Italia, Portogruaro
Italia, Salerno
...Ferske ansjoser av utelukkende italiensk opprinnelse (FAO-område 37.1.2.3), bearbeidet samme dag og marinert i vineddik. Pakket i blandet olje, 20% ekstra jomfruolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumbeholdere. Ansjoser (Engraulis encrasicolus), 80% solsikkeolje, 20% ekstra jomfruolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. TMC 120 dager ved +4°C...
Portefølje (8)
...MARINERTE ANSJOER: Forsterket med en blanding av solsikkeolje, eddik, sterk peppersaus og salt. En av de mest klassiske, men elskede sjømatene, ansjosen presenteres i marinert form og bringer sin unike smak til bordene dine.
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play