksotisk friskhet til denne sterke sennepen. Den brukes mye i kreolsk matlaging. Denne sennepen med søt chili vil passe perfekt til dine marinerte fisker samt sausene til alle salatene dine. Perfekt for dine gryteretter med kjøtt og fisk.
Portefølje (31)
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)