Italia, Salerno
...Fersk laks bearbeidet samme dag og marinert i vinedd. Pakket i blandet olje, 20% ekstra virgin olivenolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumforseglet beholder. Laks (Salmo Salar), (FAO SONE 27), 80% solsikkeolje, 20% ekstra virgin olivenolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter...
Portefølje (8)
Tyskland, Hamburg
...Frisk marinert laks modnet i en krydderblanding laget av oss. Den spesielle konsistensen og den første korte søte smaken, fullført med fersk koriander, ingefær og appelsin, ender i en aromatisk opplevelse, der man ikke glemmer den kulinariske nytelsen av laksen. Opprinnelse: Hovedleverandørene fra Norge driver høykvalitets ASC-sertifiserte lakseoppdrett. En lav tetthet av fisk og rent...
Portefølje (1)
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
... rekke retter, fra sushi til grillet mat. Den overlegen kvaliteten gjør det til et foretrukket valg for kokker og matentusiaster. Ved å velge laks Label Rouge, velger du et produkt som kombinerer eksepsjonell smak med et engasjement for ansvarlige oppdrettspraksiser.
Portefølje (8)
Frankrike, Descartes
... Økologisk røkt laks Vi har vært sertifisert av Ecocert siden 2004 for fersk laksefilet, hel og skivet økologisk røkt laks, samt hel og håndskivet røkt laks. Basert på laks fra Skottland, Irland eller Norge. Dillmarinert laks Denne laksen er sakte marinert ved 0°/C, hvor vi tilsetter finhakket dill.
Portefølje (1)
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyr `grave`, - å lagre laks med salt og sukker under press for å konservere den. I dag blir laksefiletene marinert (innlagt) med salt, sukker, dill, krydder, litt kildevann og whiskey. Under denne prosessen fermenterer og modnes laksen til en ny delikatesse. Marineringen tar omtrent tre dager og gjør Gravad-laksen holdbar i flere dager. Den tradisjonelle oppskriften - vår husoppskrift - gir laksen sin spesielt fine, krydrede og aromatiske smak.
Portefølje (10)
...fiskepinner, muslinger, fiskeboller, fiskeburgere. -Alternativer for naturlige fiskeprodukter: Rødfisk fra Atlanterhavet, Tunge fra Atlanterhavet, Laks, Rødtunge fra Atlanterhavet, Sjøtunge. -Tilberedte naturlige eller marinerte fiskeprodukter. Med nesten tretti års erfaring, er D. Visser Frozen Seafood dedikert til å levere eksepsjonell kvalitet, rask service og ekspertveiledning. Enten du leter...
Portefølje (30)
Familiebedrift siden 1901, produserer selskapet Fournier Fils tradisjonelt røkt fisk etter håndverksoppskrifter som er overlevert fra generasjon til generasjon: Røkt sild (søte fileter, tradisjonelle fileter, kippers, bouffis, saurs, fileter marinert i olje og krydder), røkt hyse, røkte laksefileter, små skiver og rester av røkt laks, røkt makrellfileter med pepper, røkt makrellfileter à la...
Portefølje (1)
Frankrike, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.
...laks, blekksprut, sjøkreps, blekksprut, ansjos, sardiner, reker, tomatfisk, gopesh, istavrit, tirsi, sarpa, kraça, kıraça, barbun, mosko, bonito, makrell med våre båter. Disse sjømatproduktene selges i våre kaldlagrede anlegg, enten glaserte eller uten glasur, renset eller urenset, med hodet eller halen fjernet, eller hele, på tallerken eller i blokk, marinert eller i saltlake, i hermetikk eller porsjoner, eller som blandede sjømatretter. Vi tilbyr også engros salg og eksport, samt frysing i dypfryser og salg etter behandling i IQF-maskin.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel tilbyr et bredt utvalg av produkter og forberedelser "laget med kvalitet" basert på røkt fisk. Følgende produkter tilbys av selskapet: røkt laks, marinert laks, røkt laksefileter og marinert laks, plancha, terninger av marinert laks, laks med geitost, kokt laks,... De tilbyr også andre røkte fisker: tunfisk, hvitting, escolar og marlin.
Vi er et selskap som spesielt fokuserer på produkter av høy kvalitet. Vårt hovedmarked er våre Gourmet Croquetas. Våre Croquetas er på nivå med de beste kjøkken og de mest kresne ganer, med et bredt utvalg (Skinke, Laks med Cabrales, Marinert Hyse med Reker, Torsk, Oksestek, Kinn, osv....). Vi har også en linje med flamenquitos på 50-60g i forskjellige smaker, som har hatt stor suksess på grunn...
... andre typer laks, som for eksempel marinert og røkt. Hva kan vi tilby - Import Vi i SCANDITA EUROPE har muligheter til å importere de mest typiske produktene fra landene rundt Middelhavet. Takket være den direkte kontakten vi har opparbeidet oss gjennom årene med småbedrifter, kan vi tilby ekte produkter av høy kvalitet. Vårt mål er å velge ut og introdusere de typiske produktene fra hver region, slik som i Italia, som produserer unike varer der. Etter at du har spurt om noe spesielt, er vi ivrige etter å hjelpe og prøve å finne det beste for deg.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play