Frankrike, Condé-Sur-Marne
...La Blé-Sarrasin er laget av hvetemel og bokhvete. Dens form, mafaldine, ble oppfunnet til ære for prinsesse Mafalda av Savoy og den blonde hun bar. Denne egenskapen, sammen med fargen fra vår originale blanding, gjør den til et næringsrikt produkt for både små og store. Nettovekt: 300g...
Portefølje (17)
Frankrike, Melle
Melle et une Pâte er en pastaprodusent basert i Melle, nær Marais Poitevin (79). Vi produserer tørre og ferske pasta av høy kvalitet med lokale råvarer. Våre pastaer er unike, og vi tilbyr originale smaker: bjørkeløk, alger, brennesle, safran, engelrot, kantarell, spirulina, hamp, peppermynte og Espelette-chili. Vi er stolte av å garantere ekte kvalitet på produktene våre. En del av vårt sortiment...
Portefølje (31)
Hellas, Kiato Korinthias, Peloponnese
I GAIA GREEK, med base i Kiato i Korinthia, produserer og handler vi med tradisjonelle pastaer, både merkevarer og private etiketter. Siden 2012 har vi produsert spesialbestilte pastaer for "delikatesser", "gourmet" restauranter, catering, konferanser på hoteller og ulike andre arrangementer. Pastaene våre lages av små familieverksteder i Korinthia, med rene lokale ingredienser, som geitemelk dire...
Portefølje (3)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play