...Et mandelkjerne er den spiselige delen av nøtten inne i det harde skallet. Den er en hvit, myk og delikat korn med en søt smak og karakteristisk aroma. Mandelkjerner brukes ofte i matlaging i fersk, ristet, tørket eller malt form. De brukes til å forberede ulike retter, bakverk, konfekt, samt meieriprodukter, drikker og desserter. Mandelkjerner er også rike på næringsstoffer, inkludert protein, fettsyrer, vitaminer og mineraler, noe som gjør dem sunne.
Portefølje (10)
Portugal, Azaruja
ALMENCOR er en av de største mandelfabrikkene i Europa, med det mest utviklede utstyret på europeisk nivå. Vi skiller oss ut med effektiviteten i vår produksjon, som gjør at vi kan produsere tonn/time med mandelkjerner. Åpen siden august 2019, er Almencor regionens referansefabrikk for skallfjerning og hulling. Våre over 6000 m2 venter på deg for å vise kvaliteten på vår drift samt våre tjenester...
Portefølje (2)
Frankrike, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli er en sjokoladeprodusent basert i Saint-Orens-de-Gameville, i Haute-Garonne. Alle våre originale og "hjemmelagde" kreasjoner er laget i vårt verksted nær Toulouse, hvor vi velger de beste sjokoladene og ingrediensene. Hver dag produserer vi smakfulle kreasjoner med stor håndverksmessig omsorg, blant annet sjokolader, men også iskrem og sorbeter, samt makroner. For å tilby sjokolad...
Portefølje (85)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play