... "pre-salé" lam. Dette lammet oppdrettes i semi-frihet i pre-salé områder som Baie de Somme eller Baie du Mont-Saint-Michel. Dette er faktisk det eneste kjøttet som har en A.O.P. Det kalles også "Ouestran". Kjøttet har en spesiell, jodaktig smak på grunn av beiteforholdene, og har en mørkere kjøttfarge.
Kjøttet fra lam gir mange muligheter for tilberedning, både tradisjonelle og kreative. Det er mange forskjellige utskjæringer som gjøres på lammet.
... det var først i 2005, etter at vi etablerte oss ved M.I.M., at vi kunne utvikle oss mot produksjon og distribusjon i engros og halvengros i Belgia.
Vi er svært kravstore når det gjelder smaken og kvaliteten på vårt kjøtt som er ment for produksjon av spyd.
Vi tilbyr et stort utvalg av kjøtt, inkludert rødt kjøtt fra storfe, lam, kalv og svin. Vi selger også foie gras. Vårt kjøtt er sertifisert økologisk og eksporteres ferskt.