... derfor valgt den nøye i henhold til våre ansvarlige innkjøpspraksiser: Etisk tilnærming, Sporbarhet Bel Air, Prøver, Laboratorieanalyser, Lukttest. 100% økologisk, ren, naturlig og komplett
Valgt i henhold til våre ansvarlige innkjøpspraksiser
Markert sitrusduft, frisk og behagelig, av enestående kvalitet
Kjent for sine beroligende, desinfiserende og rensende egenskaper
Kompatibel med alle typer diffuser for eteriske oljer
Latinsk navn: Corymbia citriodora
Opprinnelse: Madagaskar
Brukt del: Blader
Kjemotype: Citronnellal, citronnellol, isopulegol
Farge: lys gul...
...PLATIN ERBA
Unisex Eau de Parfum.
Det er en Amber duft for kvinner og menn.
Toppnoter er Appelsin, Bergamot og Sitron;
Mellomnote er Frukter;
Bunnnoter er Hvit Musk, Amber og Madagaskar Vanilje.
Kapasitet: 50ml...
...Tilbehør for innendørs dufter fra merkevaren Maissa, blanding 250 ml - Duftfamilie: Toppnoter: Sitron, Appelsin, Plomme. Hjerte-noter: Karamell, Kardemomme, Blomsternoter. Bunn-noter: Vanilje.
Innhold: 250 ml / 8.4 oz
EAN
3770014214881
Laget i
Frankrike
Volum: 250 ml...
...Voatsiperifery-pepper, en sjelden pepper sort høstet på Madagaskar, har en treaktig og blomsteraktig smak. Frøene til denne pepperen er små, men la deg ikke lure av den lille størrelsen, for den har en spesielt kraftig aroma som passer perfekt med rødt kjøtt. Vår favorittpepper, oppdaget på stedet i Tana for over 10 år siden.
Aroma: Chili, Sitron, Furu
Opprinnelse: Madagaskar...
... av tilgjengelighet):
Mørk sjokolade
Sjokolade og hasselnøtt
Pistasj
100% Arabica kaffe
Tonka-bønne
Bourbon-vanilje fra Madagaskar
Kirsebær
Sitrón
Hindbær fra Lot
Pasjonsfrukt
Oppbevares kjølig i kjøleskap ved 4°C.
Vårt råd: for å nyte makronene myke og deilige, plasser dem i romtemperatur 30 minutter før du spiser dem.
DDM: Bør helst konsumeres innen 5 dager.
Referanse: MACARONS-COFFx9...
... naturlige sopp, samt 20 varianter av krydder, trøffelolje, frosne, ferske eller tørkede frukter, marmelader, frysetørkede frukter, 100% ferskpresset juice (appelsin, surkirsebær, sitron, granateple), 60 varianter og smaker av infusjoner, tørket hvitløk, safran, vanilje fra Madagaskar...
Kvaliteten på produktene våre blir kontrollert av 3 agronomiske ingeniører, med sporbarhet dokumentert av ISO 22000-FSSC 22000-BRC matsertifikater, og selskapet er også sertifisert ISO 9001. Våre produkter er ferske, tørkede, frosne eller pakket og kan merkes. Emballasjen er modulær.