Italia, Orbassano
...De svarte ravioli laget av fersk pasta med blekksprutblekk, fylt med røkt laks, er et ekte gastronomisk mesterverk, designet for kjennere som setter pris på kompleksiteten og raffinementet i smaker basert på fisk. Den ferske pastaen, farget og beriket med blekksprutblekk, gir disse ravioliene en elegant mørk nyanse og et delikat hint av havet, og tilbyr en unik visuell og smaksmessig kontrast med fyllet.
Portefølje (57)
Frankrike, Boulogne-Sur-Mer
... rekke retter, fra sushi til grillet mat. Den overlegen kvaliteten gjør det til et foretrukket valg for kokker og matentusiaster. Ved å velge laks Label Rouge, velger du et produkt som kombinerer eksepsjonell smak med et engasjement for ansvarlige oppdrettspraksiser.
Portefølje (8)
Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
Storbritannia, London
...PRfrostbox.com er en britisk distributør, importør og eksportør av helseprodukter, spesialtilpassede matvarer, sjømat og teknologitjenester i Storbritannia. Vi ser alltid etter å forbedre vårt produktsortiment og utvide vårt utvalg med spesialiteter fra verdens mat. Vi spesialiserer oss på Fiskemåltidssett, og vi tilbyr et sunt Laksemåltidssett, med vill atlantisk laks, kraftige grønnsaker og en unik oppskrift. https://www.prfrostbox.com/store...
Frankrike, Wissous
Vårt bearbeidingslaboratorium, som ligger i Île-de-France, er spesialisert på tilberedning og bearbeiding av sjømat. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester fra filetering til porsjonering, samt tilberedning av bearbeidede produkter som røkt laks og andre skreddersydde spesialiteter. Våre moderne fasiliteter som oppfyller helsekravene, sikrer optimal kvalitet i hver fase av prosessen. Vår kompetanse og grundighet garanterer en bearbeiding tilpasset de spesifikke behovene til våre profesjonelle kunder. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om våre tjenester.
Belgia, Waterloo
... tilpasset seg markedet ved å tilby andre arter av stør fra forskjellige opprinnelser, samt andre spesialiteter innen fiskeegg som laksrogn, ørretrogn og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røkt laks og stør, safran, trøfler, osv.
Frankrike, Paris
... «presset» som kan legges i en croque-monsieur, eller CaviarCream, en «forsterket» tarama. En annen nyhet: tørket kaviarblomst, som kan nytes malt eller i hele korn på risotto eller rørte egg... Utover egg og røkt fisk, utvider PETROSSIAN gradvis sitt sortiment til andre festprodukter: foie gras, trøfler, sjokolade, samt noen russiske spesialiteter, borsjtsj, koulibiak, pirojki eller te... PETROSSIAN...
Portefølje (5)
Frankrike, PEYREHORADE
... Maison BARTHOUIL røkt laks av høy kvalitet. Maison BARTHOUIL tilbyr også andre fisker (røkt ål), økologiske produkter (økologisk laks, økologiske terriner), kaviar, fiskeegg, tarama, regionale spesialiteter (andekonserver, ferske, røkte, tørkede brystfileter...) og gastronomiske gavepakker.
Italia, Forte Dei Marmi
... prestisjefylte DOC-viner og champagne fra både nasjonale og utenlandske vinmarker. Kjøkkenet forbereder ferdigretter med spesialiteter fra havet og landet, fersk pasta, mostarder, syltetøy og raffinerte kreasjoner av både fersk og tørr håndverksbakst, som kan nytes hjemme eller på stedet i et hyggelig miljø, hvor vennligheten til eierne er et ekstra ingrediens for å gjøre smakingen av utsøkte matretter og drikkevarer uforglemmelig.
Tyskland, Wiesbaden
... Smør ekstrakt (diacetylfritt) Gurkemeie ekstrakt (Xanthorrhizol) Peanøtt ekstrakt (allergenfritt) Fennikel ekstrakt (estragolfattig) Kjøtt- og fiskeekstrakter (storfe, svin, vilt, kylling, lam, muslinger, laks) Humleekstrakter Kakaoekstrakter med forskjellige ristegrader Kaffeekstrakter med forskjellige ristegrader og/eller koffeininnhold Hvitløk- og løkekstrakter...
Portefølje (3)
Frankrike, Rungis
Selskapet di spé ré ligger i Rungis. Vi tilbyr regionale delikatesser som foie gras, ferske produkter, sammensatte salater, laks... Vi har alltid vært opptatt av å oppdage de beste produktene fra våre franske og utenlandske provinser. Selskapet, som er engrosleverandør av delikatesser, ble etablert i 1975 og har vært til stede på MIN i Rungis siden 1978. Spesialitetene er hovedsakelig regionale delikatesser, foie gras, laks Label Rouge, ferske produkter og også sammensatte salater. Gastronomi: Produksjon av regionale og utenlandske spesialiteter. Tlf.: 01 46 87 33 00.
Fint røyking for ADAM økologisk laks og innovative snacks av ypperste kvalitet.
Sveits, Killwangen
Pinot Noir laks, Alaskansk villaks og ørretfileter (håndfiletert) røkt. Røkt andebryst og hjortefilet. Fersk hummer. Røkt over bøk og bjørk.
Nettfiskforsendelse for frossen sjømat, laksfilet, røkt laks, gjeddefilet, black tiger reker, reker, gambas, hummer, blekksprut, muslinger og mye mer!
Tyskland, Eltville
...Engrosforhandler og importør av laks og laksefileter fra Skottland, røkt laks / gravlaks fra Skottland / Norge, fersk fisk og frossen.
Sveits, Trin Mulin
Leverandør av vill laks fra Alaska, Hübner Bio Line-produkter, samt leverandør og importør av havsaltprodukter fra Spania. Marked og netthandel i hele Sveits.
Østerrike, Parndorf
Førsteklasses delikatesser for gastronomi, engros og detaljhandel! Med fokus på norsk røkt laks, kaviar, franske fiske-konserver, franske viltkonserver, champagne, prosecco.
... typiske spesialiteter både italienske og indiske (tandoori-fisk, laks, dorade, reker). En varm og innbydende atmosfære. Ristorante Sapori del Mondo ligger i Via Emilia Ovest 17/a i Parma. For mer informasjon, eller for å reservere et bord, ring 0521291519.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play