Frankrike, Paris
...Den subtile kombinasjonen av fersk laks og røkt laks sammen med friske dillblader gjør dette produktet til en uunnværlig klassiker. Ingredienser: Fersk laks 44%, røkt laks, krem, fiskefond, løk, olivenolje, dill, salt, agar agar, hvit pepper. Nettovekt: 90 g...
Portefølje (200)
Tyskland, Bad Bramstedt
...Du vil lage noe spesielt med fisk, men raskt? Hva med en krydret grateng med laks eller andre fiskefileter? Krydderblandingen med dill krever bare laks og fløte fra din side. En delikat fiskerett er en spesiell nytelse som, i tillegg til den edle smaken, bringer et snev av hav til tallerkenen, med maritim feriefølelse inkludert. Et fiske-krydder fullt av deilige urter, uunnværlig for ekte fiskeglede. Innhold: 25,00 g Artikkelnummer: 500224 Energi: 1140 kJ/269 kcal Fett: 1,4 g hvorav mettet: 0,3 g Karbohydrater: 46,1 g hvorav sukker: 2,9 g Protein: 17,0 g Salt: 23,2 g...
Portefølje (89)
Litauen, Vilnius
Frankrike, Descartes
... Økologisk røkt laks Vi har vært sertifisert av Ecocert siden 2004 for fersk laksefilet, hel og skivet økologisk røkt laks, samt hel og håndskivet røkt laks. Basert på laks fra Skottland, Irland eller Norge. Dillmarinert laks Denne laksen er sakte marinert ved 0°/C, hvor vi tilsetter finhakket dill.
Portefølje (1)
Frankrike, Les Eyzies De Tayac
... i Omega 3, samtidig som den tilbyr en finere og mer subtil smak. Dette produktet kan brukes i terninger eller etter dine ønsker, som på blinis, i salater, eller bare enkelt med sitronsaft og dill. (finnes i 2 netto vekter: 100g eller 200g) DLC 3 uker etter emballering. Referanse: PTTRUFTSA100 Sammensetning: Ørretfilet, Salt Oppdrett: Ørret fra Dordogne Art: Regnbueørret (Oncorhynchus mykiss) Oppbevaring: 3 uker etter emballering, kjøleskap ved 0 til 4°C Vekt: 200g...
Portefølje (18)
Frankrike, Ham
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak. Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røkt fisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy. Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg. Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskjeer dillfrø Saften av en sitron Salt og pepper etter smak 2 spiseskjeer olivenolje Referanse: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Portefølje (127)
Tyskland, Obermoschel
...´Gravad` stammer fra norsk og betyr `grave`, - å lagre laks med salt og sukker under press for å konservere den. I dag blir laksefiletene marinert (innlagt) med salt, sukker, dill, krydder, litt kildevann og whiskey. Under denne prosessen fermenterer og modnes laksen til en ny delikatesse. Marineringen tar omtrent tre dager og gjør Gravad-laksen holdbar i flere dager. Den tradisjonelle oppskriften - vår husoppskrift - gir laksen sin spesielt fine, krydrede og aromatiske smak.
Portefølje (10)
Frankrike, Pertuis
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play